Εχω 5,5 ωρες οθονη και 25% μπαταρια ακομα...
Και ειμαι στη 4(!!!)η μερα αφορτιστο.
Τι γματο πραγμα αυτο με τη μπαταρια.
Πραγματικα η μεγαλυτερη χαρα σε αυτο το κινητο η μπαταρια.
Η Υπηρεσία Shell στο Android μήπως ξέρει κανείς τι είναι και μου κατεβάζει την μπαταρία πολύ γρήγορα? Δοκίμασα και επανεκκίνηση και πάλι στο 44% είναι.
Tα φωτα σας παιδια γιατι εκει που πανε ολα καλα εκει και στραβωνει το flash της global
Ενω με την βοηθεια του jerry007 περασα τους drivers τωρα μου βγαζει στην δευτερη εντολη adb reboot edl αυτο:
Tα φωτα σας παιδια γιατι εκει που πανε ολα καλα εκει και στραβωνει το flash της global
Ενω με την βοηθεια του jerry007 περασα τους drivers τωρα μου βγαζει στην δευτερη εντολη adb reboot edl αυτο:
???
Ευχαριστω.
Μόλις συνδέσεις το κινητό και το βάλεις σε USB debugging mode θα σου πετάξει μια ειδοποίηση που ζητάει έγκριση για να τρέξει το adb.
Κάνε το εξής. Σύνδεσε το κινητό σου με USB. Πήγαινε developer options και όσο είναι συνδεδεμένο κλείσε και αμέσως μετά ξανά άνοιξε το USB debbuging.
Θα σου πετάξει στην οθόνη του κινητού την ειδοποίηση αν δίνεις έγκριση σε αυτό τον υπολογιστή. Πατάς ok και είσαι κομπλέ
Έβαλα Google messenger,αλλά παρατήρησα οπότε προσπαθώ να στείλω SMS σε περισσότερους από έναν παραλήπτη μου μετατρέπει το SMS σε mms. Γιατί; Κάνω κάτι λάθος; Επίσης μπορώ με κάποια άλλη εφαρμογή να έχω και emoji στο Google keyboard;
???
Ευχαριστω.
Μόλις συνδέσεις το κινητό και το βάλεις σε USB debugging mode θα σου πετάξει μια ειδοποίηση που ζητάει έγκριση για να τρέξει το adb.
Κάνε το εξής. Σύνδεσε το κινητό σου με USB. Πήγαινε developer options και όσο είναι συνδεδεμένο κλείσε και αμέσως μετά ξανά άνοιξε το USB debbuging.
Θα σου πετάξει στην οθόνη του κινητού την ειδοποίηση αν δίνεις έγκριση σε αυτό τον υπολογιστή. Πατάς ok και είσαι κομπλέ
με ποια ρομ είσαι;
Μόλις έβαλα dev 6.3.24 και δοκιμάζω να δω. Φαίνεται σχετικά καλή εκ πρώτης όψεως..
με ποια ρομ είσαι;Μόλις έβαλα dev 6.3.24 και δοκιμάζω να δω. Φαίνεται σχετικά καλή εκ πρώτης όψεως..
Με τη stable ειμαι.
Το εχω 3 βδομαδες ετσι,δε καθομαι να αλλαζω καθε λιγο.
Αραια και που θα κανω κανα update.
Είναι εύκολο να μου πεί κάποιος στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις-Μπαταρία-Χρήση Μπαταρίας Η υπηρεσία Shell πόσο τις εκατό είναι?Εμένα είναι πρώτη πρώτη με 43% και μου τελειώνει η μπαταρία σε 3 ώρες.Εκανα ξανά εγκατάσταση την Stable 7.1.18 αλλά και πάλι υπάρχει εκεί με 40% κατανάλωση μπαταρίας.
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........