Το περίεργο είναι ότι συμφωνούν τα imei του κουτιού με το αυτοκόλλητο και του τηλεφώνου

You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμε τα αρχεια δεν εχω προβλημα...Ο/H Thracia έγραψε:
@aporos Το έχω γράψει άπειρες φορές SHAREit σε λίγο θα φαίνεται ότι κάνω προμοσιον.Τεσπα εμένα με έχει βολέψει πολύ δοκίμασε την.Μεταφέρει τα πάντα
Και εμένα μια απ τα ίδια ήταν όταν το παρέλαβα απο bangood τον Ιούλιο. Άστα να πάνε το banggood έχει γίνει κατάστημα προς αποφυγή, δεν σέβονται καθόλου τον πελάτη και φλασάρουν πειραγμένες ρομ με διαφημίσεις και spyware και ένας Θεός ξέρει τι άλλο και το χειρότερο,με ανεπίσημα ξεκλείδωτο bootloader και έχει συμβεί σε πολλούς,και εδώ στο φόρουμ, να περάσουν από την βιασύνη τους κατα λάθος απευθείας την ελληνική GTV rom και να brickαριστεί το τηλέφωνο εξαιτίας των *μπιπ*,*μπιπ*,*μπιπ μπιπ μπιπ* στο Banggood!Ο/H kosmasdel έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα το RN3P από Banggood. Ενώ τους είπα ότι δεν ήθελα να πειράξουν την ρομ φορούσε μία multi της κακιάς ώρας, δεν έβγαζε στην γραμμή κατάστασης την μπαταρία καθόλου και έδειχνε -2% ότι έχει (!) από τις ρυθμίσεις. Ένα αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά δεν βγαίνει με τίποτα και αφήνει ίχνη, θα χρειαστεί βενζίνη ή οινόπνευμα. Το κουτί δεν είχε το κλασικό αυτοκολλητάκι που το ξύνεις για να βρεις τον κωδικό γνησιότητας.Το σταματήσανε; Επίσης το κινητό φοράει από μαμά και ματ ζελατίνα.
Για αρχή θέλεις την τελευταία Lollipop dev,global ή china. με φαίνεται εγώ global είχα περάσει και αργότερα την είχα ξεκλειδώσει (για να περάσω την ελληνική των παιδιών) μια χαρά.Ο/H kosmasdel έγραψε:
Δεν φοβόμουν για μούφα απλά σε ό,τι xiaomi εχω πάρει πλην ακουστικών και miband πάντα υπήρχε ξυστό αυτοκόλλητο στην συσκευασία με verification code. Με παραξένεψε πάντως που φοράει ματ ζελατίνα.
Ποια ρομ προτείνετε να βάλω χωρίς bugs και με καλή αυτονομία;
Με αυτοΟ/H aporos έγραψε:
με τα αρχεια δεν εχω προβλημα...Ο/H Thracia έγραψε:
@aporos Το έχω γράψει άπειρες φορές SHAREit σε λίγο θα φαίνεται ότι κάνω προμοσιον.Τεσπα εμένα με έχει βολέψει πολύ δοκίμασε την.Μεταφέρει τα πάντα
επαφες, SMS να μεταφέρω θέλω...
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα το RN3P από Banggood. Ενώ τους είπα ότι δεν ήθελα να πειράξουν την ρομ φορούσε μία multi της κακιάς ώρας, δεν έβγαζε στην γραμμή κατάστασης την μπαταρία καθόλου και έδειχνε -2% ότι έχει (!) από τις ρυθμίσεις. Ένα αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά δεν βγαίνει με τίποτα και αφήνει ίχνη, θα χρειαστεί βενζίνη ή οινόπνευμα. Το κουτί δεν είχε το κλασικό αυτοκολλητάκι που το ξύνεις για να βρεις τον κωδικό γνησιότητας.Το σταματήσανε; Επίσης το κινητό φοράει από μαμά και ματ ζελατίνα.
γιαυτο πηρα το international εγω απο το geekbuyingΟ/H Artemius έγραψε:
Και εμένα μια απ τα ίδια ήταν όταν το παρέλαβα απο bangood τον Ιούλιο. Άστα να πάνε το banggood έχει γίνει κατάστημα προς αποφυγή, δεν σέβονται καθόλου τον πελάτη και φλασάρουν πειραγμένες ρομ με διαφημίσεις και spyware και ένας Θεός ξέρει τι άλλο και το χειρότερο,με ανεπίσημα ξεκλείδωτο bootloader και έχει συμβεί σε πολλούς,και εδώ στο φόρουμ, να περάσουν από την βιασύνη τους κατα λάθος απευθείας την ελληνική GTV rom και να brickαριστεί το τηλέφωνο εξαιτίας των *μπιπ*,*μπιπ*,*μπιπ μπιπ μπιπ* στο Banggood!Ο/H kosmasdel έγραψε:
Μακριά από το banggood παιδιά, εκτός και αν έχετε τον χρόνο και όρεξη να φέρετε το κινητό στα ίσια του, δόξα τον Θεό υπάρχουν αναλυτικότατοι "καρφιτσωμένοι" οδηγοί στο φόρουμ τι να κάνετε, να ναι καλά και οι γνώστες και οι mods που βοηθάνε, και εγώ έτσι βρήκα άκρη, αν δεν ήταν το xiaomi-miui.gr και τα παιδιά εδώ δεν θα ξερα από που να αρχίσω.
Έχω ήδη tempered Nillkin H+pro!Ο/H Thracia έγραψε:
@kosmasdel Το ματ προστατευτικό είναι και καλά προστασία των ματιών απο την μπλε ακτινοβολία της οθόνης.Υπάρχουν και tempered