Χθες το βραδυ πέρασα την Ελληνική 6.3.2.4 ερχόμενος από την Αγγλοκινέζικη 6.3.24. Σήμερα το πρωι έβαλα το κινητό στην φόρτιση με τον μαμά φορτιστή από το 80% που ήταν να το παω στο 100% για να δω τι γινεται.
Όπως φαίνεται και στο διάγραμα φορτίζω, πάω στο 100 μένει καποια ώρα εκει και όταν κάποια στιγμή κατέβασα το adfree έβγαλα το usb απο τον φορτιστή και το έβαλα στο PC για να το περάσω, εδώ αρχίζει το drain γκρεμός και η αύξηση της θερμοκρασίας. Στο τελος του drain βγαζω το κινητο από το pc για να επιστρέφω στο σπίτι, όταν το άνοιξα μετά από 35-40λεπτά παθαίνω την πλάκα μου. Πως γίνεται συνδεδεδεμένο στον υπολογιστή να έχει drain δεν ξέρω. όλο τοα απόγευμα έκανα δοκιμές με το wifi, τα data το έβαλα ξανά στο laptop και στο pc του σπιτιού και φορτίζει μια χαρά. Θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω.
Και πήρα μια χαρά με την 6.3.24 που το bluetooth συνδέεται πλέον με το multimedia του αυτοκινήτου.....
@Project_P Δεν μιλάμε για αυτά τα αυτοκόλλητα που τα είχαμε όλοι.Λέμε για το αυτοκόλλητο της Xiaomi που είναι σαν το ξυστό για κάνεις verify την συσκευή
Και πήρα μια χαρά με την 6.3.24 που το bluetooth συνδέεται πλέον με το multimedia του αυτοκινήτου.....
Η πρώτη εφαρμογή είναι το "Shell"...όπως είπε και ο miui art σε άλλο θέμα, η συγκεκριμένη εφαρμογή μετά την αναβάθμιση/εγκατάσταση μπορεί και για 2 μέρες να τρέχει script από πίσω που δημιουργούν τις διάφορες μικρο-ρυθμίσεις τις ρομ και των εφαρμογών, επειδή δουλεύει ακόμα ανεβάζει και θερμοκρασία
Για αυτό λέμε μετά τις 2 μέρες στρώνει η κατανάλωση της μπαταρίας...φυσικά καλό είναι να το παρακολουθήσεις
Μπορειτε να μου κανετε μια χαρη?
Να πιεσετε το κινητο πισω και να μου πειτε εαν κανενος του τριζει?
Σε ολα τα σημεια αλλα κυριως στα πλαστικα πανω και κατω.
Ευχαριστω!
@Project_P Δεν μιλάμε για αυτά τα αυτοκόλλητα που τα είχαμε όλοι.Λέμε για το αυτοκόλλητο της Xiaomi που είναι σαν το ξυστό για κάνεις verify την συσκευή
Ευχαριστω!
Δοκιμασα εγω στο δικο μου, το κατω τριζει λιγακι, ο κορμος τιποτα οπως τιποτα και στο πανω πλαστικο.
Ευχαριστω!
Και σε μένα λιγάκι κατω αριστερα στο usb και πάνω δεξιά σε ένα σημείο...όχι δηλ σε όλο το κάτω και πάνω μέρος ...μόνο στα 2 σημεια.
Τελικά αυτό το θέμα με το να μην μπορείς να κάνεις κλήση με 4g είναι θέμα software ?? Θα διορθωθεί καποια στιγμή ?