Ωχ θα το δει τωρα και θα στεναχωρει που βιαστηκε. Πλακα πλακα το ασημενιο δεν πουλαει τοσο καλα σαν χρωμα και τα δινουν πιο φτηνα ... minideal εχει 226 απο EU warehouse! ! (και το grey που εχω 208 απο κινα! )
Απο κινα, 3 / 32 gb 229,90 δολλαρια, το οποιο με ισοτιμια revolut εβγαινε 198,34 ευρω εκεινη την μερα. Με την σημερινη ισοτιμια, τωρα που ανεβηκε το δολλαριο, ειναι 201,7 ευρω.
Στις 20:00 μόλις σχόλασα από την δουλεία και τσέκαρα το minideal δεν το είχε σε χρυσό. Μπορώ να ακυρώσω το order στο honorbuy? Πριν 3-4 ώρες έκανα place.
....και ναι, ξενέρωσα τώρα! Πείτε μου ότι γίνεται να το ακυρώσω κάπως γιατί τα φράγκα ακόμα δεν τα τράβηξαν.
Αν εχεις χρονο και υπομονη... ακυρωνεις τωρα την καρτα με την εξυπηρετηση πελατων της τραπεζας (ναι ειναι ανοιχτα) και αυριο πας και εκδιδεις καινουργια. Εισαι σιγουρος παντως οτι δεν στα τραβηξαν. Γιατι αμεσα μπαινει στο πιστωτικο και η συνναλαγη φαινεται μετα απο 2-3 ημερες στο e-banking. Πριν κανεις καμια τετοια κινηση, ρωτα στην εξυπηρετηση αν εχει γινει η συνναλλαγη, γιατι αυτοι μπορουν να δουν αμεσα τις χρεωσεις.
Ναι τα τράβηξαν μόλις τσέκαρα ebanking. Γαμώ την γκαντεμιά μου ρε φίλε. Και το τσέκαρα το minideal πόσες φορές, ήταν out of stock.
Τσάμπα 40 ευρώ παραπάνω....Στο Minideal με free shipping έρχεται σε 2-3 μερες; Με την επιλογή EMS Express (21 euro) ? Η και με το free airmal;
Το EMS ειναι courier (μαλλον με ACS) που σημαινει οτι θα το εστελναν αυριο και μεθαυριο θα το ειχες, αλλα τζαμπα 21 ευρω, ενω το free ειναι τα κανονικα ΕΛΤΑ που σημαινει οτι θα το εστελναν αυριο και θα το ειχες λογικα Τριτη.
Πήρα τώρα την Πειραιώς. Μου είπαν δεν γίνεται ακύρωση της συναλλαγής. Μπαλάρες.
Λες να δεχτούν ακύρωση της παραγγελίας στο Honorbuy?
Και κάτι ακόμα, στέλνουν eu plug adapter απο το Honorbuy?
Δύσκολα να δεχτούν ακύρωση από το honorbuy. Βέβαια μπορείς να προσπαθήσεις μέσω chat και να τους πεις πχ ότι το έκανε ο 10χρονος γιος σου και άλλα τέτοια αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσουν. Όσο για τον adaptor δεν έχω αγοράσει ποτέ από honorbuy οπότε δεν είναι είμαι και το πιο κατάλληλο άτομο να σου απαντήσει. Αλλά έτσι και αλλιώς 50 λεπτά κάνει να αγοράσεις έναν από μαγαζί της γειτονιάς. Τα πολλά τα έχεις ήδη δώσει. Σε αυτό θα κολλήσεις?
Περιττό να πω ότι η ψυχολογία μου συνεχίζει στον κατήφορο. ..
Δεν μου έφτανε πως το minideal έβγαλε διαθεσιμοτητα 1 ώρα αφού το αγόρασα απο honorbuy, διαβάζω και τα χειρότερα στο forum για το συγκεκριμένο site.
Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει απο honorbuy ή αν ξέρει τι παίζει?
Περα των broken english που χρησιμοποιεί το site, διάβασα αρνητικά σχόλια για εγγύηση κτλ κτλ.
Μισό μισθο σχεδόν έδωσα :-/
Θα σε φάει η αγωνία σου εσένα και δε λες να κλείσεις μάτι σήμερα...
Μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά και μην ξεχνάς πως έχεις ολόκληρο φόρουμ πίσω σου.
Σε 3 εργάσιμες μέρες που θα παραλάβεις θα καταλάβεις πως άδικα ξενυχτούσες....