Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...μα και τις ελληνικές όσο τις χρησιμοποίησα, στα αγγλικά τις είχα...
      ...δεν αντέχω τα ελληνικά μενού κλπ., στο λογισμικό...
      ...όχι μόνο δεν τα καταλαβαίνω, αλλά μού φέρνουν και γέλια...
      ...οπότε ναι, με βολεύουν οι γκλομπάλ...
      ...Μα και τις ελληνικές δεν τις χρησιμοποιούμε μόνο για τα Ελληνικά (που φυσικά είναι προαιρετικά!), αλλά όλα τα άλλα "καλούδια" που προσφέρουν...
      ...Άλλα είπαμε... Ότι σε βολεύει καλύτερα είναι και το "καλύτερο"! :)
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...μα και τις ελληνικές όσο τις χρησιμοποίησα, στα αγγλικά τις είχα...
      ...δεν αντέχω τα ελληνικά μενού κλπ., στο λογισμικό...
      ...όχι μόνο δεν τα καταλαβαίνω, αλλά μού φέρνουν και γέλια...
      ...οπότε ναι, με βολεύουν οι γκλομπάλ...
      ...Μα και τις ελληνικές δεν τις χρησιμοποιούμε μόνο για τα Ελληνικά (που φυσικά είναι προαιρετικά!), αλλά όλα τα άλλα "καλούδια" που προσφέρουν...
      ...λές γιά το TWRP και το superSU, που είναι όντως πολύ σημαντικά...
      ...έχουν και τίποτε άλλο που δεν έχω πάρει χαμπάρι ;
    • @angelo Πριν κανεις οτιδήποτε μετονόμασε την china dev που κατεβασες σε update.zip και δοκίμασε μεσα από το updater της miui
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...Εκτός απο το TWRP και το Root Manager (ή supersu σε άλλες συσκευές), φυσικά και έχει και άλλα καλούδια:

-Λείπουν by default οι περισσότερες (σχεδόν όλες) οι κινέζικες εφαρμογές. Όσες παραμένουν με την εγκατάσταση, φεύγουν σε 5'' πανεύκολα! (χωρίς να επηρρεάσουν το σύστημα)

-Ελληνικά μπορεί να μην προτιμάς, αλλά σίγουρα και τα κινέζικα καθιστούν το καθάρά κινέζικο "my home" (και ΟΛΕΣ τις εφαρμογές του) άχρηστο, χωρίς την Ελληνική μετάφραση του @maddoctor! Ειδικά εάν έχεις στη κατοχή σου διάφορα gadgets της Xiaomi είναι "must" μέσα στις συσκευές μας!

-Όπως προφανώς γνωρίζεις έχει προεγκατεστημένα διάφορα καλούδια, όπως την νέα BETA Version του SwiftKey, το Dolby Atmos και απο την επόμενη έκδοση, την εφαρμογή Desire Play (Sony Media) και XtremeMusic (beats Audio), το 4Way Reboot, το SMS MOD (160 χαρακτήρες του @dnomikos) κ.λ.π.

-Εχεις την υποστήριξη της Ελληνικής κοινότητας. Στην ουσία δεν τίθεται θέμα απλά "τεχνικής υποστήριξης", που ούτως ή άλλως την λαμβάνει κάποιος
      που είναι μέλος (no matter τι rom φοράει...), αλλά αυτή η κοινότητα δημιουργεί "κουλτούρα" και "νοοτροπία" γύρω απο την MIUI και τα Xiaomi, και ειλικρινά δεν βλέπω κάποιο σημαντικό ή σοβαρό λόγο να μην την τιμώ φορώντας την Rom που δημιουργεί... (Όχι όμως ότι όποιος χρησιμοποιεί άλλη ρομ, δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλο αυτό ή θεωρείται "λιγότερος"...).

-Και τέλος φοράμε GTV απλά και μόνο για να ...γουστάρουμε! :thumbsup:
    • Έχω την τελευταία ελληνική stable και τελευταία ενώ η μόνη εφαρμογή που έχω "κλειδωμένη" στις πρόσφατες, είναι το μεσεντζερ του fb και κάποιες φορές κλείνει μόνο του. Είναι θέμα της ρομ ή είναι επειδή έχω την έκδοση με τα 2gb ram?

Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παιδια σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την βοηθεια!!
      Φλασαρα την κινεζικη developer με τον οδηγο αφου μιας και το ειχα ξανακανει μου φαινεται πολυ γρηγορο και σιγουρο και ολα ειναι οκ.
      Ωστοσο δεν μπορω να ξεκλειδωσω.

Το πρωι στις 6 μου ηρθε sms απο Xiaomi που ελεγε:
      Your unlock request has been approved. Go to 申请解锁小米手机 to download the unlock tool.

Ανοιγω το MiFlashUnlock.exe που βρισκω μεσα στον φακελο του Mi Unlock Tool, την τελευταια εκδοση αλλα μολις βαλω κωδικους και συνδεθω μου λεει your device isn't supported χωρις να εχω συνδεσει την συσκευη στον υπολογιστη καν...

Τι κανω λαθος?
    • Τιποτα δεν κανεις λαθος.

Απλα δεν εχει ξεκλειδωσει ακομα ο λογαριασμος σου.

Προτεινω να περιμενεις μια ακομη μερα και να δοκιμασεις αυριο.

Αν εχεις ακομα προβλημα μπορεις να το κανεις report στο αγγλικο forum
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...Εκτός απο το TWRP και το Root Manager (ή supersu σε άλλες συσκευές), φυσικά και έχει και άλλα καλούδια:
      -Λείπουν by default οι περισσότερες (σχεδόν όλες) οι κινέζικες εφαρμογές. Όσες παραμένουν με την εγκατάσταση, φεύγουν σε 5'' πανεύκολα! (χωρίς να επηρρεάσουν το σύστημα)

-Ελληνικά μπορεί να μην προτιμάς, αλλά σίγουρα και τα κινέζικα καθιστούν το καθάρά κινέζικο "my home" (και ΟΛΕΣ τις εφαρμογές του) άχρηστο, χωρίς την Ελληνική μετάφραση του @maddoctor! Ειδικά εάν έχεις στη κατοχή σου διάφορα gadgets της Xiaomi είναι "must" μέσα στις συσκευές μας!

-Όπως προφανώς γνωρίζεις έχει προεγκατεστημένα διάφορα καλούδια, όπως την νέα BETA Version του SwiftKey, το Dolby Atmos και απο την επόμενη έκδοση, την εφαρμογή Desire Play (Sony Media) και XtremeMusic (beats Audio), το 4Way Reboot, το SMS MOD (160 χαρακτήρες του @dnomikos) κ.λ.π.

-Εχεις την υποστήριξη της Ελληνικής κοινότητας. Στην ουσία δεν τίθεται θέμα απλά "τεχνικής υποστήριξης", που ούτως ή άλλως την λαμβάνει κάποιος
      που είναι μέλος (no matter τι rom φοράει...), αλλά αυτή η κοινότητα δημιουργεί "κουλτούρα" και "νοοτροπία" γύρω απο την MIUI και τα Xiaomi, και ειλικρινά δεν βλέπω κάποιο σημαντικό ή σοβαρό λόγο να μην την τιμώ φορώντας την Rom που δημιουργεί... (Όχι όμως ότι όποιος χρησιμοποιεί άλλη ρομ, δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλο αυτό ή θεωρείται "λιγότερος"...).

-Και τέλος φοράμε GTV απλά και μόνο για να ...γουστάρουμε! :thumbsup:
      ...O.K...
      ...thnx...
    • Έχεις κάνει όλα τα authentication στον λογαριασμό σου? Είναι 100% και πράσινα??

Επίσης έχεις ενεργοποιήσεις το usb debuging και το oem unlock στα developer options?
      Αν και μιας και στο βγάζει αν δεν έχεις συνδεθεί απλά ίσως να μην το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα ανεξάρτητα αν έλαβες το sms
    • @angelo Το τρέχεις σαν διαχειριστή ;
      You may think you can fly - but you better not try
    • καλησπερα. Ξερετε αν υπαρχει καποιος απο Ηρακλειο που να μπορει να μου περασει την ελληνικη rom. Γιατι ειμαι με MIUI Global 7.1 και δε ξερω να το κανω και δε ξερω αγγλικα. Ευχαριστω
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stema έγραψε:

καλησπερα. Ξερετε αν υπαρχει καποιος απο Ηρακλειο που να μπορει να μου περασει την ελληνικη rom. Γιατι ειμαι με MIUI Global 7.1 και δε ξερω να το κανω και δε ξερω αγγλικα. Ευχαριστω
      Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό αφότου έχεις λαβει το sms ότι ξεκλειδώθηκε η συσκευή σου
      >>>>>>>>>>>>>>>Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)