Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H ilias k. έγραψε:
εντάξει παιδιά....δοκιμάστε και αυτά που δείχνει το βίντεο μπας και ξεκλειδώσει
Άλλοι με σφυριά,άλλοι με μπλέντερ τι τεστ και χαζά είναι αυτά !
Watch the Xiaomi Redmi Note 3 put through scratch and drop tests, and survive like a boss | Latest Tech News, Video & Photo Reviews at BGR India
!
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Ήρθε σήμερα τελικά το εργαλείο! Διαθέτει ελληνικά στο μενού του και την έκδοση λογισμικού 5.1.1 και 7.1.9.0.0
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H xristosnay έγραψε:
Ο/H ilias k. έγραψε:
Watch the Xiaomi Redmi Note 3 put through scratch and drop tests, and survive like a boss | Latest Tech News, Video & Photo Reviews at BGR India
!
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Ήρθε σήμερα τελικά το εργαλείο! Διαθέτει ελληνικά στο μενού του και την έκδοση λογισμικού 5.1.1 και 7.1.9.0.0
Σήμερα παρέλαβα Θεσσαλονίκη, παραγγελία στις 2/3 ,απο vickmall.
Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lari66 έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα Θεσσαλονίκη, παραγγελία στις 2/3 ,απο vickmall.
Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
! Ακριβως 2 εβδομαδες δηλαδη, μια χαρα.
-
Πολυ καλα νεα για την οθονη γιατι το ειχα λιγο αγχος η αληθεια ειναι. Σκεφτομαι να μην βαλω το tempered glass γιατι οσο να'ναι ειναι καλυτερη η αφη (και η ολεοφοβικη επιστρωση) στην original οθονη... απο την αλλη better safe than sorry που λενε και οι αγγλοι.
Το δικο μου παντως το παρηγγειλα Πεμπτη (10/03) απογευμα απο Minideal Eu Warehouse, αλλα επεσα πανω στο τριημερο.
Ηρθε σημερα στο τοπικο ταχυδρομιο (Πειραια) αλλα δεν προλαβαινα να παω να το παρω οποτε αυριο πουρνο πουρνο -
Ο/H Project_P έγραψε:
Πολυ καλα νεα για την οθονη γιατι το ειχα λιγο αγχος η αληθεια ειναι. Σκεφτομαι να μην βαλω το tempered glass γιατι οσο να'ναι ειναι καλυτερη η αφη (και η ολεοφοβικη επιστρωση) στην original οθονη... απο την αλλη better safe than sorry που λενε και οι αγγλοι.
Το δικο μου παντως το παρηγγειλα Πεμπτη (10/03) απογευμα απο Minideal Eu Warehouse, αλλα επεσα πανω στο τριημερο.
Ηρθε σημερα στο τοπικο ταχυδρομιο (Πειραια) αλλα δεν προλαβαινα να παω να το παρω οποτε αυριο πουρνο πουρνο
Με το καλο! Τωρα θυμηκα παλιοτερα που ειχα παραγγειλει πρωτη φορα απ'εξω ενα Lenovo S820, απο τη ανυπομονησια μου να το παρω οταν ειδα οτι δεν εφευγε απο το κεντρο διανομης (γλυκα νερα) λογο καποιας απεργιας, πηγα εγω και το πηρα (μενω κοντα)!! -
Ο/H Project_P έγραψε:
@pillopoulos καλως τα δεχτηκες! Απο πιο καταστημα το αγορασες αν επιτρεπεται?
Δουλευουν κανονικα οι 2 sim η υπαρχει το προβλημα που αναφερουν πιο πανω.
Προφανως η ROM ειναι πειραγμενη αλλα 7.1.9.0.0 ειναι πανω σε παλια κινεζικη, γιατι η Global 7.1.7.00 βγηκε μολις χτες.... μπορεις να βαλεις ενα printscreen της εκδοσης?
Ο/H lallasgr έγραψε:
Λογικά αν είναι βασισμένη στην αντίστοιχη chinish rom τότε θα έχει πρόβλημα με τις sim...
Ο/H xristosnay έγραψε:
Ο/H ilias k. έγραψε:
!
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Από το vickmall, η σιμ δούλεψε αμέσως. Έχω βάλει Micro SD στην άλλη υποδοχή
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resized ().
-
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Οταν μπορεσεις κανε ενα test ποση ελευθερη Ram εχεις απο τα 2 GB. Και εγω τ 2/16 εχω παραγγειλει. -
Καλησπέρα. Παρέλαβα χθες το κινητό ( το παρήγγειλα την Τεταρτη από EU warehouse). Εντυπωσιακό κινητό και πολυ γρήγορο.
Μόνο 2 θέματα εχω. 1) Δε φαίνονται οι επαφές της SIM , ενω μπορώ να δεχθώ και να παρω τηλεφωνο. 2} Δε συνδεεται με τον υπολογιστή μεσω USB . Δεν το αναγνωρίζει καθολου. Στην αρχη νομιζα οτι είχε προβλημα το καλώδιο , αλλα το δοκιμασα με αλλη συσκευη και δεν ισχυει.Εχετε καποια ιδέα? -
Ο/H xristosnay έγραψε:
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Οταν μπορεσεις κανε ενα test ποση ελευθερη Ram εχεις απο τα 2 GB. Και εγω τ 2/16 εχω παραγγειλει.
Με ΟΛΑ ανοιχτά, έχω 450mb ελεύθερα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Sarakatsanos έγραψε:
Καλησπέρα. Παρέλαβα χθες το κινητό ( το παρήγγειλα την Τεταρτη από EU warehouse). Εντυπωσιακό κινητό και πολυ γρήγορο.
Μόνο 2 θέματα εχω. 1) Δε φαίνονται οι επαφές της SIM , ενω μπορώ να δεχθώ και να παρω τηλεφωνο. 2} Δε συνδεεται με τον υπολογιστή μεσω USB . Δεν το αναγνωρίζει καθολου. Στην αρχη νομιζα οτι είχε προβλημα το καλώδιο , αλλα το δοκιμασα με αλλη συσκευη και δεν ισχυει.Εχετε καποια ιδέα?
1) Νομιζω οτι πρεπει να ψαξεις στις ρυθμισεις των μηνυματων και να βρεις μια επιλογη για να τις εμφανισεις αλλα καλυτερα να βοηθησει καποιος που εχει το τηλεφωνο στα χερια του.
2) Δοκιμασε τους παρακατω τροπους :
- mtk drivers για windows xp , 7 , 8 , Με την εφαρμογή PDANet+
- Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers
- Xiaomi Redmi Note 3 Pc Suite and Usb Driver for Windows
Λογικα καποιος απο τους παραπανω θα δουλεψει.
Ελπίζω να βοηθησα. - mtk drivers για windows xp , 7 , 8 , Με την εφαρμογή PDANet+
-
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Οταν λες ολα ανοιχτα?? Εχεις εγκαταστησει ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιεις?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα