3 ημερες τωρα προσπαθω να κανω την αιτηση στο MIUI Unlock ( Apply for unlocking Mi devices ) και αρκετες φορες δεν βγαζει καν στην σελιδα για να κανω log in.
Τις φορες που με βγαζει βαζει κανονικα τον username και pass παταω να προχωρησει και τιποτα... μου βγαζει συνεχεια
Αυτή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει βρόχο ανακατεύθυνσης
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
Δοκιμασα διαφορες ωρες τις ημερα, απο chrome και απο Edge , απο το δικο μου pc και απο αλλα και τιποτα.... απλα εχουν προβλημα οι server τις xiaomi και πρεπει να περιμενω ή μηπως παιζει τιποτα αλλο?
Δοκιμασα διαφορες ωρες τις ημερα, απο chrome και απο Edge , απο το δικο μου pc και απο αλλα και τιποτα.... απλα εχουν προβλημα οι server τις xiaomi και πρεπει να περιμενω ή μηπως παιζει τιποτα αλλο?
Για αρχή κάνε ένα καλό καθαρισμό στους browser σου με κάποιο πρόγραμμα του τύπου ccleaner.
Από την άλλη παρατηρώ και έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα στο en.miui.com όπως πρόβλημα υπάρχει και με το ξεκλείδωμα ενώ τα έχουν όλα σωστά. Ίσως είναι και θέμα server.
Αναμονή...
Παιδιά για να μην σας πρήζω όλη την ώρα υπάρχει πουθενά κανένα manual που μπορώ να κατεβάσω;
Selfies και φωτο πως τραβάς χρησιμοποιώντας τον fingerprint sensor
Όχι δεν υπάρχει.
Το χαρακτηριστικό που ζητάς δεν είναι ακόμα διαθέσιμο. Μελλοντικά μάλλον θα το βάλουν. Πρώτα θα μπει στη developer και αν δουλεύει καλά λογικά θα το συμπεριλάβουν και στη stable.
Είμαι με την official αγγλο-κινέζικη 7.1.20 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα,θα ήθελα όμως να προχωρήσω σε "αποκινεζοποίηση" του κινητού έχωντας όμως παράλληλα ΟΤΑ UPDATES..Εχει προχωρήσει κάποιος σε πέρασμα της GLOBAL STABLE μέσω του UPDATER από το κινητό;Χωρίς φλασαρίσματα κτλ;..Eυχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν γίνεται πρέπει να τη βάλεις με το φλασάρισμα. σε παροτρύνω όμως αφού θα το κάνεις, μιας και η global δεν έχει ελληνικά και είναι όπως την stable, να μην βάλεις καμία απο τις δυο. Βάλε μια και καλή την dev. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία αν έχεις έγκριση να ξεκλειδώσεις bootloader και να βάλεις ελληνικά.
Ρώτα και εμάς που περάσαμε απο όλες... Dev και πάλι dev
Για αρχή κάνε ένα καλό καθαρισμό στους browser σου με κάποιο πρόγραμμα του τύπου ccleaner.Από την άλλη παρατηρώ και έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα στο en.miui.com όπως πρόβλημα υπάρχει και με το ξεκλείδωμα ενώ τα έχουν όλα σωστά. Ίσως είναι και θέμα server.
Αναμονή...
Θεμα server πρεπει να ηταν τελικα γιατι μπηκα σημερα το πρωι και δεν κολλησε πουθενα... Εκανα την αιτηση και περιμενω τωρα το πολυποθητο sms.
Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν μου στελνει τα sms με το 3rd party app (Go SMS Pro) οπως περιγραφω σε προηγουμενο post (395 - σελ. 33) ?
Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Βρές την εφαρμογή-Διαχειριση δικαιωμάτων και δες εάν είναι τικαρισμένο να στέλνει μηνύματα.
Ευχαριστω για την εναλλακτικη αλλα δυστυχως με πεταει ακριβως στο ιδιο μενου που με εβγαζε το Security app της Xiaomi (χωρις να μου δινει επιλογη μιας και εχω κλειστο των περιορισμο permissions). To ξαναδοκιμασα βεβαια αλλα μια απο τα ιδια...
Ωραία κάθομαι και κάνω set up αλλά το σημαντικότερο δε το ρώτησα... Έχω official, έχω βάλει Google apps και άλλες που ήθελα εφαρμογές. Αν μπω στη διαδικασία για dev, unlock, ελληνική θα διατηρηθούν οι ρυθμίσεις και τα apps; Επιπλέον πέρα από το γεγονός ότι θα έχω ελληνικά υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να κάνω την διαδικασία; Τέλος αν την κάνω τα updates θα τα λαμβάνω κανονικά μέσω ΟΤΑ;
Αν μπω στη διαδικασία για dev, unlock, ελληνική θα διατηρηθούν οι ρυθμίσεις και τα apps; Επιπλέον πέρα από το γεγονός ότι θα έχω ελληνικά
Καλησπέρα,μπορείς να συγχρονισεις με τον my account τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις για να μην χαθούν απο την αναβάθμιση.Τον αν θα βάλεις την Ελληνική εξαρτάται από εσένα .Ota δεν θα έχεις θα πρέπει να περνάς τη ΡΟΜ απο recovery ή απο τον updater.Ελπίζω να βοήθησα
You may think you can fly - but you better not try
ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Από απορία υπάρχει κάποιος άλλος λόγος καποιος να βάλει την ελληνική εκτός από τα ελληνικά, γιατι εμένα δεν με πολυχαλάνε τα αγγλικά. Ας πούμε μποεί, λέω, ότι fix βγαίνει από δω και πέρα στο forum να είναι μόνο για ελληνική rom.