Ναι το ξέρω το θέμα με το 50% και ότι μόνο ο dante το κατάφερε με stable απλά δεν πίστευα ότι ισχύει το permition
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Διαβάστε και δείτε τώρα ένα ωραίο!
Μάλλον που με κατάλαβαν στη xiaomi ότι ήθελα πάρα πολύ να ξεκλειδώσω τον bootloader και σου λένε αυτός έχει άγριες διαθέσεις.
Μετά απο κάμποσες προσπάθειες σήμερα με το MiFlashUnlock να το ξεκλειδώσω μάλλον ο λογαριασμός banαρίστηκείσως προσωρινά.
Απο τότε προσπαθώ να κάνω login με το MiFlashUnlock και μου βγάζει το εξής...
Ελπίζω να μην είναι μόνιμο...
Καμια ιδέα κανένας; κύριε @MIUI_ART; -
Ο/H Sonicaki έγραψε:
Διαβάστε και δείτε τώρα ένα ωραίο!
Μάλλον που με κατάλαβαν στη xiaomi ότι ήθελα πάρα πολύ να ξεκλειδώσω τον bootloader και σου λένε αυτός έχει άγριες διαθέσεις.
Μετά απο κάμποσες προσπάθειες σήμερα με το MiFlashUnlock να το ξεκλειδώσω μάλλον ο λογαριασμός banαρίστηκείσως προσωρινά.
Απο τότε προσπαθώ να κάνω login με το MiFlashUnlock και μου βγάζει το εξής...
Ελπίζω να μην είναι μόνιμο...
Καμια ιδέα κανένας; κύριε @MIUI_ART;
... Μέχρι αύριο θα έχει ξεμπλοκαρει
-
Καλησπέρα...Ψάχνοντας και προσπαθώντας για το πολυπόθητο unlock βρήκα ότι έχει βγει και μία αναβαθμισμένη έκδοση του MI Unlock και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ για να δοκιμάσετε:
Report Your Unlocking Error Here ! (Updated on 9/3/2016) - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum
Το θέμα μου τώρα είναι ότι με αυτή την έκδοση του Mi Unlock το εργαλείο δεν βλέπει με τίποτα το κινητό. Όταν τρέχω την παλιά έκδοση το βλέπει το κινητό αλλά παίρνω το κλασικό έρρορ όπως φαίνεται και στην από πάνω φωτογραφία. Με το καινούριο εργαλείο δυστυχώς μου βγάζει Note connected to the phone. Πολύ πιθανόν να αναγνωρίζει το κινητό μόνο αν φοράει dev rom δεν ξέρω...Έχω σκάσει.... -
-
Συγγνώμη αλλά όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την xiaomi δεν παραπέμπει σε κατάσταση εταιρίας που θα θέλει να θεωρείται σοβαρή. Δεν είναι δυνατόν ένα official εργαλείο της, μετά από update, να μην διαβάζει τη συσκευή
Sent from my iPad using Tapatalk -
-
Έτσι και αλλιώς το γράφουν ότι είναι για dev... Απλά μιας και μιλάμε για αναβάθμιση ήλπιζα μπας και μπορεί να παίξει σωστά και σε stable...Μάλλον δεν βγάζουν και οι ίδιοι άκρη με τις stable. Το τραγικό δεν έιναι αυτό. Το τραγικό είναι ότι δεν έχουν δώσει ακόμα στον κόσμο μια developer version για αυτό το κινητό. Ή έστω να βγουν να κάνουν μια επίσημη ανακοίνωση για τον τόσο κόσμο που περιμένει με αγωνία!
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδιά έχω ένα θέμα
Ο/H akisjes έγραψε:
δεν είναι κωδικός permition μου είχε έρθει.Σύνδεσα το κινητό σε fastboot και με τον unlocktool πήγε κλασικά στο 50% αλλά δεν είναι κουφό με permition του απλού να ξεκλειδώσω το pG
-
Ο/H xristosnay έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδιά έχω ένα θέμα
Ο/H akisjes έγραψε:
δεν είναι κωδικός permition μου είχε έρθει.Σύνδεσα το κινητό σε fastboot και με τον unlocktool πήγε κλασικά στο 50% αλλά δεν είναι κουφό με permition του απλού να ξεκλειδώσω το pG
Το μήνυμα απλά σε ειδοποιεί πως το αίτημα σου εγκρίθηκε...
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-HV μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα και απο εμενα παιδια! Εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη εβδομαδα το Note3 Pro απο minideal απο την ευρωπαικη αποθηκη και περιμενω να μου ερθει. Δυστυχως μαλλον βιαστηκα και δεν εκατσα να διαβασω πρωτα ολα τα post (αν και ειχα δει αρκετα reviews στο YT). To προβλημα μου ειναι οτι το πηρε με την multi rom και απο οτι βλεπω εχει 1 πολυ σοβαρο με την αναγνωρισει των sim. Γενικα ηθελα κατι στα ελληνικα, με google play υπηρεσιες καν να μην χρειαζεται να πολυ ασχολουμε, αν και θελω να παιρνει update (και μελλοντικα να παρει και MUI over marshmellow) , αλλα απο οτι φαινεται πονταρα στο λαθος αλογο...
Θα στειλω email αυριο σε περιπτωση που δεν εχει αποσταλει να μου περασουν official rom και google play μπας και το σωσω, αλλιως θα χρειαστω τα φωτα σας.
Η αρχικη μου απορια ειναι αν εχει δοκιμασει κανεις μεχρι στιγμης με επιτυχια να περασει την official rom πανω απο την multi κομπλε με google store.
H δευτερη απορια μου ειναι με την official που στο κινητο ειναι τα παντα στα αγγλικα, πως βαζω / γραφω ελληνικα για τα sms, τις επαφες και για τα οπου αλλου χρειαζεται ελληνικο πληκτρολογιο (browser / facebook / κτλ? )
Τριτη και τελευταια απορια (για την ωρα), οταν κανει updates στην εκδοση το κινητο, οι υπηρεσιες google παραμενουν ως εχουν η πρεπει να τις ξαναπερναω?
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας και συγγνωμη για το μεγαλο post ! -
@Project_P
1) Εδώ υπάρχει ένας οδηγός...
[MIUI DEVICE TEAM] Flash(Unbrick) Redmi Note 3(Snapdrgn) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
2)Χρησιμοποίησε αυτήν την εφαρμογή, δουλεύει χωρίς ροοτ αλλά έχει μια διαδικασία...
play.google.com/store/apps/det…PU_1_6sXnVpuyIsbSU6jkp6AJ
3)Και ναι μετά τα updates παραμένουν οι υπηρεσίες Google...
Ελπίζω να βοήθησα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα