Ακριβώς.Δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο. Στις μη-official απλά (αυτές που βάζουν τα κινεζομάγαζα) έχει παρατηρηθεί ότι βάζουν δικά τους malware μέσα κλπ που πετάνε συνέχεια διαφημίσεις.
Ναι γιατί φεύγει το root. Ένας τρόπος για να φύγει το root αν κάποιος αποφασίσει ότι δεν το θέλει είναι να ξαναφλασάρει την ίδια τη rom που έχει από πάνω χωρίς να χάσει απολύτως τίποτα εκτός του root(μιλάω για τις stable πάντα)!!
Χτες και σήμερα, δε μου λειτουργεί πάντα το δακτυλικο αποτύπωμα. Έχω την τελευταία ελληνική stable, 7.2.1.0. Φταίει η ρομ ή μήπως κάποια ρύθμιση που μπορεί να έχω κάνει εγώ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου χει τύχει και μένα λίγες φορές αλλά πατάω το power να μαυρίσει η οθόνη και μετά δουλεύει σχεδόν αμέσως. Σαν να παθαίνει μικρό κόλλημα εκείνη τη στιγμή. 9.95/10φορές πάντως δουλεύει αμέσως!!
Μου χει τύχει και μένα λίγες φορές αλλά πατάω το power να μαυρίσει η οθόνη και μετά δουλεύει σχεδόν αμέσως. Σαν να παθαίνει μικρό κόλλημα εκείνη τη στιγμή. 9.95/10φορές πάντως δουλεύει αμέσως!!
Ακριβως το ιδιο και σε εμενα... ανα πατησω power η βαλω κωδικο μετα ξεκολλαει και δουλευει κανονικα
Δυστυχως χτες εφαγε 2 ! τουμπες το κινητο απο σχετικα μικρο υψος βεβαια 30-50 ποντους και εσκασε σε σκληρο πατωμα.
Φοραω μια hard case nillkin αλλα εχω την εντυπωση οτι την ακουσε λιγο το ακουστικο γιατι στις κλησεις ακουω να τριζει απο μεσα η φωνη σαν μεμβρανη (αλλωτε πιο πολυ αλλωτε πιο λιγο). Δεν ειναι θεμα σηματος γιατι πιανω τερμα και δοκιμασα και με τις 2 διαφορετικες καρτες.
Συνήθως μου συνέβαινε μετά από τελείως σβηστη οθόνη να μην λειτουργεί και όταν πατούσα το power button λειτουργούσε αλλά σήμερα χρειάστηκε να ανοιγοκλεισω δύο φορές την οθόνη για να επανέλθει...