καλησπέρα παίδες. Είμαι ευτυχής κάτοχος του Μι4 ειδικά τώρα που το αναβάθμισα με την βοήθεια του Ceasar, και όπως καταλαβαίνετε έχω ψήσει φίλο να αγοράσει το redmi note3 pro. Ερώτηση, επειδή θα του το παραγγείλω εγώ, λέω από το geekbuying, ποιο πρέπει να επιλέξω το 3+32GB grey η το oficial international 3GB+32GB-grey?
ps: Το φιλαράκι μ είναι πιο άσχετος από μένα οπότε όσο πιο απλή διαδικασία για μετέπειτα αναβαθμίσεις.Ευχαριστώ
@Krasdimi μην κολωνεις πουθενα.
Ουτε μηνα δεν το εχω,του εχω περασει την ελληνικη 6.8.18 και το κινητο πεταει.Κανει οτι περιμενεις και δεν σε πουλαει ποτε.Τα παιδια εδω βοηθανε σε ΟΤΙ προβλημα εχεις και στο τελος παντα βρισκεις λυσεις.Ακομα δεν εχω μαθει ουτε το 10% του τηλεφωνου φαντασου και ουτε νομιζω να το μαθω σε βαθος οπως εχουν κανει καποια μελη εδω.
Αν δεν εχεις σκοπο να το "κατσαβιδιαζεις" καθε λιγο και λιγακι,περνα μια αποδεδειγμενα καλη ΡΟΜ και ευχαριστησου το
In other news που λενε και στο χωριο μου,αγορασα τα ακουστικα Mi In-Ear Headphones Pro αφου διαβασα ενα review που ειχε γραψει ο @lallasgr και πραγματικα ειναι εξαιρετικα.
Υ.Γ. @geoanto555 ο απο μηχανης θεος,ο εκ Καστοριας ορμωμενος
Γνωριζει κανεις γιατι το redmi note 3 SD με official ROM δεν εχει recovery mode και σου βγαζει οταν πατας volume + και power button ενα εικονιδιο με το τηλ και ενα usb καλωδιο..?
πήγα αλλαξα κάρτες Wind....
(ακομα να δω το 4G σήμα.. ούτε καν 3G... μεχρι Η+ )
Στο ενα κινητό όμως δεν μπορώ να βγάλω έξω το θηκάκι για τις κάρτες.... (πετάγεται με το μυτερό, αυτό σαν καρφίτσα, αλλά μένει κολλημένο και φοβάμαι να το ζορίσω πολύ...)
Υπάρχει λύση ή έμπλεξα;
Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
Γνωριζει κανεις γιατι το redmi note 3 SD με official ROM δεν εχει recovery mode και σου βγαζει οταν πατας volume + και power button ενα εικονιδιο με το τηλ και ενα usb καλωδιο..?
@geoanto555 υπάρχει τρόπος να κάνω backup του τηλεφώνου, να κάνω factory reset, να περάσω τη rom, και μετά να επαναφέρω το κινητό όπως ακριβώς ήταν χωρίς να χάσω τίποτα;