Παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγορασω το note 3 pro, απλα εκτος απο τα κλασσικα, βλεπω κατι global versions, international κλπ, κατι εχω ακουσει και για "kate" οτι ειναι η εκδοση που υποστιριζει 4G? δεν ξερω, διορθωστε με... Τι περνω οποτε?
Παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγορασω το note 3 pro, απλα εκτος απο τα κλασσικα, βλεπω κατι global versions, international κλπ, κατι εχω ακουσει και για "kate" οτι ειναι η εκδοση που υποστιριζει 4G? δεν ξερω, διορθωστε με... Τι περνω οποτε?
Εάν διαθέτεις κάτι παραπάνω πάρε το redmi pro με την διπλή κάμερα
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Oχι δεν παιζει κατι τετοιο, εκτος πιο μετα αν εχω μια πιο σταθερη δουλεια και πουλουσα το Note3Pro εδω που δεν εχουν ιδεα απο Xiaomi, και θα εβαζα για το αλλο... αλλα με τις εκδοσεις τι παιζει?
Aπλα η διαφορα τους ποια ειναι? με το "kate" δηλαδη θα μπορω να πιανω και 4G Cosmote κλπ που υποστιριζει καποια περισσοτερα bands?... εχουν καμια τρελη διαφορα, που πρεπει να προσεχω και αναλογα να επιλεξω? η ιδια ερωτηση ισχει και για την globall version συσκευη... ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Ευχαριστω
Humor ήταν έτσι? Δε πιστευω να το παρεξηγησεις...! Δημητρης Διαμαντίδης και Καστοριά είναι μια έννοια γι αυτο ειπα χαριτωλογωντας οτι επρεπε να βγαλεις μενου με τον Διαμαντίδη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk