Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H komatoza έγραψε:

Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

@GorgolemisΔεν φεύγει αμέσως,γιατί μιλάμε για στατιστικά μπαταρίας.Απλά θα δεις ότι με την ώρα θα μειώνετε το ποσοστό του μέχρι να χαθεί
      Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.Πάντως πρέπει να το δούν λίγο οι Developers.
      Σε ευχαριστώ.
      Και έγω παιδιά έχω θέμα σήμερα με την μπαταρία. Είμαι με την τελευταία ελληνική dev και ενώ όλα ήταν οκ εχθές το φορτιζω μέχρι 100% και το αφήνω και σε μια νύχτα 10 ώρες έπεσε 22%. Το κινητό ήταν μόνιμα σε WiFi και το δίκτυο σε 2g αλλά στα στατιστικά δεν έχω shell. Πάντως κάτι παίζει πού και πού, θα το αφήσω να δω πως θα πάει και βλέπουμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Εγώ παρατήρησα με την μπαταρία τα εξής:
      Το πρώτο drain ήταν εδώ το οποίο μετά είχα κάνει wipe dalvik και cache και δεν το ξαναείδα. Το δεύτερο έγινε αφού έβγαλα το κινητο από τον φορτιστή (100%) σύνδεσα το κινητό στο pc εριξα μέσα την 6.3.31 το αποσύνδεσα απο το pc και έκανα το update μεσω twrp.
      Αφού έκανα reboot βλέπω την μπαταρία στο 93%

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12484/
      forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12485/
      Μπαίνω ξανά twrp κάνω wipe dalvik και cache το ξαναφορτίζω με τον φορτιστή (100%) και μετά από κάνα 2ωρο το βάζω σε λειτουργία πτήσης. Το πρωί η μπαταρία ακόμα στο 100%, και μετά από 8 ώρες είμαι στο 91%.
      Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κάτι στο φλασάρισμα ή όταν συνδέεται στο pc. Το παρακολουθώ και επανέρχομαι
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Που θα πάει θα το ανακαλύψουμε :p :p

Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Φίλε @giasoy δεν μιλάμε για battery drain αλλά για το συγκεκριμένο Shell.

Εγώ από το πρωί έχω 7% από όλα και 47% από το Shell. Δηλαδή αντί να είμαι με 93% μπαταρία είμαι με 46%. Καλαμάκι και ρουφάει το άτιμο.

Σύμφωνα με το τόπικ που είχα ανοίξει, αυτό πρέπει να έρχεται μετά από factory reset, αλλά κάθε μέρα νε λιγοστεύει και την 3η μέρα να εξαφανίζεται. Για να μη βιάσουμε όμως και αυτό το τόπικ θα σας συμβούλευα να μεταφερθούμε εκεί και να κάνουμε τις συζητήσεις μας για το συγκεκριμένο θέμα (Shell) !!!
    • Διαφήμιση
    • Μόλις έβαλα την ελληνική για να την δω και μου εμφανίστηκε και εμένα το shell. Γυρίσω global λυπάμαι
      Επίσης το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία πλέον !
    • Γιατί δεν ανοίγει κάποιος ένα ποστ στο miui.com;;; ίσος ξέρουν κάτι παραπάνω γιαυτον τον διάβολο......

Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H geokim έγραψε:

Μόλις έβαλα την ελληνική για να την δω και μου εμφανίστηκε και εμένα το shell. Γυρίσω global λυπάμαι
      Επίσης το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία πλέον !

Λογικό ρε παιδιά να τρώει μπαταρία και να ζεσταίνεται αφού όταν τρέχει το shell δουλεύει η cpu ασταμάτητα στα 1000+mhz.......

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Υπομονή, θα το βρουν πιστεύω τα τζιμανια εδώ ;)

• Το είχα κι εγώ την πρώτη μέρα του install της stable... Μετά όμως εξαφανίστηκε και όλα καλά όσο αναφορά το shell.

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Εμένα μετά από μια εβδομάδα περίπου επανήλθε

• Διαφήμιση
    • πηρα μαζι με εναν φιλο το τηλεφωνο με Multi-language Rom&Google play store installed.απο την πρωτη μερα κανει και στους δυο ακριβως το ιδιο θεμα,οταν κανουμε ενεργοποιηση ζητα pin και για τις δυο καρτες(sim 1 vodafone και sim 2 wind) και μετα μας βαζει κανονικα μεσα στο τηλεφωνο αλλα πανω δεξια στο σημα και στις δυο καρτες σιμ εμφανιζει ενα x.αν αφησω την οθονη να σβησει και την ανοιξω παλι μου εχει βγαλει παλι την οθονη να δωσω παλι pin και για τις δυο καρτες sim,αφου το κανω για δευτερη φορα αυτο η πρωτη καρτα sim βαζει κανονικα σημα ενω η δευτερη παλι x.αφου παω στην διαχειριση sim και στην sim2 ανοιξω το φορεις δικτυου μου βγαζει επιλεξτε αυτοματα,αφου κανω κλικ εκει μου βγαζει χωρις αυτοματη επιλογη δικτυου και οτνα κανω κλικ στο επομενο μου βγαζει αδυνατη η αλλαγη δικτυου κατα την χρηση δεδομενων.σταματημα χρησης και αλλαγη παροχου?αφου πω οκ κανει για λιγη ωρα αναζητηση και μου βγαζει διαθεσιμα δικτυα 1)WIND GR 2G 2)VODAFONE GR 2G(απαγορευμενο) 3)GR COSMOTE 2G(απαγορευμενο),οταν επιλεξω wind που ειναι και η sim2 bgazei εγγραφη σε wind gr 2g μετα απο λιγο ερχεται το σημα και στην sim2.μετα ολα λειτουργουν καλα μεχρι να κλεισω το τηλεφωνο η να κανω επαννεκινηση που αρχιζει παλι το ιδιο απο την αρχη.αυτο το κανει παντα και ακριβως η ιδια διαδικασια για να λειτουργησουν και οι δυο καρτες σιμ.εχει κανεις καποια ιδεια γιατι τα κανει αυτα?οι καρτες σιμ ειναι σχεδον καινουργιες ενω τις καθαρισα με οινοπνευμα σημερα αλλα παλι τα ιδια,δεν μπορω πλεον να κλεινω το τηλεφωνο.