Σε ευχαριστώ.. Μιλάμε χθες έφτασα στο σημείο να βγάλω off το πρόγραμμα.. "Couldn't get info (10002 The same IP request too often"
Λογικά η περιμένουμε να δοκιμάσουμε άλλη dev. ή κάτι φταίει με το λογαριασμό μας..
Εγώ έστειλα και άλλο sms από άλλο νούμερο.. μπας και.....
Χρησιμοποιώ 2 νουμερα στο κινητο .
Την αίτηση την είχα κάνει με την σιμ 1 wind και λέω.. λες να φταίει ο λογαρισμός;
Και έτσι έστειλα και από την άλλη κάρτα αίτηση για ξεκλείδωμα και περιμένω το "sms"
Με 2-3 δοκίμασα.. και με αυτόν που λες.. και ποιο παλιούς.
Παιδιά το unlock δε ν πάει ούτε με τον αριθμό κινητού ούτε με την συσκευή πάει με τον mi acount.Όπως αανεφερα σε προηγούμενο ποστ είχα κάνει το αίτημα τέλος δεκεμβρίου όταν είχα το redmi note 3 το απλό πήρα έγκριση τότε και βάζοντας τον ίδιο account στο pro και στο unlock tool χτες το ξεκλείδωσα βάζοντας πρώτα την dev που κυκλοφορεί.
@geoanto555 ευχαριστώ πολύ. Δεν αναφερες πριν τη δημιουργία νέου λογαριασμού και μπερδεύτηκα. @Souits, ούτως ή άλλως με Chinese Dev ειμαι και έκανε και factory reset. Δε βλέπω το λόγο να φταίει αυτή. Έαν δεν ευθύνεται μόνο το Build prop , εχεις κάποια δίκια αλλά και πάλι σε μένα τουλάχιστον η dev παίζει μια χαρά. @akisjes πολύ σωστή παρατήρηση.
Δεν νομίζω να υπαρχει διαφορά σε αυτό. Ας μιλήσει κάποιος ποιο έμπειρος. Κι εγώ είμαι κάπως νέος στο ΜΙUI και ιδίως στους snapdragon εάν ήταν MTK θα το έκανα μπίλιες
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Δεν νομίζω να υπαρχει διαφορά σε αυτό. Ας μιλήσει κάποιος ποιο έμπειρος. Κι εγώ είμαι κάπως νέος στο ΜΙUI και ιδίως στους snapdragon εάν ήταν MTK θα το έκανα μπίλιες