Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Δεν έχω ενεργοποιήσει το το second space!!! Έκανα εγκατάσταση αυτή την ρομ που έχω την εντύπωση οτι είναι official , γιατί είχε μια custom και ήταν γεμάτη προβλήματα και τώρα χωρίς να κάνω οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να μπώ στο play store της Google! Έχει εγκατεστημένο ένα άλλο play store της MI που είναι όλα στα κινέζικα!!! :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Ο/H gtourou έγραψε:

Δεν έχω ενεργοποιήσει το το second space!!! Έκανα εγκατάσταση αυτή την ρομ που έχω την εντύπωση οτι είναι official , γιατί είχε μια custom και ήταν γεμάτη προβλήματα και τώρα χωρίς να κάνω οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να μπώ στο play store της Google! Έχει εγκατεστημένο ένα άλλο play store της MI που είναι όλα στα κινέζικα!!!
      Από ότι έχω καταλάβει έχεις περάσει την κινέζικη official stable η οποία δεν έχει προεγκατεστημένο το playstore.
      Αν θέλεις playstore και όχι κινέζικες εφαρμογές θα σου πρότεινα να περάσεις την official global stable ή την ελληνική.
    • RE: Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Έχει εγκατεστημένο ένα άλλο play store της MI που είναι όλα στα κινέζικα!!! :)
      Γιατί δεν ακολουθείς τον οδηγό και τέλος να φλασάρεις την Ελληνική που τα έχει όλα να ησυχάσεις ! :rolleyes:

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παίδες έχω δοκιμάσει κάπου στις 10-15 ρομ, official και unofficial. Πραγματικά οι μοναδικές που αξίζουν είναι οι Ελληνικές δλδ η δικές μας ρομ, αυτού του φόρουμ, σας το λέω χωρίς κανένα συμφέρον ίσα ίσα σας το λέω για να μην μπερδεύεστε με install κόντρα install και κόντρα flash και κάποιες φορές με αυτά και μετά άλλα δημιουργούνται χοντρά προβλήματα στο κινητό και παράλληλα στους εαυτούς μας.... Οπότε εμπειρικά πλέον σας λέω βάλτε τις Ελληνικές δικές μας ρομ και ξεμπερδεύεται μιά και' ξω.... .....Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να έχετε για το κινητό σας....
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H gtourou έγραψε:

Δεν έχω ενεργοποιήσει το το second space!!! Έκανα εγκατάσταση αυτή την ρομ που έχω την εντύπωση οτι είναι official , γιατί είχε μια custom και ήταν γεμάτη προβλήματα και τώρα χωρίς να κάνω οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να μπώ στο play store της Google! Έχει εγκατεστημένο ένα άλλο play store της MI που είναι όλα στα κινέζικα!!! :)

Το play store το εγκατεστησες εσυ? Το είχε η προηγούμενη ΡΟΜ?Αν πέρασες με fastboon την Κινέζικη δεν θα έπρεπε να υπάρχει
      You may think you can fly - but you better not try
    • Καλησπέρα παιδιά, φίλος μου πήρε το rn3pro με την έκδοση miui global 7.2 | stable 7.2.13.00 (LHOCNCL). Γνωρίζετε αν είναι Official η πειραγμενη; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πως το ελέγχουμε αλλά δεν μπορώ να το βρω...

Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H gtourou έγραψε:

Το play store το εγκατεστησες εσυ? Το είχε η προηγούμενη ΡΟΜ?Αν πέρασες με fastboon την Κινέζικη δεν θα έπρεπε να υπάρχει

Το play store υπήρχε από την προηγούμενη ρομ! Αυτή την εγκατέστησα χωρίς να πειράζω τίποτα, απλά ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρουν στην αρχή της συζήτησης με την σουίτα της MI !!

• Διαφήμιση
    • Ο/H tasospap1986 έγραψε:

Γνωρίζετε αν είναι Official η πειραγμενη; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πως το ελέγχουμε αλλά δεν μπορώ να το βρω...
      Δες εδώ.. .αν και είναι πειραγμένη..

• @gtourou
      Δηλαδή είχες unofficial και έκανες update με το mi suite? :thumbup:
      Κανε ενα factory reset.Υπόψιν θα τα χάσεις όλα.
      Αν έχεις ξεκλειδώσει το καλύτερο είναι να περάσεις μια ΡΟΜ με fastboot

Δεν έχω ξεκλειδώσει τίποτα!!! Την Παρασκευή το παρέλαβα από banggood και δεν έχω ιδέα από αυτά!!! :) τώρα μαθαίνω και έχω σπάσει το κεφάλι μου 2 μέρες τώρα!!!

• Ακολούθα ευλαβικά τον οδηγό που σου δωσε ο @geoanto555.

Ευκολάκι...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Τώρα έχεις την τελευταία Κινέζικη stable πριν πια είχες?