Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Καλησπέρα στην ομάδα,
      είναι το πρώτο μου post μιας και μόλις σήμερα παρέλαβα το δικό μου Note 3 Pro από Vickmall.
      Έχω κάποιες απορίες:
      Καταρχάς δεν μου είχαν μέσα αυτό το συρματάκι για να ανοίξω το συρτάρι της sim. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι να κάνω?
      Επίσης τσέκαρα το bootloader και είναι κλειδωμένο. Έχω την global stable rom MIUI 8 (8.0.5.0.) και android 5.1.1. Υπάρχει λόγος να φορέσω 6άρι android? και αν ναι ποιος είναι αυτός?
      Ας αρχίσω με αυτές τις απορίες (έχω κι άλλες...)
      Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Υ.Γ. η "σκωληξ edition" κυκλοφόρησε κ "τα σπάει",
      Θα ζητήσεις και νήμα στα downloads? :lol:

Ο/H ieronymos έγραψε:

Καταρχάς δεν μου είχαν μέσα αυτό το συρματάκι για να ανοίξω το συρτάρι της sim. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι να κάνω?
      Επίσης τσέκαρα το bootloader και είναι κλειδωμένο. Έχω την global stable rom MIUI 8 (8.0.5.0.) και android 5.1.1. Υπάρχει λόγος να φορέσω 6άρι android? και αν ναι ποιος είναι αυτός?
      Το μεταλλικό συρματάκι που λες βρίσκεται μέσα σε ένα "τετραδιάκι" συνήθως. Ψάξε λίγο και άνοιξε τις σελίδες που υπάρχουν και δες αν είναι μέσα. Αν όχι τότε κάτι πάει Χ. Μπορεί να είναι μεταχειρισμένο, μαιμού, μπορεί και κάποιος να το έβγαλε και να το ξέχασε στο τεστ. Τι ακριβώς κανείς δεν ξέρει.

Λόγος να φορέσεις άλλο android δεν υπάρχει. Ότι θες κάνεις, δική σου είναι η συσκευή. Απλά συνήθως ο κόσμος προτιμά να τις αναβαθμίζει για να έχει όλα τα καινούρια και για να είναι update τεχνολογικά και ο ίδιος.

Εγώ προσωπικά θεωρώ την αλλαγή MIUI πιο μεγάλη αλλαγή από ότι την αλλαγή android version.
    • Αντί για το συρματακι μπορείς να ανοίξεις ένα μεταλλικό συνδετηρα και να χρησιμοποιήσεις αντί για αυτό.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ότι σου λέει ο φίλος απο πάνω αλλά ΟΧΙ καρφίτσα !!

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Το ποιο πιθανο ειναι να το ξεχασαν στο τεστ...
      Τωρα για να περασω το android 6 και ελληνικο μενου? Μπορει να με κατατοπισει καποιος? Το φορουμ ειναι τεραστιο και οι πληροφοριες τοσες πολλες για πρωτη μερα που κολλησα. Δεν ξερω τι να πρωτοκανω...
    • Ο/H ieronymos έγραψε:

Τωρα για να περασω το android 6 και ελληνικο μενου?
      Το έχεις ανάγκη αυτό;
      Κατεβάζεις την 6.8.18 global developer και την περνάς μέσω updtater...

• Ο/H ieronymos έγραψε:

Καλησπέρα στην ομάδα,
      είναι το πρώτο μου post μιας και μόλις σήμερα παρέλαβα το δικό μου Note 3 Pro από Vickmall.
      Έχω κάποιες απορίες:
      Ας αρχίσω με αυτές τις απορίες (έχω κι άλλες...)
      Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Καλημέρα φίλε. Καλώς το δεχτηκες το θηρίο, θα το ευχαριστηθεις σίγουρα. Για το θέμα που είχες με το σιρματακι που ανοιγει το tray για την sim, μίλα με το καταστημα για να σου στείλουν άλλο. Ή αν θέλεις ψαξε στο aliexpress,ebay,banggood για ,Sim Card Tray Open Eject Pin.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα παιδια ! 3 ερωτησουλες , αν ξερετε δωστε μια βοηθεια !

1) γενικα αν θελω να αλλαξω στο redmi note 3 pro το πισω μερος και το ασημενιο αναμεσα σε οθονη και πιω μερος μπορω καπου να τα αλλαξω ??

2) σας εχει τυχει να κολλαει το ξεκλειδωμα , δλδ να το ξεκλειδωνεις και να ξανακλειδωνει 1-2 φορες να γινεται ??

3)και να κολλανε λιγο τα δεδομενα και να θελει ρεσταρτ το κινητο για να διορθωθει ?

και μερικες φορες δεν εχω πολυ σημα

αυτα σε γενικες γραμμες !

ευχαριστω πολυ !
    • Ο/H kostasz έγραψε:

1) γενικα αν θελω να αλλαξω στο redmi note 3 pro το πισω μερος και το ασημενιο αναμεσα σε οθονη και πιω μερος μπορω καπου να τα αλλαξω ??
      Πώς ακριβώς το σκέφτεσαι αυτό;
    • τι εννοεις πως το σκεφτομαι ? πχ πως στο iphone h samsung mporeis να αλλαξεις το πισω μερος του κινητοθ επειδη το εχεις χιλιογρατζουνισει η σπασει , στο redmi δεν μπορω ? υπαρχει καπου στην αθηνα που μπορω να το κανω η πρεπει να το στειλω πισω σε κινα ?
    • Αλλάζει το πίσω καπάκι (αν εννοείς αυτό) αλλά είναι μαζί με τον αισθητήρα..
      Μπορείς και μόνος αν έχεις το ανταλλακτικό..

• Διαφήμιση