Σ' άλλη γη...σ'άλλα μέρη σήμερα δεν θα υπήρχε ούτε ένα από τα χθεσινοβραδινά post
Σ' άλλη γη, σ' άλλα μέρη δεν θα υπήρχαν/με ούτε οι μισοί όμως...
Βλέπω ότι με την πρώτη ευκαιρία, ψοφάμε για "αποκλίνουσες συμπεριφορές", που λένε και στη Νομική
και εμένα προσωπικά μου γουστάρει τρελά!
Είμαι άνθρωπος, με χίλια μύρια στο κεφάλι κάθε μέρα, έχω ανάγκη καλής παρέας και ψυχαγωγίας.
Τα βρήκα εδώ (για το τεχνικό-πρακτικό κομμάτι δεν χωράει συζήτηση) και γι' αυτό είμαι παρών απ 'το πρωί ως το βράδυ.
Σίγουρα το θέμα θα "καθαρίσει" κάποια στιγμή, το χρειάζεται, αλλά ας μην "καθαρίσει" η ζωντάνια κι η παρέα,
γιατί τότε πάρα πολλοί θα μας "θυμούνται" κάθε που μπρικάρει το τηλέφωνο.
Τότε θα έχουμε μια τέλεια εγκυκλοπαίδεια, με ατμόσφαιρα μαυσωλείου...
Ήμουν στην πρώτη συνάντηση στην Αθήνα. Ξέρετε τι μου άρεσε πολύ? Το γεγονός ότι γνώρισα "5" ανθρώπους και μιλήσαμε κατά 20% για τηλέφωνα και 80% για τα πάντα, δηλαδή για ΖΩΗ.
Και στις πιο σοβαρές διαλέξεις είναι αναγκαίο να υπάρχει και λίγος χρόνος για αποφόρτιση.. Στο κάτω κάτω είναι στη φύση μας και το πείραγμα και το καλαμπούρι..Τα έχουν αυτά οι κατέχοντες xiaomi. Προτείνω να κάνουμε ένα θέμα demakiada με super μοντερατορα τον @demakhs. Άψογο το μήνυμά σου @Xstos +1000
Καλημέρα και πάλι
Επειδή δεν θέλω να ξανα γίνει αυτό που έγινε εχθές μαζί μου, Σας σπατάλησα το χρόνο +10 σελίδες, είχατε όλοι την καλή διάθεση αλλά,δεν το έχω, δεν καταλαβαίνω τίποτα. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.
Θα σας πω ακριβώς, τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Το κινητο είχε μούλτι εως εχθές, σήμερα έχει την china-english official stable. Εχω φλασάρει δύο διαφορετικά κινητά, τα δικά μου, με διαφορά 2 μηνες. Τελευταία φορά ξεκλειδώσα 15 αυγούστου. οπότε νομίζω ότι μου επιτρέπεται να ξανα ξεκλειδώσω τώρα. Υπάρχουν δύο λογαριασμοί mi account, ένας δικός μου, και ένας της ανιψιάς μου. Η ανιψιά μου έκανε τότε εγγραφή με e-mail,ίσως για αυτό όταν μου ζητήσατε να κάνω log in στο mi account δεν μου έβγαλε την επιλογή με τον αριθμό τηλεφώνου. Εχώ αποσυνδεθεί και απο τα δικά μου κινητά (2 είναι) και απο το pc, και το δικό της. Δεν υπάρχει συνδεμένος λογαριασμός αυτην την στιγμή με mi account. Σήμερα ξανα δοκίμασα να ξεκλειδώσω, αλλά το πακετο που έχω κατεβάσει στο κινητό, συνεχίζει να βγάζει μήνυμα "Can't verify update"
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....
Αυτό το έκανα το πρωί,στάλθηκε ο κωδικός, τον συμπλήρωσα, και άνοιξε ο λογαριασμός, Όταν όμως έκανα αποσύνδεση και μετά σύνδεση, δεν υπήρχε η επιλογή log in με τον αριθμό, αλλά είχε ως όνομα χρήστη έναν 10ψήφιο αριθμό και ζητούσε τον κωδικό.
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....
Μπες mi account κάνε σύνδεση με το email και τον κωδικό σου και μετά πήγαινε security και κατεβα στο recovery phone πατά add και πρόσθεσε το κινητό με τα βήματα που σου λέει !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk