Kαλημέρα σας
Θέλω να ρωτήσω να το κινητό έχει φωνητική κλήση και πώς μπορώ να το ρυθμίσω να κάνει.
Δεν νομίζω ότι έχει. Τουλάχιστον εδώ και ένα μήνα που το έχω δεν το έχω ανακαλύψει. Πάντως η φωνητική αναζήτηση θα ήταν τεράστιο πλεονέκτημα αν έχεις μεγάλη λίστα επαφών. Σε ένα MLS tablet της γυναίκας μου που έπαιρνε sim και έκανες κλήσεις αγόρασα ένα bluetooth και δούλευε ρολόι στο πελατολόγιο μου. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν ότι το 90% των πελατών μου άλλαζαν τον τηλεφωνικό τους αριθμό πιο συχνά και από κάλτσες, πιθανολογώ γιατί χρωστούσαν και στης Μιχαλούς .
Δοκίμασε μέσω εφαρμογής google....Απλα θεωρώ ότι θα μιλάς αγγλικά(Ok google call papadopoulos) όπως επίσης και οι επαφές σου πρέπει να είναι στα αγγλικά....
καλημερα παιδια!! Επιτελους ηρθε και το δικο μου. Bootloader κλειδωμενος κι ολα καλα!! Μια ερωτηση μονο η global beta ειναι το ιδιο με global dev? Δειτε και screenshot!
καλημερα παιδια!! Επιτελους ηρθε και το δικο μου. Bootloader κλειδωμενος κι ολα καλα!! Μια ερωτηση μονο η global beta ειναι το ιδιο με global dev? Δειτε και screenshot!
beta = Δοκιμαστική έκδοση πριν την επίσημη κυκλοφορία για τεστάρισμα και μικροδιορθώσεις
Developer = Έκδοση υπό ανάπτυξη οι χρήστες την τεστάρουν και αναφέρουν προβλήματα προς διόρθωση
είναι 2 διαφορετικά πράγματα ΟΜΩΣ στην προκειμένη περίπτωση ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ έκδοση αλλά με διαφορετικό όνομα όπως πολύ σωστά σου είπε ο geoanto555
Η διαδικασία πάει κανονικά στα ακόλουθα βήματα
1) Development
2) Beta
3) Stable
Να επιβεβαιωσω κ εγω οτι οι θηκες απο το kenzo (με εξαιρεση καποιες ελαστικες σιλικονης), οπως κ τα tempered glass, ΔΕΝ κανουν στο kate...επαθα κ εμαθα
Για το λιγο αυτο εχω κ προς πωληση ολοκαινουριο γνησιο nilkin H+ pro tempered glass καθως κ θηκη bumper