Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Την φοραω 3 4 μέρες και δεν έχω εντοπίσει τίποτα. Μπαταρία με Wi-Fi , 3g πάντα ανοικτά 6 ώρες οθόνη και είμαι 31 % . κάποιο update πάντως δεν έχω δει ακόμα

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Μέσω recovery την έβαλες?

Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Ναι γιατί είχα ήδη την global περασμένη. Αλλιώς πας για fast boot. Έτσι λένε στο νήμα δηλαδή. Μπορείς να δοκιμασεις . και η απλή η global μου άρεσε δηλαδή, αλλά υποτίθεται η dev παίρνει περισσότερα updates, δεν είχα setαρει και το κινητό και δεν μέ ένοιαζε να αλλάξω.

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και από εμένα xiaomηδες,

Να ενημερώσω πως είμαι αγράμματος όσο αφορά το OS MUI οπότε be calm please :D Οι ερωτήσεις μου αφορούν το Redmi Note 3 Pro 32gb
      1) Σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες να κάνω αγορά του Redmi note 3 Pro αλλά διαβάζω πως αρκετοί από εσάς έχετε κάποια θέματα με Gps/SIM/Battery drain. Με την χρήση μόνο της official και χωρίς root υπάρχει κανένα θέμα;
      2) Χρειάζομαι το GPS να λειτουργεί σωστά και κυρίως να μπορέσω να περάσω google maps, google store, gmail κτλ (γενικά όλες τις εφαρμογές της Google). Υπάρχει θέμα με αυτό; Και αν όχι μπορώ να τις κατεβάσω όλες τις εφαρμογές αυτές χωρίς πρόβλημα;
      3) Χρειάζομαι το κινητό να έρθει το πολύ μέσα σε 1 εβδομάδα, έχετε να μου προτείνεται κάποιο EU Warehouse? Να προσθέσω εδώ πως έχω θέμα με το paypal, δεν μου αναγνωρίζει το IBAN οπότε θα χρειαστεί να πληρώσω με debit card. Any risk? Is it safe?
      4) Πως είναι η κάμερα του; Είστε ικανοποιημένοι;
      5) Για το chatting (sms/messenger/viber/email), γενικά το πληκτρολόγιο, μπορεί να γράψει στα ελληνικά;
      6) Σύνδεση με PC έχει κανένα πρόβλημα? Μπορώ να κάνω copy τα αρχεία μου στο pc κανονικά? Υπάρχει pc suite της MUI για backup Κτλ?

Αυτά προς το παρόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον μπει στον κόπο και απαντήσει σε όλες τις απορίες που έχω. Κυρίως για την (3) ερώτηση.

Καλό βράδυ
    • Καλησπέρα!
      1) GPS δεν έχω δοκιμάσει. Sim είχαν θέμα με παλιά firmware , battery drain ελάχιστες περιπτώσεις, συμβαίνει και σε άλλα κινητά πιστεύω φτιάχνει.
      2) βάζεις την global και έχεις gapps κανονικά και 99 Chinese free.
      3) λογικά υπάρχουν σε ευρωπαϊκές αποθήκες αλλά θαρρώ θα σου βγει ακριβότερο. Debit και capital controls ? Χμμ εγώ παραγγειλα από κινα μέσω aliexpress ( Hong Kong goldway) στις 10 και μου ήρθε στους 23 με κανονική αποστολή.
      4) εγώ από moto g 1st gen είναι σαφώς ευχαριστημένος, επίσης να ξέρεις η κάμερα μόνο βελτίωση μπορεί να υποστεί, υπομονή.
      5) εννοείται, βάζεις και ότι πληκτρολόγιο θες στο κάτω κάτω
      6) κανένα πρόβλημα , και τι mi suite είναι μία χαρά

Γενικά είμαι υπέ ευχαριστημένος

• Ο/H pillopoulos έγραψε:

Πια ROM εχεις τωρα? Εμενα παντως απο τοτε που εβαλα Global (και 7.1.7 και 7.1.8 δεν ειχε κανενα προβλημα) και με pin και στις 2 καρτες.
      Τωρα το εβγαλα βεβαια γιατι βαριεμαι να βαζω 3 κωδικους σε καθε restart.
      Ρε παιδιά, για ποιο λόγο δεν απενεργοποιειτε το πιν; Αφού δεν έχει καμία χρησιμότητα

Από redmi note 3 PRO με Tapatalk
      Βασικά είμαι άσχετος με όλα όσα λέτε κ έχω διαβάσει εδώ. Το κντ είναι super όπως κ να έχει κ ας έχει τη multilanguage rom, δεν έχω πρόβλημα με τη 2η sim, μπορεί να μη αναγνωρίζει τον πάροχο αλλά δέχεται κλίσεις κανονικά.
      Μια ερώτηση θα κάνω (άντε 2) πως ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ PIN? κ είναι τόσο απαραίτητο να βάλουμε την Global Stable (V7.2.2.0), τι διαφορετικό κ τι το καλύτερο έχει;
      Επίσης κερνάω καφέ σε όποιον θέλει να μου δώσει τα φώτα του από κοντά. Είμαι από Θεσσαλονίκη κ γενικά Σ-Κ μπορώ να βρω λίγο χρόνο για διαφωτισμό!
    • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Πάλι μου βγάζει το shell στην μπαταρία όπως και στην stable που ήμουνα, μου κατεβάζει την μπαταρία σε χρόνο dt.
      Πώς λύνεται αυτό παιδιά?
      Υπάρχει topic για το Shell, όχι πως λύνει όλες τις απορίες αλλά θεωρητικά εξηγεί μερικά πράγματα

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το έχω και εγώ. Αυτό που πρόσεξα όμως είναι ότι με την ίδια Ρομ, όταν έλειπα 3μερο δεν το είχα. Άρα όταν ήφθα πίσω και σε χώρο που έχω internet άνοιξα κάποιο app που πριν δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και μου εμφάνισε το Shell.

Προσπαθώ να δω στην περίπτωση μου ποιο είναι ΑΝ και στον καθένα μπορεί να είναι άλλο.

Τελευταίως παρατηρείται αρκετά συχνά είναι η αλήθεια. Φεύγει με factory reset ή με restore Back up. Το θέμα είναι πως παίζει να ξανάρθει αν ξαναβάλεις το ίδιο πρόγραμμα στο κινητό. Άρα καλύτερα ξύπνα το πρωί και προσπάθησε να ανοίγεις 1-2 μόνο και μετά έλεγχο μπαταρίας. Ώστε να το απομονώσεις.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H manik έγραψε:

Μια ερώτηση θα κάνω (άντε 2) πως ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ PIN? κ είναι τόσο απαραίτητο να βάλουμε την Global Stable (V7.2.2.0), τι διαφορετικό κ τι το καλύτερο έχει;
      Επίσης κερνάω καφέ σε όποιον θέλει να μου δώσει τα φώτα του από κοντά. Είμαι από Θεσσαλονίκη κ γενικά Σ-Κ μπορώ να βρω λίγο χρόνο για διαφωτισμό!
      @manik καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικη η κινητάρα σου!
      Όσο για το καφέ, μιας και είσαι απο τη Θεσσαλονίκη, είσαι απο τους τυχερούς, αφού στις 19 Απρίλη ο δικός μας @GR_Macedon διοργανώνει την "9η Συνάντηση φίλων και κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη" όπου αν θέλεις μπορείς να παρεβρεθείς και θα έχεις τη χαρά να "διαφωτιστείς" γύρω απο τα Xiaomi και τη MIUI και να γνωριστείς με πολλά άλλα μέλη! Δες περισσότερες πληροφορίες για τη συνάντηση ΕΔΩ.
      Για να απενεργοποιήσεις το PIN, πήγαινε στη διαδρομή Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια & Απόρρητο--> (ΞΕ)ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΡΤΑΣ SIM και μπες μέσα και δώσε το PIN εκεί που θα σε ρωτήσει...

• Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Πάλι μου βγάζει το shell στην μπαταρία όπως και στην stable που ήμουνα, μου κατεβάζει την μπαταρία σε χρόνο dt.
      Πώς λύνεται αυτό παιδιά?
      Υπάρχει topic για το Shell, όχι πως λύνει όλες τις απορίες αλλά θεωρητικά εξηγεί μερικά πράγματα
      Μήπως μπορείς να βάλεις το λίνκ μπάς και βγάλουμε καμιά άκρη?
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Καλησπέρα και από εμένα xiaomηδες,

Να ενημερώσω πως είμαι αγράμματος όσο αφορά το OS MUI οπότε be calm please :D Οι ερωτήσεις μου αφορούν το Redmi Note 3 Pro 32gb
      1) Σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες να κάνω αγορά του Redmi note 3 Pro αλλά διαβάζω πως αρκετοί από εσάς έχετε κάποια θέματα με Gps/SIM/Battery drain. Με την χρήση μόνο της official και χωρίς root υπάρχει κανένα θέμα;
      2) Χρειάζομαι το GPS να λειτουργεί σωστά και κυρίως να μπορέσω να περάσω google maps, google store, gmail κτλ (γενικά όλες τις εφαρμογές της Google). Υπάρχει θέμα με αυτό; Και αν όχι μπορώ να τις κατεβάσω όλες τις εφαρμογές αυτές χωρίς πρόβλημα;
      3) Χρειάζομαι το κινητό να έρθει το πολύ μέσα σε 1 εβδομάδα, έχετε να μου προτείνεται κάποιο EU Warehouse? Να προσθέσω εδώ πως έχω θέμα με το paypal, δεν μου αναγνωρίζει το IBAN οπότε θα χρειαστεί να πληρώσω με debit card. Any risk? Is it safe?
      4) Πως είναι η κάμερα του; Είστε ικανοποιημένοι;
      5) Για το chatting (sms/messenger/viber/email), γενικά το πληκτρολόγιο, μπορεί να γράψει στα ελληνικά;
      6) Σύνδεση με PC έχει κανένα πρόβλημα? Μπορώ να κάνω copy τα αρχεία μου στο pc κανονικά? Υπάρχει pc suite της MUI για backup Κτλ?

Αυτά προς το παρόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον μπει στον κόπο και απαντήσει σε όλες τις απορίες που έχω. Κυρίως για την (3) ερώτηση.

Καλό βράδυ
      Λοιπόν ήδη απαντήθηκαν τα περισσότερα, ας προσθέσω:
      1) Κανένα θέμα, απλά αν θέλεις Ελληνικά στα μενού κλπ, δεν θα έχεις με official!
      2) GPS άψογο, το ανοίγω στο γραφείο και πιάνει σήμα σε 10δευτ (σε εσωτερικό χώρο)! Μιλάμε δεν ξαναείδα τέτοιο gps σε κινητό!
      3) Κοίτα το EU WAREHOUSE του vickmall. Πολύ αξιόπιστο μαγαζάκι και έχει αποθήκη στην Ελλάδα (τώρα βλέπω έσουν stock μόνο το silver):
      Xiaomi Redmi Note 3 PRO - EU Warehouse
      Συνήθως με το vickmall Περνάνε και οι πληρωμές, μέσω paypal είναι ούτως ή άλλως! Δοκιμάζεις! Πάντως μη παραγγείλεις απο κινεζομάγαζο (εκτός EU warehouses) με courrier γιατί πιθανότατα θα παίξει τελωνείο (και το κόστος θα πάει χ2).
      4) Οι φωτογραφίες πολύ καλές! Την ημέρα είναι αντίστοιχες πολύ καλυτερων/ακριβότερων κινητών. Το βράδυ όμως η ανάλυση πάει περίπατο και οι φωτογταφίες έχουν πολύ θόρυβο.
      5) Πληκτρολόγιο στα Ελληνικά κατεβάζεις ένα και όλα καλά (π..χ google keyboard, swiftkey).
    • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Πώς λύνεται αυτό παιδιά?

Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
      Το έχω και εγώ αυτό με stable (7.2.1) και το είχε εμφανίσει και στην 7.1.18... Πολύ πιθανώς σχετίζεται και με τον "συγχρονισμό" που κάνει το κινητό, απενεργοποιώντας τη σχετική επιλογή απο το status bar (σέρνοντας κάτω, στο μενού έχει επιλογή "συγχρονισμός") είδα βελτίωση!
    • Διαφήμιση
    • Κι εγώ από vickmall Eu το παράγγειλα Πέμπτη μεσημέρι και Παρασκευή απόγευμα ήταν εδώ.
      Πιο γρήγορα δεν γίνεται.
      Όσον αφορά την τιμή είναι περίπου 20ευρω διαφορά με το κινέζικο.
      Σαν ρομ φοράω την developer από miui.com και δεν έχω κανένα θέμα με το shell που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Ούτε είχα ποτέ.