Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • ρε παιδια κανω ολο τον οδηγο και μολις παω μα επαναφερω την official μου βγαζει αυτο...εχει κανεις ιδεα??
      Images
      • Στιγμιότυπο οθόνης (20).png

69,73 kB, 1.024×576, viewed 126 times
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Ο/H sakasa έγραψε:

Παιδιά χθές παρέλαβα το Redmi note3 pro με την multilanguage rom. Πολύ ωραίο αλλα έχω δύο προβληματάκια, ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. Το πιο σοβαρό είναι ότι ενω φαίνεται να είναι συνδεμένο στο δίκτυο της κινητης (μου βγάζει το όνομα και οι μπάρες του σηματος είναι 3-4) είναι εκτός δικτύου και αυτό το καταλάβαίνω τυχαία αν προσπαθήσω να παρω τηλέφωνο ή με πάρει κάποιος στο σταθερό και μου ρωτήσει γιατι έχω κλειστο το κινητό. Επανέρχεται η κατάσταση στα φυσιολογικά μόνο με επαννεκίνηση οπότε και μου έρχονται με μήνυμα και όλες οι κλήσεις που έχασα. Επίσης έχω προσέξει ότι αφού δώσω το pin αρχικά μου το ξαναζητάει και 2η για συνδεθεί. Το δευτερο είναι ότι δεν μου έρχεται με τιποτα το μήνυμα ή η κλήση επιβεβαιώσης από το viber.
      Ελπίζω να έχει κανεις καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει γιατι αλλιώς μάλλον έμπλεξα.
      Ευχαριστώ
      Για να σε βοηθήσω πες μου εάν έχεις δύο κάρτες σιμ ή μόνο μία.
      μία sim. Επίσης βλέπω ότι έχω πρόβλημα και με το bluetooth
    • Για να σε βοηθήσω πες μου εάν έχεις δύο κάρτες σιμ ή μόνο μία.

Κοίτα για το θέμα του viber κοίτα τα permitions στο sercurity.Για το άλλο που είναι και πιο βασικό. Πρόκειται για bug καθαρά software το οποίο και άμεσα έλυσε η xiaomi με αναβάθμιση την οποία όμως λόγο moulty δεν μπορείς να την πάρεις. Σε Ρώτησα εάν έχεις δύο σιμ διότι υπήρξε μια πρακτική λύση του προβλήματος με επιλογή data στην δεύτερη σιμ και το κινητό λειτουργεί μια χαρά. Με την μια σιμ δυστυχώς δεν έχω δει κάποια λύση.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά έχω ένα θέμα με τον mi account και θα ήθελα τα φώτα σας. Τον δεκέμβριο πείρα το απλό redmi note 3 έκανα κανονικά αίτημα για ξεκλείδωμα πήρα έγκριση αλλά έδωσα το κινητό και ποτέ δεν το ξεκλείδωσα.Τώρα που πήρα το pro το acount μου στο unlock section με πάει απευθείας να κατεβάσω το unlock tool αφού βλέπει τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και τα ίδια στοιχεία.Έκανα καινούργιο λογαριασμό με τον αριθμό της δεύτερης κάρτας αλλά πάλι τα ίδια δεν με αφήνει και πάλι να κάνω αίτημα και με παέι στο επόμενο βήμα για να κατεβάσω το unlock tool.Έχει κάποιος καμιά ιδέα????
    • Μήπως είναι θέμα cookies από τον browser?

Κάνε ένα καλό καθαρισμό στο browser σου
      ή
      Δοκίμασε με άλλο υπολογιστή φίλου σου στον οποίο να μην έχεις ξαναμπεί ποτέ στο miui.com

Λέω τώρα εγώ....
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Παιδιά έχω ένα θέμα
      Με τον κωδικό που έχεις δεν μπορείς να το ξεκλειδωσεις?
      You may think you can fly - but you better not try
    • δεν είναι κωδικός permition μου είχε έρθει.Σύνδεσα το κινητό σε fastboot και με τον unlocktool πήγε κλασικά στο 50% αλλά δεν είναι κουφό με permition του απλού να ξεκλειδώσω το pro????
    • Διαφήμιση
    • Ο/H akisjes έγραψε:

δεν είναι κωδικός permition μου είχε έρθει.Σύνδεσα το κινητό σε fastboot και με τον unlocktool πήγε κλασικά στο 50% αλλά δεν είναι κουφό με permition του απλού να ξεκλειδώσω το pro????

Δε νομίζω πως το permition είναι συνδεδεμένο με συσκευή.
      Αυτό που καταλαβαινω είναι πως το permition συνδέεται με λογαριασμό. Οπότε αν ο λογαριασμός έχει δικαίωμα να ξεκλειδώσει, τότε ότι τηλέφωνο του συνδέσεις θα το ξεκλειδώσει.

Εξάλλου , αν το unlock permition συνδεόταν με συσκευή, τότε δεν θα μπορούσες να κάνεις αίτηση χωρίς να έχεις xiaomi συσκευή...

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-HV μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Στο 50% μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Δηλαδή όντως το permition να συνδέεται με τον λογαριασμό?
      Attention Ironie
      Images
      • IMG_20160314_202015.jpg

32,14 kB, 600×800, viewed 91 times
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Στο 50% μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Δηλαδή όντως το permition να συνδέεται με τον λογαριασμό?
      Attention Ironie

Το ίδιο μύνημα δε βγάζει και σε όσους έχουν πάρει permition με το pro;
      Το πρόβλημα είναι όπως έχουν γράψει σε προηγούμενα post οι server, που απαιτούν να έχεις dev rom

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-HV μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Σου λέει try again? Κάπου διάβασα ότι είναι θεμα του σέρβερ,θέλει αρκετές προσπάθειες.
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • και σε εμένα το ίδιο μήνυμα βγάζει φίλε μου.
      Αφού πήρες άδεια για να ξεκλειδώνεις bootloader, η άδεια ισχυεί για όσα xiaomi τηλέφωνα κι αν έχεις.
      Τι δηλαδή αν πάρω τώρα το mi5 θα πρέπει να αλλάξω αριθμό για να ξαναπάρω άδεια για να το ξεκλειδώσω κι αυτό
      Όχι φυσικά!!

Μη μασάς..

Υ.Γ. το έχω λιώσει στο try again!
      μέχρι και "error 501" μου έχει βγάλει. LOL!