Αυτό που είδα εγώ είναι ότι στιγμιαία "ενώνει" τις επαφές του test point Και σε γυρίζει σε Download Mode.
Για το MI5 ΄μονο στην πράξη μπορείς να το δεις ....Δεν ξέρω από που το χουν καταργήσει..
Λέω τώρα εγώ ....αφού κατά μέσο όρο ή έγκριση για ξεκλείδωμα έρχεται σε 24 ώρες και μετά σε 40 λεπτά έχεις κάνει την διαδικασία και είσαι οκ , γιατί όλη αυτή ή φασαρία και το ρίσκο ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λέω τώρα εγώ ....αφού κατά μέσο όρο ή έγκριση για ξεκλείδωμα έρχεται σε 24 ώρες και μετά σε 40 λεπτά έχεις κάνει την διαδικασία και είσαι οκ , γιατί όλη αυτή ή φασαρία και το ρίσκο ;
Μα περιέργεια φυσικά!!!
Έτσι μάλιστα το δέχομαι !!
Καλησπερα παιδια,ποια ειναι η καλυτερη rom κατα τη γνωμη σας ? ειμαι με 7.5.2 greek stable εδω και 1 μηνα αλλα τελευταια μου κανει κολπα και πιο συγκεκριμενα με ακουστικα και γενικως με βυσμα jack.ενω τα εχω συνδεδεμενα δουλευει το ηχειο αντι για τα ακουστικα και κατι τετοια περιεργα...με ενδιαφερει πολυ η καταναλωση μπαταριας γι αυτο και δεν πηγα σε 8 γιατι ακουσα για battery drain.για πειτε μου τη γνωμη σας κ εσεις!
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν σου δούλευε μία χαρά και τώρα τελευταία ξεκίνησε τα θέματα κάνε wipe.cache & dalvik ξανακάνει την install την Ρομ από πάνω και ξανά reboot system και χωρίς να χάσεις κάτι δες αν έφτιαξε