Ναι δυστυχώς. Απλά έχει διαφορά μπόνους όπως να παίρνεις φωτό με το fingerprint , άρα 16mp selfie (μλκιες), αλλά και άνοιγμα εφαρμογών με το fingerprint που είναι πιο χρήσιμο. Επίσης λένε ότι έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να ξεκκειδωσεις boot loader με dev ROM.
@GorgolemisΔεν φεύγει αμέσως,γιατί μιλάμε για στατιστικά μπαταρίας.Απλά θα δεις ότι με την ώρα θα μειώνετε το ποσοστό του μέχρι να χαθεί
Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Πάντως πρέπει να το δούν λίγο οι Developers.
Σε ευχαριστώ.
Και έγω παιδιά έχω θέμα σήμερα με την μπαταρία. Είμαι με την τελευταία ελληνική dev και ενώ όλα ήταν οκ εχθές το φορτιζω μέχρι 100% και το αφήνω και σε μια νύχτα 10 ώρες έπεσε 22%. Το κινητό ήταν μόνιμα σε WiFi και το δίκτυο σε 2g αλλά στα στατιστικά δεν έχω shell. Πάντως κάτι παίζει πού και πού, θα το αφήσω να δω πως θα πάει και βλέπουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως οι Ελληνικές ρομ (φαντάζομαι μπορεί να γίνει το ίδιο και στις global με τη χρήση superuser.zip) μπορούνε και οι δύο να είναι rooted Μόνιμα. Η Ελληνική dev μόλις εγκατασταθεί είναι prerooted από την αρχή ενώ για την Stable επιλέγετε εσείς μέσα από το TWRP αν θέλετε να την rootάρετε ή όχι!!
Πάντως οι Ελληνικές ρομ (φαντάζομαι μπορεί να γίνει το ίδιο και στις global με τη χρήση superuser.zip) μπορούνε και οι δύο να είναι rooted Μόνιμα. Η Ελληνική dev μόλις εγκατασταθεί είναι prerooted από την αρχή ενώ για την Stable επιλέγετε εσείς μέσα από το TWRP αν θέλετε να την rootάρετε ή όχι!!
Θυμάμαι με το one plus που με κλειδωμένο boot loader έκανες root από adb μόνο με το image
Το auto brightness ειναι για τα μπαζα και μαλλον φταιει ο αισθητηρας που ειναι του κιλου.
Εαν μπειτε στο μενου που κανει τα τεστ ,εχει ενα για το αισθητηρα και δυστυχως η διακριτικη του ικανοτητα ειναι μικρη ,για αυτο και αλλαζει τοσο χοντροκομμενα την φωτεινοτητα.