Εγώ μετά το ξεκλειδωμα πέρασα 3 φορές την official developer και δεν κλείδωσε....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε την official developer δεν το ξεκλειδωσες ομως, οποτε μηπως για αυτο δεν επηρεασες και το κλειδωμα? αλλαξες στο ενδιαμεσο σε καποια αλλη stable ROM?Ο/H lallasgr έγραψε:
Εγώ μετά το ξεκλειδωμα πέρασα 3 φορές την official developer και δεν κλείδωσε....
Με το τροπο που λεει ο οδηγος μπορεις να περασεις κατευθειαν την κινεζικη official dev ROM (με το κλειδωμενο bootloader). Μετα οταν παρεις εγκριση απο Xiaomi και ξεκλειδωσεις το bootloader μπορεσεις να περασεις και την ελληνικη.Ο/H jiannis4 έγραψε:
καλησπερα και απο μενα. Περιμενω κι εγω το note 3 pro απο vickmall με multi-language rom(δυστυχως).απο οτι βλεπω ειναι ηδη τελωνειο στην Αθηνα.
Δεν εχω φλασαρει τιποτα στο note 2 που ειχα στην κατοχη μου μεχρι προχθες και θελω,εαν γινεται, προκαταβολικα να μαθω την διαδικασια γιανα περασω μια official rom.
Εαν καταλαβα καλα την global rom πχ δεν χρειαζεται να εχω κανει unlock την συσκευη(αιτηση κτλ την οποια εχω κανει πριν λιγες μερες) για να την περασω απο πανω.
Αρκει να ακολουθησω τον παρακατω οδηγο en.miui.com/thread-235865-1-1.html αν και εχω μπερδευτει με τις εντολες πως πρεπει να τις δωσεις ισως ομως επειδη δεν το εχω προσπαθησει.
Μετα για να περασω την ελληνικη rom η οποια λογικα ειναι dev πρεπει να εχω κανει unlock τον bootloader.
Ελπιζω να τα λεω καλα μεχρι τωρα ετσι? Ελπιζω να μην κουρασα με τις ερωτησεις μου αλλα πραγματικα εσεις δηλ η ελληνικη κοινοτητα της miui hellas ειστε ο λογος που καποιοι σαν εμενα τολμουν να αγοραζουν κινεζικα vfm κινητα χωρις οποιαδηποτε τεχνικη υποστηριξη!!
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Για να μην παιδεύεσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή messenger της google και να ενεργοποιήσεις την επιλογή "simple characters only" από τις ρυθμήσεις της εφαρμογής. Ο πιο εύκολος τρόπος να έχεις 160 χαρακτήρεςΟ/H Project_P έγραψε:
Για SΜS με 160 χαρακτηρες πρεπει να περασουμε mod απο οτι βλεπω. Αυτο ειναι μεσω recovery οποτε θελει unlocked bootloader?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().
Διάβασα κάτι για find device κλπ. Τα κανα όλα αυτά αλλά τίποτα.Ο/H tkvkp έγραψε:
@geoanto555 πριν λίγες σελίδες αντιμετωπισα το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια δεν το έχω λύσει προς το παρόν αλλά προτείνονται κάποια πράγματα πλέον της διαδικασίας που παραθέτεις.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk