Ο Διαολος κρυβεται παντα στις λεπτομερειες. Για αυτο πρεπει να διαβαζουμε και να εκτελουμε προσεκτικα ολα τα βηματα και με καθαρο μυαλο (και εγω οπως ολοι κολλησα 2-3 φορες χοντρες και κατι ασημαντες μ@λ@κιουλες ) .
Η ελληνικη stable παντως ειναι ονειρο
H Cyanogen 13 για το δικο μας βασιζεται πανω σε Marshmallow 6.0.χ εκδοση ε ? ενδιαφερον αν και δεν νομιζω να μπω στον κοπο. Αλογο που κερδιζει δεν το αλλαζεις
Κάνει διακρίσεις ο μπαγάσας ο Κινέζος... Τι να πω? Εγώ έτσι το κάνω και δεν έχω θέμα...Για κάνε το κόπο και απεγκατέστησε την εφαρμογή απο το PC σου και μετά ξανακάνε εγκατάσταση να δούμε, μπας και καταλάβει ο κινέζος ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος...
Πληροφοριακα για οποιον αλλο εχει το ιδιο προβλημα μαλλον εφταιγε οτι τα windows μου ειναι στα ελληνικα σαν default και επρεπε να παω στο registry και να αλλαξω γλωσσα (αλλιως το βαζει στα κινεζικα..)
1. Ανοιγουμε Command Prompt στα Windows.
2. Πληκτρολογουμε "regedit" (χωρις '').
3. παμε στο HKEY_CURRENT_USER > SOFTWARE > Xiaomi
4. Κανουμε Click στο MicPChelper και στην κατηγορια "locale" το αλλαζουμε σε "en_US"
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην caeser ()
Αιτία: Τεκμηριωμένη απάντηση.
Ξέρουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να ταξινομησουμε τα τραγούδια στη "μουσική"; Ανά διάρκεια, ανά ημερομηνία προσθήκης κλπ...
Edit : Μόλις βρήκα τυχαία ότι στη λίστα με τα τραγούδια μέσα στην εφαρμογή της μουσικής, αν "τραβήξεις" προς τα κάτω, σου βγάζει τις επιλογές που αποζητουσα
Για την κάμερα διάβασα πολλά σε προηγούμενα post. Και εγώ δεν έχω βρει κάποια εφαρμογή καλύτερη (και το κυριότερο με επιλογές όπως ταχύτητα κλείστρου κλπ).
Όμως απο χθες διάβασα για την κάμερα απο μια rom που κυκλοφόρησε (που ίσως είναι απο την qualcomm), που έχει καλύτερη ποιότητα (και δουλεύει).
Δεν δοκίμασα αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας δει το παρακάτω: APP - SnapdragonCamera - Redmi Note 3 Pro - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
(χρειάζεται να κατεβάσεις το zip, να πάρεις camera app κλπ απο τη rom και να αντικαταστήσεις τα του τηλεφώνου, οπότε μόνο για rooted χρήστες).