Ο/H dim74 έγραψε:
πηρα μαζι με εναν φιλο το τηλεφωνο με Multi-language Rom&Google play store installed.απο την πρωτη μερα κανει και στους δυο ακριβως το ιδιο θεμα,οταν κανουμε ενεργοποιηση ζητα pin και για τις δυο καρτες(sim 1 vodafone και sim 2 wind) και μετα μας βαζει κανονικα μεσα στο τηλεφωνο αλλα πανω δεξια στο σημα και στις δυο καρτες σιμ εμφανιζει ενα x.αν αφησω την οθονη να σβησει και την ανοιξω παλι μου εχει βγαλει παλι την οθονη να δωσω παλι pin και για τις δυο καρτες sim,αφου το κανω για δευτερη φορα αυτο η πρωτη καρτα sim βαζει κανονικα σημα ενω η δευτερη παλι x.αφου παω στην διαχειριση sim και στην sim2 ανοιξω το φορεις δικτυου μου βγαζει επιλεξτε αυτοματα,αφου κανω κλικ εκει μου βγαζει χωρις αυτοματη επιλογη δικτυου και οτνα κανω κλικ στο επομενο μου βγαζει αδυνατη η αλλαγη δικτυου κατα την χρηση δεδομενων.σταματημα χρησης και αλλαγη παροχου?αφου πω οκ κανει για λιγη ωρα αναζητηση και μου βγαζει διαθεσιμα δικτυα 1)WIND GR 2G 2)VODAFONE GR 2G(απαγορευμενο) 3)GR COSMOTE 2G(απαγορευμενο),οταν επιλεξω wind που ειναι και η sim2 bgazei εγγραφη σε wind gr 2g μετα απο λιγο ερχεται το σημα και στην sim2.μετα ολα λειτουργουν καλα μεχρι να κλεισω το τηλεφωνο η να κανω επαννεκινηση που αρχιζει παλι το ιδιο απο την αρχη.αυτο το κανει παντα και ακριβως η ιδια διαδικασια για να λειτουργησουν και οι δυο καρτες σιμ.εχει κανεις καποια ιδεια γιατι τα κανει αυτα?οι καρτες σιμ ειναι σχεδον καινουργιες ενω τις καθαρισα με οινοπνευμα σημερα αλλα παλι τα ιδια,δεν μπορω πλεον να κλεινω το τηλεφωνο.
Φίλε αυτό έχει διορθωθεί με το update ακόλουθα κάποιον οδηγό να περάσεις την global stable
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk