Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ναι αναμένουμε.... :/
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @akisjes εκτός από το εργαλείο για unlock που τσεκάρει και καλά το account με την άδεια ξεκλειδώματος, υπάρχει άλλος τρόπος να δούμε την κατάσταση του λογαριασμού μας; (πάντα όσον αφορά το δικαίωμα unlock).

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    • Θα σου έρθει μήνυμα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι για να βλέπεις την κατάσταση του αίτηματος.Το αργότερο σε 10 με 15 ημέρες έρχεται η απάντηση.
    • Διαφήμιση
    • Κάτι άλλο παιδιά. Για τους λάτρεις του antutu και παρομοίως πρόγραμματων .Ενώ τώρα το κινητό με την Ελληνική έχει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας δεν έχει θέματα με bugs και γενικά το κινητό είναι αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με την moulty που είχε μικροθεματακια με τις σιμ τα δεδομένα και κάτι χαζοκολληματα τώρα το σκορ είναι 76224 ενώ με την moulty στα 78300.Οπότε μερικές φορές οι αριθμοί θα έλεγα δεν λένε πάντα την αλήθεια.
    • Ο/H Sonicaki έγραψε:

Ο/H geomaza έγραψε:

Το πήρα απο το vickmall με multilanguage, θεωρείς οτι θα έχει πρόβλημα? Έχω ψιλοξενερώσει πριν το πιάσω στα χέρια μου...
      @geomazaΚαλως ήρθες!
      Δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Κι εγώ σου λέω πως με το που το πιάσεις θα τα ξεχάσεις όλα..
      Πραγματικά μπορεί να διαβάζεις τόσα και να φαίνεται βουνό αλλά δεν είναι τίποτα.
      Το βασικό είναι να έχεις υπομονή να διαβάζεις τους οδηγούς καλά και να μην προχωράς στη διαδικασία αν δε τα έχεις καταλάβει όλα.
      Απορίες ρωτάμε! Τσάμπα είναι.
      Εσύ τώρα με το που έρθει. θα έχεις ελληνικά και εφαρμογές google. Πιθανόν να σου κάνει και το πρόβλημα με τις sim.
      Αν δε σε ενοχλεί μπορείς να το αφήσεις έτσι προς το παρόν. Εμείς συστήνουμε τις γνήσιες rom γιατί είναι οι μόνες που μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader όπως έκανε ο φίλος @'Dante με το που πάρεις έγκριση'. Μετά βάζεις ελληνικά και ξεμπέρδεψες

Διάβασε και στο ποστ 127 του ίδιου θέματος εδώ τι είπα στο φίλο flamef εδώ
      και επίσης εδώ

Αν θέλεις να βάλεις την global ή την τελαυταία stable με το που σου έρθει (αγγλοκινέζικες και οι δύο) ο οδηγός είναι εδώ
      Διαφορές μεταξύ τους.
      Η stable είναι αγγλοκινέζικη και δεν έχει εφαρμογές google. Τις βάζεις εσύ. (μπάινουν πανεύκολα)
      Η global μερικές γλώσσες παραπάνω (όχι ελληνικά) και έχει έτοιμες εγκατεστημένες εφαρμογές google.
      Αλλες διαφορές μεταξύ τους είναι μη ορατές στο μέσο χρήστη. Και οι δύο έχουν μερικές κινέζικες εφαρμογές που όμως σβήνονται και δεν είναι τόσο ενοχλητικό. Ότι μείνει το πετάς σε ένα φάκελο και τέλος.
      Στή global οι υπόλοιπες κινεζιές τείνουν προς το μηδέν.
      Πάρτο εσύ με το καλό και εδώ είμαστε όλοι.
      Αδερφέ καλώς σας βρήκα! Λοιπόν το κινητό το πήρα στα χέρια μου την Πέμπτη 17 Μαρτίου! Έκανε 13 μέρες απο την αγορά, πραγματικά εξαιρετικό κατάστημα το Vickmall και επειδή έχω πάρει και άλλα κινητά για συγγενείς τον τελευταίο καιρό μου έκανε και ένα δωράκι που ζήτησα!
      Στο δια ταύτα, το κινητό σπέρνει και θερίζει πραγματικά, δεν κολλάει με ΤΙΠΟΤΑ!!! Το μόνο θέμα είναι πέρα απο τις sim που θέλει όντως 3 με 4 λεπτά και διπλά πατήματα τον κωδικό ωστε να ανοίξει, δεν υπάρχουν συσκευές στο ir (θα μου πεις μα καλά θες να κάνεις το κινητό τηλεχειριστήριο? ) ποτέ δεν ξέρεις , απλά το ανακάλυψα.
      Χθες μίλησα στο miui facebook απο κίνα , μου έδωσαν ένα site με ρομ... ζήτησα να βγάλουν official με ελληνικά βασικά και απο ότι είδα στη συζήτηση έχω μια rom stable non official...
      Το πιο σημαντικό... όταν βάζω το κινητό σε flight mode μετά θέλει επανεκίνηση για να έχεις σήμα και καμιά φορά το κάνει όταν απο wifi το γυρνάς σε δεδομένα...
      Δε μπορώ να πω είναι αρκετά σπαστικό αυτό!
      Αν είχε και λίγο καλύτερη κάμερα... το καλύτερο κινέζικο που έχω δει προς το παρών σε θέμα κάμερας ήταν αυτό που έφρα πέρυσι στην κουνιάδα μου το thl 5000, πραγματικά φοβερό...
    • Αυτό σημαίνει ότι έχεις παλιά ρομ.όλα τα θέματα που αναφερεις έχουν όλα λυθεί στις νέες εκδόσεις :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Μία ερώτηση, έχω βάλει Google chrome για browser, αλλά όταν πατήσω κάποιο link μου το ανοίγει με τον browser του κινητού. Τι να κάνω για να χρησιμοποιεί το chrome?

• Ο/H efyv2 έγραψε:

Μία ερώτηση, έχω βάλει Google chrome για browser, αλλά όταν πατήσω κάποιο link μου το ανοίγει με τον browser του κινητού. Τι να κάνω για να χρησιμοποιεί το chrome?

Πας ρυθμίσεις->εφαρμογές->κάτω λέει προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών, εκεί το αλλάζεις
      Στα αγγλικά settings->installed apps->defaults
    • Ο/H efyv2 έγραψε:

Μία ερώτηση, έχω βάλει Google chrome για browser, αλλά όταν πατήσω κάποιο link μου το ανοίγει με τον browser του κινητού. Τι να κάνω για να χρησιμοποιεί το chrome?

....

....
    • Ο/H antonius έγραψε:

Ο/H Project_P έγραψε:

Για SΜS με 160 χαρακτηρες πρεπει να περασουμε mod απο οτι βλεπω. Αυτο ειναι μεσω recovery οποτε θελει unlocked bootloader?
      Για να μην παιδεύεσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή messenger της google και να ενεργοποιήσεις την επιλογή "simple characters only" από τις ρυθμήσεις της εφαρμογής. Ο πιο εύκολος τρόπος να έχεις 160 χαρακτήρες ;)

Λοιπον δοκιμασα το google messenger αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε καθολου το interface του και με εβγαζε τον καταλογο σαν οικο ανοχης :P . Επισης δεν ξερω αν υποστηριζει Dual SIM (γιατι ετσι δουλευω το κινητο). Δοκιμασα λοιπον απο το παλιο μου Lenovo την καλη και δοκιμασμενη εφαρμογη Go SMS Pro (που ειναι και free) η οποια ερχεται και στα Ελληνικα και υποστηριζει default 160 χαρακτηρες (γραφεις κυριλε οπως θελεις το μηνυμα σου και με το που κανεις αποστολη στα κανει τα Ελληνικα αυτοματα μονο το κεφαλαια). Το προβλημα ειναι την εβαλα σαν default εφαρμογη και δεν μου στελνει τα μηνυματα! Εκανα ενα restart την συσκευη, εστειλε το 1 δοκιμαστικο μηνυμα που εστειλα, αλλα στο 2ο κολλησε και παλι.

Υποψιν ειμαι με την Stable Global Rom (η οποια απο οτι ειδα δεν εχει θεματα permission οπως η κινεζικη official). Εριξα και μια ματια αλλα δεν βρηκα κατι να την εμποδιζει. Ανοιξα και το Security Αpp ενεργοποιησα και τα permissions ρυθμισα την εφαρμογη και παλι τσιφος...... καμια καλη ιδεα, για κατι που παρελειψα να κοιταξω?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H efyv2 έγραψε:

Ευχαριστώ

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: OverQuotes Removed ().