Είπανε ανάλογα την περιοχή... Που μένεις;Ο/H Gonzo έγραψε:
Τι γίνεται με το RN3PRO και 4g σε δίκτυο wind?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Gonzo έγραψε:
Τι γίνεται με το RN3PRO και 4g σε δίκτυο wind?
Κάτι άσχετο στην εφαρμογή της κοινότητας αυτό το "υποβολη" στα αριστερά και "ακύρωση" στα δεξιά, μπερδεύει παρά πολύ. Τα μισά μηνύματα μου έχω διαγράψει αντί να τα ποσταρω... -
Καλημέρα σας,
αφού πρώτα σας διευκρινίσω οτι οι γνώσεις μου γύρω απο θέματα αναβαθμίσεων ROM και λοιπών θεμάτων που συζητάτε εδώ είναι αρκετά περιορισμένες θα ήθελα να θέσω το ερώτημα μου: πριν απο λίγες ημέρες παρέλαβα μια συσκευή redmi note 3 pro ξεκλειδωμένο και με ελληνικό μενού και μου εμφανίστηκε ενα μήνυμα για να αναβαθμίσω το MIUI8 την έκδοση 6.9.9 απο την 6.7.21 που έχει τώρα και θα ήθελα να μάθω αν κάνοντας αυτήν την αναβάθμιση θα εξακολουθήσει η συσκευή να είναι στα ελληνικά ή οχι. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H xrhstos έγραψε:
Καλημέρα σας,
αφού πρώτα σας διευκρινίσω οτι οι γνώσεις μου γύρω απο θέματα αναβαθμίσεων ROM και λοιπών θεμάτων που συζητάτε εδώ είναι αρκετά περιορισμένες θα ήθελα να θέσω το ερώτημα μου: πριν απο λίγες ημέρες παρέλαβα μια συσκευή redmi note 3 pro ξεκλειδωμένο και με ελληνικό μενού και μου εμφανίστηκε ενα μήνυμα για να αναβαθμίσω το MIUI8 την έκδοση 6.9.9 απο την 6.7.21 που έχει τώρα και θα ήθελα να μάθω αν κάνοντας αυτήν την αναβάθμιση θα εξακολουθήσει η συσκευή να είναι στα ελληνικά ή οχι. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο/H Gonzo έγραψε:
Μήπως κάτι κάνω λάθος;
Δες και αυτό...xiaomi-miui.gr/community/index…E%B5-REDMI-Note-3-Pro-SD/ -
Καποιες ερωτησουλες:
1. Το κινητο που περιμενω να ερθει ειναι το Κατε και οχι το Kenzo γιατι ειναι 152cm το μηκος του και εχει και την 800αρα μπαντα 4G. Σωστα καταλαβα?
2. Οτι διαβαζω στην ενοτητα για το Redmi note 3 Pro(Kenzo) ισχιει το ιδιο και για το Κατε? Περισσοτερο αναφερομαι στους οδηγους.
3.Ποια προγραμματα πρεπει να εχω ηδη στον υπολογιστη για να ειμαι ετοιμος οταν ερθει? Μεχρι τωρα εχω Μi Flash Unlock(πηρα την εγκριση απο Xiaomi) και το SP Flash Tool. Τους drivers που λετε που τους βρισκω? Κατι αλλο που πρεπει να εχω?
4.Καποιος που εχει το κινητο αυτο προσπαθησε να εφαρμοσει την ipaky θηκη πανω του. Μπαινει?¨Η αυτα τα 2 εξτρα χιλιαστα εμποδιζουν? Ποια θηκη αγορασε ακριβως και ειναι κομπλε?
Ευχαριστω in advance. -
Παιδιά καλημέρα. Ήρθε και το δικό μου (της συζύγου δηλαδή)
Είχε πάνω την official 8.x.x.x (δεν πρόσεξα ακριβώς), πάτησα να δω αν έχει ενημερώσεις, κατέβασε και έκανε μια κανονικά σε 8.0.1.0.
Μια ερώτηση.
Η σύζυγος δεν έχει πρόβλημα με τα Αγγλικά και δεν το θεωρώ απαραίτητο να βάλω την Ελληνική ROM.
Αν δεν βάλω, τι χάνω? Δηλαδή τι επιπλέον κερδίζω με την Ελληνική ROM?
ps.
Η συσκευή είναι απείραχτη
Device tampered: false
Device unlocked: false -
Ο/H antoniadisk έγραψε:
Παιδιά καλημέρα. Ήρθε και το δικό μου (της συζύγου δηλαδή)
Είχε πάνω την official 8.x.x.x (δεν πρόσεξα ακριβώς), πάτησα να δω αν έχει ενημερώσεις, κατέβασε και έκανε μια κανονικά σε 8.0.1.0.
Μια ερώτηση.
Η σύζυγος δεν έχει πρόβλημα με τα Αγγλικά και δεν το θεωρώ απαραίτητο να βάλω την Ελληνική ROM.
Αν δεν βάλω, τι χάνω? Δηλαδή τι επιπλέον κερδίζω με την Ελληνική ROM?
Αν δεν έχει θέμα με τα αγγλικά μην κάνεις τίποτα. Απλά βαλε μια third party εφαρμογή για μηνύματα (Google messenger,textra κτλ) για να μπορεί να στέλνει sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία πάντα).
Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H JimmysAnt έγραψε:
Καποιες ερωτησουλες:
2. Οδηγοί ίδιοι.. Τα αρχεία αλλάζουν.
3. Μιflash, mi pc suite .... Αν έχεις win 10 ίσως και adb-fastboot drivers
4. ---- -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H JimmysAnt έγραψε:
Καποιες ερωτησουλες:
3. Μιflash, mi pc suite .... Αν έχεις win 10 ίσως και adb-fastboot drivers
4. ----
Ειναι Windows 7 64bit οποτε οπως καταλαβαινω δεν χρειαζοντε drivers?
To mi pc suite που το βρισκω? -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μοιάζει να είναι official china stable rom...κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Ο/H JimmysAnt έγραψε:
To mi pc suite που το βρισκω?
To twrp θα το χρειαστείς όταν ξεκλειδώσεις για να βάλεις Ελληνική ρομ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα