Αν έχω καταλάβει καλά μέσα στον kernel υπάρχουν οι drivers όλων των υποσυστημάτων του κινητού, της κάμερας ας πούμε.
Επίσης έχουμε συζητήσει πολύ για το τι drivers αγοράζει οι xiaomi και κατά πόσο εκμεταλλεύεται πληρως το hardware των συσκευών.
Το κινητό μας για παράδειγμα ενώ σηκώνει quickcharge 3 η xiaomi για οικονομία έχει αγοράσει μόνο τους drivers του quickcharge 1.
Ή απορία μου λοιπόν είναι, τι επιπέδου drivers περιέχει το cyanogen. Είναι τουλάχιστον εφαμιλοι του MIUI?
Ή θα βάλω cyanogen και λόγω basic drivers θα πέσει πχ η ποιότητα των φωτογραφιών?
Και το pc μετά από format έχει κάποιους basic drivers και λειτουργεί κανονικά. Μόνο όμως όταν εγκαταστάσεις τους ενδεδειγμενους drivers για την κάρτα γραφικών ας πούμε ξεκλειδωνεις και όλες τις τις δυνατότητες...
Κανείς?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομίζω να παίζει ρόλο μόνο από dev σε stable το κλείδωμα του bootloader. Πριν μερικές μέρες φλασαρισα ένα redmi3(ido) από dev global σε stable ελληνική χωρίς κάποιο πρόβλημα. Μήπως παίζει και τι wipe κάνουμε σε συνδυασμό dev stable
Redmi note3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Με το find device ξέρω που είναι. Με το που το δω να κινείται
Έβαλα σε ένα κατάλληλο site τα δεδομένα σου κ μου επέστρεψε το παρακατω: "Σύμφωνα με τον υπολογισμό ιδανικου βαρους ανήκετε στην κατηγορία Υπέρβαρος. Το ιδανικο βαρος αναλογικά με το ύψος σας είναι 85.2 κιλά. Για να επιτύχετε το ιδανικο βαρος θα πρέπει να χάσετε 9.8 κιλά."
Από το παραπάνω συμπεραινουμε, ότι αντί να τον ψάχνεις να του τσακισεις τα κόκκαλα (κ σιγά μην τον ευρεις ), καλό θα ήταν να σταματησεις να τσακίζεις τις μπουγάτσες με κρέμα... 9.8 κιλά, δεν χάνονται και εύκολα!!
*TIP: για να τον τσακωσεις. Είναι αυτός που θα εμφανιστεί στο θέμα καλοκαιρινος διαγωνισμός 2016, θα γράφει "ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν ΚΛΕΜΜΕΝΟ θησαυρό !!! " και θα έχει 0 μηνύματα, στο προφίλ του, γιατί θα γράφει από το ολοκαίνουριο του (πρώην σου) κινητό ΤΟΥ!!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
καλησπερα στην παρεα .
Μολις πηρα 3 pro και μολις μπηκε στο ιντερνετ φορτωσε την miui 8
εχω φαει ωρες ατελιωτες να διαβαζω φιαρομ και bootloader μου φαινοταν ευκολα μεχρι που το πηρα το τηλ και οταν εκανε την αναβαθμιση και μου κοπηκαν τα ποδια γιατι νομιζα οτι δεν θα ανοιξη. τωρα προσπαθω να δω αν ειναι ανοικτος ο bootloader για να βαλω ελληνικα
μπορη καποιος να βοηθηση γιατι δεν ξερω και καλο χειρησμο pc