Καλησπερα στο φορουμ!Απο εχτες κατοχος του Redmi note pro.Το πηρα στην εκδοση των 32gb χρυσο. Πρωτη φορα κατοχος κινητου κινεζικης εταιρειας ομολογω οτι πιαστηκα κοροιδο που τα εσκαγα τοσα χρονια στις μεγαλες φιρμες.Αψογο κινητο γρηγορο με πολυ καλη αισθηση στην αφη καλοφτιαγμενο ελαφρυ.Πηρα αρχικα την προηγουμενη εκδοση αλλα το ειδε φιλη και μου το αγορασε και παρηγγειλα το pro καπακι. Εχω την αγγλοκινεζικη επισημη ρομ.Update εκανε κανονικα σε 7.1.18.Τα πηρα απο honorbuy και τα δυο και μου ηρθαν το πρωτο σε 3 μερες και το pro σε μια εβδομαδα (ηταν ακομα pre order) με courier.Μεχρι στιγμης το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν φορας γυαλια με φακους polarized η οθονη σκοτεινιαζει στην καθετη θεση που ειναι η ποιο χρησιμοποιημενη και οχι στην πλαγια θεση.Στις αλλες συσκευες που κατειχα ηταν το αναποδο που ειναι και το ποιο λογικο οποτε για να δω πρεπει να κατεβαζω το γυαλι πραγμα οχι βολικο. Επισης ειμαι στο δικτυο της wind 4g αλλα αυτο παει μεχρι H+.Ξαναπερασα τα apn κτλπ αλλα δεν αλλαξε κατι.Θα παω και μια απο Wind.Αυτα α και πηρα θηκη απο κινα επισης δερματινη η οποια τα σπαει!Για οποιον αναρωτιεται εδω aliexpress.com/item/Superior-Q…ne-cover/32566242480.html
Τωρα περιμενουμε μερικες ομορφες custom rom και ειμαστε σετ!
Τωρα περιμενουμε μερικες ομορφες custom rom και ειμαστε σετ!