Με μπερδεύεις και μπερδεύεσαι κ εσύ..
Τι θέλεις να κάνεις;
Απεγκατέστησες την ενημέρωση υποτίθεται και όχι το su..
Αν δεν το θελεις μέσα από τις ρυθμίσεις του έχει επιλογή απεγκατάστασης.
@geoanto555@Thracia και λοιποί...
Τα παίρνω από την αρχή.
Πότε δεν με απασχόλησε η εφαρμογήSuperSU. Ήθελα το ρουτ αλλά δεν άνοιξα ποτέ την εφαρμογή του( η οποία δεν φαίνονταν ποτέ στο "συρτάρι" των εφαρμογών). Απλά ήξερα ότι έχω ρουτ και το επιβεβαιωνα με κάποιες εφαρμογές πχ ES file explorer.
Πριν λίγο λοιπόν και μετά το Update σε 6.9.9, το play store για πρώτη φορά από την πρώτη μέρα των dev gtv, έκανε update στο SuperSU.
Διαβάζω την προειδοποίηση στο ποστ της dev gtv και ψιλοαγχωνομαι.
Δεν ανοίγω την εφαρμογή και την απεγκαθιστω από το play store.
Κατεβάζω root checker και είμαι τελικά κομπλέ από Root χωρίς να φαίνεται το SuperSU στο "συρταρι" εφαρμογών και χωρίς να το βλέπω στο ρυθμίσεις -> εφαρμογές όπως γράφει παραπάνω ο @Thracia.
Αυτο είναι το ιστορικό.
Μετά από επανεκκίνηση, το ρουτ έχει φύγει.
Πώς το επαναφέρουν;
[EDIT 1] Εκανα reinstall την ρομ. Όλα οκ. Απενεργοποιησα και το auto Update από το play store για το SuperSU.
Ρε παιδιά γιατί είμαι λίγο άσχετος ωραία το βρήκα το αρχείο του back up και τώρα πως κάνουμε επαναφορά γιατί μέσα στο φάκελο δεν αναγνωρίζονται τα αρχεία αυτά
Το όνομα ίσως να είναι λάθος λόγο ότι το πήρες με άλλο twrp.
Μπες και πάρε ένα backup κάτι πολύ μικρό πχ το efs.. Μετά μπες και σβήσε το αρχείο efs και στην θέση του αντέγραψε το παλίο backup..
Φιλε geoanto555 δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι πρέπει να κάνω και όπως ειπες σε παλιότερο ποστ καλύτερα να μην πραξω αφού δεν ξέρω θα τα ξαναπέρασε μάλλον όλα από την αρχή μάλλον ευχαριστώ πολύ παντως