Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Επιτέλους τα κατάφερα.
      Αν δεν ήταν αυτό εδώ το φόρουμ και φυσικά εσείς συμφορίτες δεν νομίζω να μπορούσα να καταφέρω κάτι.
      Η Xiaomi πρέπει να σας ανάψει λαμπάδα :)
      Images
      • Screenshot_2016-03-19-15-44-52_com.android.settings.png

63,12 kB, 450×800, viewed 58 times
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • βρε παιδιά κανένας για τις δικές μου τις αρχάριες ερωτήσεις?
      Αφού κάνω τα βασικά ετοιμαστείτε να με φορτωθείτε και για ερωτήσεις για ελληνικα για dev, ξεκλειδώματα και λοιπά γιατι προς το παρόν μου φαίνονται κινέζικα.... :Ρ
      επίσης μου βγάζει συνέχεια ένα μήνυμα προειδοποίησης: can't activate sim card. couldn't send activation sms to gateway xiaomi service framework

''καλησπέρα, το έλαβα κι εγώ... μόλις σε 13 μρέρες. Κλασικά έχω ανόητες
      ερωτήσεις να κάνω... Το app store και τον browser το δικό τους μπορώ να το σβήσω? Τα mi account, mivideo κοκ?Το
      fingerprint που πάω να το ρυθμίσω? Κατέβασα από play store καποια
      ελληνικα πληκτρολογια αλλά όταν πάω να γράψω μνμ δεν μου βγάζει
      ελληνικά. Τι κάνω λάθος? Τί να βάλω? Περί 160 χαρακτήρων μνμτα παίζει?
      έχω MIUI version 7.1.18.0 (LHOCNCL)stable , original rom. Έχει το κινητό
      ρύθμιση (δεν θυμάμαι πως το λένε) που ας πούμε κάνεις στην οθόνη το c
      και κάνει call ή w και κάνει μνμ? αν ναι πως το ενεργοποιώ?Ακόμα κάτι!
      πριν είχα το huawei με κοινή χρήση πέρασα τις επαφές όλες στο νέο
      κινητό. Στο παλιό όμως είχα χωρισμένες ομάδες οι οποίες δεν περαστήκαν
      εδώ. Τι πρέπει να κάνω?? Επιπλέον όταν μπαίνω στις επαφές πως μπορώ να κάνω αναζήτηση κάποιας? Ρωτώ γιατί τις επαφές τις έχω στα ελληνικά και πρέπει να κάνω scroll συνέχεια!!! σσ έκανα update και κατεβασα playstore κλπ.
      Επόμενο βήμα που με συμβουλεύετε???
      Καληνυχτααααα''
    • Ο/H efyv2 έγραψε:

βρε παιδιά κανένας για τις δικές μου τις αρχάριες ερωτήσεις?

ερωτήσεις να κάνω... Το app store και τον browser το δικό τους μπορώ να το σβήσω? Τα mi account, mivideo κοκ?Το
      fingerprint που πάω να το ρυθμίσω? Κατέβασα από play store καποια
      ελληνικα πληκτρολογια αλλά όταν πάω να γράψω μνμ δεν μου βγάζει
      ελληνικά. Τι κάνω λάθος? Τί να βάλω? Περί 160 χαρακτήρων μνμτα παίζει?
      έχω MIUI version 7.1.18.0 (LHOCNCL)stable , original rom. Έχει το κινητό
      ρύθμιση (δεν θυμάμαι πως το λένε) που ας πούμε κάνεις στην οθόνη το c
      και κάνει call ή w και κάνει μνμ? αν ναι πως το ενεργοποιώ?Ακόμα κάτι!
      πριν είχα το huawei με κοινή χρήση πέρασα τις επαφές όλες στο νέο
      κινητό. Στο παλιό όμως είχα χωρισμένες ομάδες οι οποίες δεν περαστήκαν
      εδώ. Τι πρέπει να κάνω?? Επιπλέον όταν μπαίνω στις επαφές πως μπορώ να κάνω αναζήτηση κάποιας? Ρωτώ γιατί τις επαφές τις έχω στα ελληνικά και πρέπει να κάνω scroll συνέχεια!!! σσ έκανα update και κατεβασα playstore κλπ.
      Καληνυχτααααα''

Καλησπέρα από έναν νέο στο forum νέο στα xiaomi αλλά αρκετά έμπειρο σε άλλα κινητά και το σκαλιγμα τους (κυρίως Samsung) Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω...
      Αρχικά το store καθώς και τον browser του κινητού όσο είναι κλειδωμένο δε μπορείς να τα σβήσεις αλλά μπορείς να τα σταματήσεις να λειτουργούν (που αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσουν αναβάθμισης και notification) από τις ρυθμίσεις του κινητού τέρμα κάτω "installed apps" .. Τα βρίσκεις και πατάς απλά την επιλογή "force stop" και αν βγάζει (δε θυμάμαι) "disable"
      Για το πληκτρολόγιο όταν πας να γράψεις κάτι και σου ανοίξει το πολύ επιμονο πληκτρολόγιο του κινητού κράτα πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα το κουμπί με την υδρογειο και επέλεξε το πληκτρολόγιο που έκανες εγκατάσταση!
      Για 160 χαρακτήρες... Βάλε το messager της Google νομίζω θα είσαι οκ
      Στις επαφές όταν μπαίνεις πάνω πάνω έχει το resents το contacts και το yellow pages.. Επιλέγεις contacts και ακριβώς από κάτω έχει τον αριθμό των επαφών σου και ένα μικρό φακό.. Πάτα εκεί θα κάνει αναζήτηση.
      Όσο για το gesture αν κατάλαβα καλά γι αυτό ρώτησες... Όσο έχω ψάξει δε βρήκα κάτι ας βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος σε αυτό. Παρόλα αυτά μπορείς να βάλεις third party εφαρμογή που κάνει μια χαρά τη δουλειά που θέλεις!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tkvkp έγραψε:

@lallasgr *** sms Με επιβεβαιωση της αιτησης μου δεν εχω λαβει. Ειμαι με Wind. Διαβασα πως η wind κοβει τα sms απο κινα.
      Εαν δεν ειχε περασει η αιτηση μου, θα περναγε τον ελεγχο των permissions το miunlock, και θα με εβγαζε στην οθονη του unlock?
      Ναι. Κατευθείαν κατεβάζει το εργαλείο. 100% και το account.
      @lallasgr τιποτα ομως. Παλι τα ιδια.
      Αφου κατεβάζει το εργαλείο έχεις έγκριση απο τη xiaomi να ξεκλειδώσεις.. Χθες έβαλα την dev και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα.
      Εμένα λύθηκε με το να πάω στο i.mi.com/?_locale=en_US να κάνω login και μετά find device. Στο κινητό εννοείται ανοικτό το
      wifi, gps,και να έχει γίνει login στο miaccount.
      Προφανώς κάνει κάτι σαν verify ότι όντως έχεις τη συσκευή ή κάτι τέτοιο. Δοκίμασε δε χάνεις τίποτα.

Ο/H efyv2 έγραψε:

ερωτήσεις να κάνω.............................
      Τι πρέπει να κάνω??
      Καληνυχτααααα''
      Καλώς τον. Εσύ μια που έχεις original rom και δε θα ταλαιπωρηθείς διπλά σε προτρέπω να βάλεις developer rom. Είναι και αυτή αγγλοκινέζικη με άλλα κομφόρ. Αμέσως κάνεις αίτηση στη χιαομι για ξεκλείδωμα του bootloader και αφου πάρεις έγκριση βάζεις την ελληνική απο εδώ και ξεμπέρδεψεες..
      Ρώτα τσάμπα είναι αλλά ένα-ένα!! :D :D :D
    • Παιδια αν ξεκλειδωσουμε τον bootloader και μετα φλασαρουμε ξανα καποια αλλη official rom (την stable Global πχ) ξανακλειδωνει απο μονο του η αν το επιλεξουμε εμεις ?
      Γιατι διαβασα το παρακατω αποσπασμα σε αυτο το link και δεν καταλαβα καλα.

Mi Devices Bootloader Unlocking Tutorial & English Unlocking Tool Download - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
      After unlocking bootloader, users will be able to flash fastboot ROMs and custom ROMs. The unlocked device will be marked in the official service end. Users could lock bootloader again by flashing official MIUI ROMs. (This will need to use fastboot oem lock. Please note to flash offcial MIUI ROMs, otherwise your system won't be able to start).

Επισης εχω φτιαξει Mi Account αλλα δεν εχω κανει αιτηση ακομα, γιατι ειδα οτι ο κωδικος ειναι για 30 μερες μονο και δεν θελω να μπω στην διαδικασια αν δεν μπορω να περασω σιγουρα μια Ελληνικη εκδοση. Και αν ξανακλειδωνει δεν θελω να εχω την China Dev ωσπου να βγει...
    • Καλησπέρα παιδια.Μια ερωτηση και γω. Απο τη στιγμη που βαλουμε την Ελληνικη, επομενες αναβαθμισεις της Ελληνικής τις περναμε μεσω του update??
      Και αν απο την ελληνικη θελω να παω σε μια αλλη π.χ. στη οφισιαλ αγγλοκινεζικη ? Τι πρεπει να γινει?(δεν ζηταω αναλυτικη εξηγηση αλλα χοντρικα ποια ειναι η διαδικασια).
      Ευχαριστω πολυ!!
      Εμενα χθες εφτασε Ελλάδα!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Παιδια αν ξεκλειδωσουμε τον bootloader και μετα φλασαρουμε ξανα καποια αλλη official rom (την stable Global πχ) ξανακλειδωνει απο μονο του η αν το επιλεξουμε εμεις ?
      Από μόνο του αλλά ξεκλειδώνει άμεσα αν το έχεις ξεκλειδώσει ήδη. Ζητάς ξεκλείδωμα και σου γίνεται χωρίς αναμονή.
    • Ο/H xristosnay έγραψε:

Απο τη στιγμη που βαλουμε την Ελληνικη, επομενες αναβαθμισεις της Ελληνικής τις περναμε μεσω του update??
      Και αν απο την ελληνικη θελω να παω σε μια αλλη π.χ. στη οφισιαλ αγγλοκινεζικη ?
      Ναι από τον updater, επιλέξτε πακέτο και διαλέγεις τη Ρομ που ήδη έβαλες στο κινητό σου.

το 2ο που ρωτάς αν είναι ίδια ρομ (dev σε dev πχ) είσαι οκ
    • Ο/H xristosnay έγραψε:

Καλησπέρα παιδια.Μια ερωτηση και γω. Απο τη στιγμη που βαλουμε την Ελληνικη, επομενες αναβαθμισεις της Ελληνικής τις περναμε μεσω του update??
      Και αν απο την ελληνικη θελω να παω σε μια αλλη π.χ. στη οφισιαλ αγγλοκινεζικη ? Τι πρεπει να γινει?(δεν ζηταω αναλυτικη εξηγηση αλλα χοντρικα ποια ειναι η διαδικασια).
      Ευχαριστω πολυ!!
      Εμενα χθες εφτασε Ελλάδα!
      Όχι όπως το λες, αλλά θα κατεβάζεις το zip στο κινητό και θα το κάνεις setup από twrp χωρίς να χάνεις τπτ. Πολύ απλή διαδικασία. Για να πας σε οfficial νομίζω μέσω miflash και πιθανόν να χάνεις και το ξεκλείδωμα του bootloader.

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H xristosnay έγραψε:

Απο τη στιγμη που βαλουμε την Ελληνικη, επομενες αναβαθμισεις της Ελληνικής τις περναμε μεσω του update??
      Και αν απο την ελληνικη θελω να παω σε μια αλλη π.χ. στη οφισιαλ αγγλοκινεζικη ?
      Ναι από τον updater, επιλέξτε πακέτο και διαλέγεις τη Ρομ που ήδη έβαλες στο κινητό σου.
      Στο 2ο που ρωτάς αν είναι ίδια ρομ (dev σε dev πχ) είσαι οκ
      Αυτό για να πω την αλήθεια δεν το ξέρω εάν γίνεται. Εάν είσαι σίγουρος πες μου για να σβήσω το μήνυμά μου μην παραπληροφορώ.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H xristosnay έγραψε:

Στο 2ο που ρωτάς αν είναι ίδια ρομ (dev σε dev πχ) είσαι οκ

Ο/H Souits έγραψε:

Ο/H xristosnay έγραψε:

Όχι όπως το λες, αλλά θα κατεβάζεις το zip στο κινητό και θα το κάνεις setup από twrp χωρίς να χάνεις τπτ. Πολύ απλή διαδικασία. Για να πας σε οfficial νομίζω μέσω miflash και πιθανόν να χάνεις και το ξεκλείδωμα του bootloader.

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Αυτό για να πω την αλήθεια δεν το ξέρω εάν γίνεται. Εάν είσαι σίγουρος πες μου για να σβήσω το μήνυμά μου μην παραπληροφορώ.
      Ευχαριστω πολυ παιδια. Θα τα δουμε και στη πραξη αυτα απλα ρωταω για να τα εχω στο μυαλο μου.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Souits έγραψε:

Οκ για το updater ναι ισχύει. Την ίδια δουλειά κάνουν twrp και updater πλέον

Για το φλασάρισμα σε Αγγλοκινέζικη μισό και υπάρχει όντως διαδικασία

Κάνεις Factory reset και μετά από τον updater θα την κάνεις install αλλά θα κλειδωθεί το κινητό σου και θα χάσεις και το twrp.
      Άλλος τρόπος είναι μέσω Fastboot. Και με τους 2 τρόπους μένεις ταπί και κλειδωμένος.