Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Στείλε κάνα μνμ κ σε vickmall να δεις τι γίνεται. Μη το αφήνεις. Από που το περιμένεις? Ξέχασα να αναφέρω πως το πήρα από Σιγκαπούρη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dimis6997 έγραψε:

Το θέμα μου είναι οτι δεν υπάρχει ενημέρωση μέσω tracking number. Όλα έχουν κολλήσει. Έχω πάει 2 φορές στα κεντρικά του ΕΛΤΑ και επιμένουν οτι δεν έχει μπεί το πακέτο Ελλάδα.
      Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγος να ανησυχείς! Και το πακέτο σου ΔΕΝ έχει "κολλήσει" όπως νομίζεις... Αυτή η "καθυστέρηση" στην ενημέρωση συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις αποστολές... Είσαι ακόμα μέσα στα λογικά χρονικά περιθώρια της αναμονής... Χαλάρωσε και κάνε λίγο υπομονή ακόμα! Και δεν χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε τόσο στα ΕΛΤΑ. Αυτοί βλέπουν ότι βλέπεις και εσύ με το Tracking Number. :P
    • Από Σιγκαπούρη. Έστειλα μνμ στο Vickmall την Παρασκευή και μου είπαν να περιμένω και αυτή την βδομάδα. Υπομονή έχω, αλλά για πόσο δεν ξέρω.Την παραγγελία την έκανα μέσω PayPal Express Checkout.Υπάρχει θέμα με τα χρήματα, ή είμαι καλυμμένος?
      RedMi Note 5 Pro :D
    • Διαφήμιση
    • Φίλε εγώ έκανα 6 μικρές παραγγελίες από gearbest 3/3 (για μένα και φίλους... πράγματα των 5-10 ευρώ κυρίως).

Τα 2 ήρθαν πριν 2 βδομάδες και τα 4 ακόμη. Από το ίδιο μαγαζί, με την ίδια εταιρία, όλα τα ίδια.

Υπομονή. Καλό είναι να μιλήσεις μαζί τους αλλά κάνε και υπομονή συνάμα.
    • Κ γω υπομονή λέω να κάνεις. Δε νομιζω πως έχει πρόβλημα το paypal

• Ο/H manik έγραψε:

Στείλε κάνα μνμ κ σε vickmall να δεις τι γίνεται. Μη το αφήνεις. Από που το περιμένεις? Ξέχασα να αναφέρω πως το πήρα από Σιγκαπούρη.

Έχω την εντύπωση ότι είναι λάθος τακτική (και ενοχλητικό) να κάνουμε παράπονα στα κινεζομάγαζα ή να τους "παρενοχλούμε" συνεχώς ρωτώντας τους, "που είναι το πακέτο μου", επειδή από την στιγμή που μας έχουν στείλει Trucking Number, σημαίνει ότι έχουν ΗΔΗ παραδώσει το πακέτο στο ταχυδρομείο!!!
      Άρα από εκεί και μετά την ευθύνη την φέρει το ταχυδρομείο και όχι ο έμπορος που μας πούλησε το προϊόν και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ το ταχυδρόμησε προς τα εμάς!!!
    • Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα, αλλά με τόσα που έχω διαβάσει απο φίλους και απο την κοινότητα εδώ, αρχίζω να ανησυχώ. Ελπίζω να είναι η τελευταία εβδομάδα αναμονής. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Θα ενημερωσω με την παραλαβή!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H manik έγραψε:

Στείλε κάνα μνμ κ σε vickmall να δεις τι γίνεται. Μη το αφήνεις. Από που το περιμένεις? Ξέχασα να αναφέρω πως το πήρα από Σιγκαπούρη.

Έχω την εντύπωση ότι είναι λάθος τακτική (και ενοχλητικό) να κάνουμε παράπονα στα κινεζομάγαζα ή να τους "παρενοχλούμε" συνεχώς ρωτώντας τους, "που είναι το πακέτο μου", επειδή από την στιγμή που μας έχουν στείλει Trucking Number, σημαίνει ότι έχουν ΗΔΗ παραδώσει το πακέτο στο ταχυδρομείο!!!
      Άρα από εκεί και μετά την ευθύνη την φέρει το ταχυδρομείο και όχι ο έμπορος που μας πούλησε το προϊόν και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ το ταχυδρόμησε προς τα εμάς!!!

Σίγουρα είναι θέμα ταχυδρομείου κ όχι της εταιρείας.

• Οπως τα λεει ο @caeser πιο πανω. Απο την στιγμη που εχουν στειλει στην ωρα τους σωστο tracking και εχει φυγει το πακετο ειναι θεμα ταχυδρομιου.

Απο εκει και περα χρειαζεται υπομονη (αν και καταννοω το οτι ειναι δυσκολο και καθε φορα προσπαθουμε να τα παρουμε οσο το δυνατον συντομοτερα).

Οταν λες κεντρικα φανταζομαι εννοεις τα κεντρα διανομης (αμα βιαζομαι κατι και εγω εκει πηγαινω συνηθως και οχι στο καταστημα που εξυπηρετει την περιοχη μου) και οχι καποιο κεντρικο καταστημα ΕΛΤΑ ? Αν δεν το εχουν εκει και δεν μπορουν να το βρουν απλα πρεπει να περιμενεις. Παντως εφοσον εχεις δει οτι εχει μπει Ελλαδα εισαι σε καλο δρομο.
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H manik έγραψε:

Ακριβως ετσι.
      Δουλεια του καταστηματος ειναι να το ταχυδρομησει. Και το vickmall τα ταχυδρομει πολυ γρηγορα.
      Απο εκει και επειτα δεν μπορει να κανει κατι, ουτε εχει καποια ευθυνη αν το δεμα καθυστερει.
    • Μένω Πάτρα και ρώτησα στο κεντρικο κατάστημα διαλογής.Τηλεφώνησαν στα κεντρικά της Αθήνας και ενημέρωσαν οτι πακετο, δεν!
    • Διαφήμιση
    • Πολύ απλά θα σου πω... Έχεις tracking number.... Σε περίπτωση απώλειας θα αποζημιωθεις είτε εσύ απευθείας είτε η εταιρία και μετά εσύ από την εταιρία.... Οπότε προς τι το άγχος;;;;. Μάλλον καίγεσαι να πιάσεις το κινητό στα χέρια σου γιαυτό... οι αποστολή κάνει περίπου 25-35 μέρες συνήθως κάποιες φορές λιγότερο κάποιες και περισσότερο... Οπότε δεν διατρεχεις κανένα λόγο άγχους. Εμπειρηκα μιλώντας μετά από χχχ παραγγελίες από κινεζομαγαζα κινητών και χχχ παραγγελίες από ebay κτλ.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~