Εγώ παρατήρησα με την μπαταρία τα εξής:Ο/H komatoza έγραψε:
Και έγω παιδιά έχω θέμα σήμερα με την μπαταρία. Είμαι με την τελευταία ελληνική dev και ενώ όλα ήταν οκ εχθές το φορτιζω μέχρι 100% και το αφήνω και σε μια νύχτα 10 ώρες έπεσε 22%. Το κινητό ήταν μόνιμα σε WiFi και το δίκτυο σε 2g αλλά στα στατιστικά δεν έχω shell. Πάντως κάτι παίζει πού και πού, θα το αφήσω να δω πως θα πάει και βλέπουμεΟ/H Gorgolemis έγραψε:
Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.Πάντως πρέπει να το δούν λίγο οι Developers.Ο/H Thracia έγραψε:
@GorgolemisΔεν φεύγει αμέσως,γιατί μιλάμε για στατιστικά μπαταρίας.Απλά θα δεις ότι με την ώρα θα μειώνετε το ποσοστό του μέχρι να χαθεί
Σε ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρώτο drain ήταν εδώ το οποίο μετά είχα κάνει wipe dalvik και cache και δεν το ξαναείδα. Το δεύτερο έγινε αφού έβγαλα το κινητο από τον φορτιστή (100%) σύνδεσα το κινητό στο pc εριξα μέσα την 6.3.31 το αποσύνδεσα απο το pc και έκανα το update μεσω twrp.
Αφού έκανα reboot βλέπω την μπαταρία στο 93%
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12484/
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12485/
Μπαίνω ξανά twrp κάνω wipe dalvik και cache το ξαναφορτίζω με τον φορτιστή (100%) και μετά από κάνα 2ωρο το βάζω σε λειτουργία πτήσης. Το πρωί η μπαταρία ακόμα στο 100%, και μετά από 8 ώρες είμαι στο 91%.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κάτι στο φλασάρισμα ή όταν συνδέεται στο pc. Το παρακολουθώ και επανέρχομαι