Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H dim74 έγραψε:

υπαρχει καποια multi ROM με ελληνικα που να μπορει να περαστει με miflash και να μην εχει προβλημα με τις σιμ;
      Δυστυχώς.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @dim74

Οχι για ελληνικα πρεπει να βαλεις την ελληνικη ROM απο το φορουμ, αφου ομως πρωτα εχεις παρει αδεια απο Xiaomi και εχεις ξεκλειδωσει bootloader.
      Στα link που σου εδωσαν νωριτερα λεει αναλυτικα τι μπορεις να κανεις και πως.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Φίλε @giasoy δεν μιλάμε για battery drain αλλά για το συγκεκριμένο Shell.

Εγώ από το πρωί έχω 7% από όλα και 47% από το Shell. Δηλαδή αντί να είμαι με 93% μπαταρία είμαι με 46%. Καλαμάκι και ρουφάει το άτιμο.

Σύμφωνα με το τόπικ που είχα ανοίξει, αυτό πρέπει να έρχεται μετά από factory reset, αλλά κάθε μέρα νε λιγοστεύει και την 3η μέρα να εξαφανίζεται. Για να μη βιάσουμε όμως και αυτό το τόπικ θα σας συμβούλευα να μεταφερθούμε εκεί και να κάνουμε τις συζητήσεις μας για το συγκεκριμένο θέμα (Shell) !!!
      @mixaliscy έχεις δίκιο με το topic.
      Οταν πέρασα την 6.3.24 είχα shell, αλλά τώρα μόλις πέρασα την 6.3.31 δεν είχα. Ίσως και να έχει σχέση αυτό που λέει ο @lallasgr οτι μετά το φλασαρισμα τα αρχεία που που ασχολούνται με το επίπεδο της μπαταρίας παθαίνουν λίγο τραλαλα.. Τέλος πάντων με εξτρα wipe πάντως εκτός αυτό που κάνει το script της αναβάθμισης ήρθε στα ίσια του.

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και πάλι,

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και οφείλω να πω ότι είστε μακράν το καλύτερο forum xiaomi.

Μια απλή ερώτηση θα ήθελα να κάνω μόνο.

Από vickmall το κινητό έρχεται με official rom? Αν ναι, ποια η διαφορά με την global που προτείνετε; Αν το αφήσω στην official χάνω κάποιες έξτρα ιδιαιτερότητες/εφαρμογές/αισθητήρες του κινητού;
      Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να εγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές της Google (store mail ktl ktl) στο κινητό. Είναι εφικτό χωρίς να πάω στην global? Δεν έχω και πολύ ιδέα από root κτλ, οπότε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μου γράφατε στο περίπου τις διαφορές official rom και global.

Με εκτίμηση,
      Δημήτρης
    • @DrSaG

Αν το παρεις απο την κινα στα περισσοτερα μαγαζια σου δινουν επιλογη τι ROM θελεις να εχει (official κινεζικη / πειραγμενη unofficial multilanguage) . Αν το παρεις απο ευρωπαικη αποθηκη ερχεται 99% με multi.

Για ολα τα αλλα που ρωτας διαβασε εδω

RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
    • Ο/H Project_P έγραψε:

@DrSaG

Αν το παρεις απο την κινα στα περισσοτερα μαγαζια σου δινουν επιλογη τι ROM θελεις να εχει (official κινεζικη / πειραγμενη unofficial multilanguage) . Αν το παρεις απο ευρωπαικη αποθηκη ερχεται 99% με multi.

RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
      Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
      Ωραίος οδηγός, διάβασα και τα περισσότερα σχόλια των μελών.
      Θα ήθελες να μου προτείνεις μερικά eu sites για xiaomi? Το χρειάζομαι άμεσα και ειδικά το Golden (στο vickmall έμεινε μονο το silver). Είναι για δώρο για αυτό το καίγομαι :)

Edit: Το πήρα απο Honorbuy EU Direct 277ευρώ μαζί με silicon case. Δεν έβρισκα πουθενά αλλού σε EU το χρυσό. Μου πιάσανε λίγο τον κώλο με τα μεταφορικά αλλά worth it γιατί βρήκα το Gold. Αναμένω το κινητό :P
      Question: Πήρα και μια silicon case για Note 3 (οχι Pro). Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του είμαι 99% σιγουρος πως ταιριάζει. Χρειάζεται να πάρω και tempered glass? Έχει φόβο η οθόνη ή είναι σαν τα gorilla glass? (Είμαι κάτοχος Galaxy S3 και το μόνο πράγμα που αγάπησα σε αυτό το κινητό είναι η οθόνη που δεν καταλαβαίνει χριστό)
    • Τελικά αυτό με την απενεργοποίηση των pin δε μου δούλεψε. Κάνοντας reboot δε δούλεψε σα τηλέφωνο, έπρεπε να ενεργοποίησω ξανά τα pin. Θα αναμενω τη συνάντηση για να λυθούν οι απορίες από κοντά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Ο/H Project_P έγραψε:

@DrSaG

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
      Ωραίος οδηγός, διάβασα και τα περισσότερα σχόλια των μελών.
      Θα ήθελες να μου προτείνεις μερικά eu sites για xiaomi? Το χρειάζομαι άμεσα και ειδικά το Golden (στο vickmall έμεινε μονο το silver). Είναι για δώρο για αυτό το καίγομαι :)

Edit: Το πήρα απο Honorbuy EU Direct 277ευρώ μαζί με silicon case. Δεν έβρισκα πουθενά αλλού σε EU το χρυσό. Μου πιάσανε λίγο τον κώλο με τα μεταφορικά αλλά worth it γιατί βρήκα το Gold. Αναμένω το κινητό :P
      Question: Πήρα και μια silicon case για Note 3 (οχι Pro). Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του είμαι 99% σιγουρος πως ταιριάζει. Χρειάζεται να πάρω και tempered glass? Έχει φόβο η οθόνη ή είναι σαν τα gorilla glass? (Είμαι κάτοχος Galaxy S3 και το μόνο πράγμα που αγάπησα σε αυτό το κινητό είναι η οθόνη που δεν καταλαβαίνει χριστό)

Φίλε πρέπει να το προσέχεις πολύ το s3... Είχα και εγώ το s3 και έχει γεμίσει γρατζουνιτσες hair nails τόσο μικρές παντού...

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Ο/H tsine έγραψε:

Ο/H DrSaG έγραψε:

Ο/H Project_P έγραψε:

@DrSaG

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Ωραίος οδηγός, διάβασα και τα περισσότερα σχόλια των μελών.

Φίλε πρέπει να το προσέχεις πολύ το s3... Είχα και εγώ το s3 και έχει γεμίσει γρατζουνιτσες hair nails τόσο μικρές παντού...

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
      Για τα υπόλοιπα που έγραψα δεν αναφέρθηκες καθόλου και ανησυχώ χεχε :D
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Ωραίος οδηγός, διάβασα και τα περισσότερα σχόλια των μελών.

Δεν κανει τιποτα φιλε. Για αυτο καθομαστε και τα γραφουμε και τα μαζευουμε για να βοηθαει ο ενας τον αλλο. Η αληθεια ειναι οτι στον επιασαν λιγακι αλλα εφοσον το ηθελες τοσο αμεσα και σε συγκεκριμενο χρωμα ετσι παει. Πληφοροριακα εγω το πηρα απο minideal 240 με δωρο silicon case και tempered glass (του κιλου)

Τωρα στα αλλα. Οι θηκες για το απλο κανουν γιατι εξωτερικα ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο... οι διαφορες ειναι στα ενδοτερα. Η silicon βεβαια ειναι λιγο μαπα κατα την γνωμη μου γιατι το κανει πολυ μπουγιο και πραγματικα χαλαει το καταπληκτικο του design.

Εγω εχω βαλει μια hardcase nillkin (ειχα ιδια και στο παλιο μου lenovo) που ειναι σχεδον σαν μην φοραει case και εχει και καλη λαβη, απλα δεν το προστατευει εντελως πανω και κατω Nillkin Super Frosted Matte Hard Plastic Back Case Cover for Xiaomi Redmi Note 3 | eBay .
      Εχω παραγγειλει και μια ipaky που εχουν βαλει πολλα παιδια εδω και ειναι απολυτα ικανοποιημενα -> Original ipaky Hybrid Slim Armor Cover Case For Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Τωρα στα περι οθονης.
      Εχει πραγματι προστασια τυπου Gorilla Glass. Για περισσοτερα απο τον ιδιο τον Hugo Barra εδω
      Εγω απο την αλλη επειδη ειμαι απιστος Θωμας και επειδη θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο εβαλα καπακια την tempered glass, απλα επειδη ειναι του κιλου οπως ειπα και δεν εχει την ιδια αισθηση με την οθονη του κινητου παραγγειλα και αυτη Nillkin H Pro Anti Explosion Tempered Glass Protector for Xiaomi Redmi Note 3 | eBay
    • Διαφήμιση
    • Το minideal εχει το χρυσο στην ελληνικη αποθηκη ετοιμοπαραδοτο (παραδοση max 3 ημερες) στα 234,54 ευρω :)