Ξανακοίταξε πάντως το θέμα με την εφαρμογή της Εθνικής. Και εγώ την χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα με rooted συσκευή. Ακόμα και αυτή της Πειραιώς που λέει ότι "εντοπίστηκε rooted συσκευή" όταν πάει να ανοίξει, μετά ανοίγει κανονικά και ξεκλειδώνει με το δακτυλικο αποτύπωμα. Μεγάλη ευκολία!
thracia μπορείς να ξεγραφτεις και να ξαναγραφτεις στο sms banking για να δω αν όντως στέλνει για τις συναλλαγές που ζητάει κάποιος το απαιτούμενο sms με τον κωδικό;
Στην πειραιως δεν είχα τέτοια θέμα. Όλα καλώς εκεί. Επίσης για να το επιβεβαιώσω , έχουμε την ίδια φορεμενη rom 6.9.29 dev; Ευχαριστω
Εχω την 6.9.15.
Αυτό που λες μου το εκανε όταν περασα την ρομ αλλα το κωδικο επιβαιβεωσεις για την εγραφη της συσκευης των εβαλα με το μηχανακι της εθνικης γιατι δεν ερχόταν το σμσ.
Νομιζω ότι είναι γενικα θεμα της εφαρμογης και πρεπει να κανεις την επιβαιβεωση σε κατάστημα η τηλεφωνικα,αν λεμε για το ιδιο
You may think you can fly - but you better not try
για την εφαρμογη της εθνικης εχετε δοκιμασει να της δωσετε permissions να στελνει και να δεχεται sms?
Εμενα σε 6.9.22 μου δουλευει κανονικα χωρις να πειραξω τιποτα.Εστειλα λεφτα κανονικα πριν 2 μερες
Εχω την 6.9.15.
Αυτό που λες μου το εκανε όταν περασα την ρομ αλλα το κωδικο επιβαιβεωσεις για την εγραφη της συσκευης των εβαλα με το μηχανακι της εθνικης γιατι δεν ερχόταν το σμσ.
Νομιζω ότι είναι γενικα θεμα της εφαρμογης και πρεπει να κανεις την επιβαιβεωση σε κατάστημα η τηλεφωνικα,αν λεμε για το ιδιο
Αυτο που λες....δεν έρχεται το sms .
Τέλος πάντων θα περάσω από κατάστημα.
Ευχαριστώ thracia.