Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

@Project_P Δεν προτιμώ τα ελληνικά στο κινητό, συνήθειο απο το εξωτερικό :P
      Μου ήρθε update μόλις για την 7.2.3.0LHOMIDA 192mb. Να το κάνω ή παρουσίασε τίποτα θέματα;

Η ελληνικη εχει μερικες ευκολιες και εξτρα στις εφαρμογες (πχ καταλαβαινει οτι εισαι ελλαδα και κατεβαζει αυτοματα στα ελληνικα εφαρμογες υπηρεσιες, 160 χαρακτηρες sms κτλ. Βεβαια αφου σε βολευει και ετσι πιο ανετα.

Λογικα κομπλε θα ειναι η 7.2.3.0 ... εγω στην global εφτασα μεχρι 7.1.8.0 (και ημουν αρκετα ευχαριστημενος).
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H jazzu4ia έγραψε:

.αμέσως έκλεισα το USB debugging, όλες τις άλλες επιλογές αλλά και συνολικά τα developer options...
      ...τίποτα...η εικόνα ίδια...
      Να ξεκαθαρίσω κάτι
      Το Shell εμφανίζεται στα ποσοστά και σου λέει. Εγώ μέχρι αυτή τη στιγμή είμαι ο υπαίτιος για το 40% της μπαταρίας που σου λείπει
      Ότι και να κάνεις αν δεν περάσει ώρα και να δεις αν πέσει το στατιστικό, δεν θα φύγει.

Καταλμαβαίνεις τι εννοώ? Και να το φτιάξεις... Θα πρέπει να περιμένεις να αλλάξουν τα ποσοστά για να δεις αν όντως το έφτιαξες. Αφού μέχρι εκείνη την ώρα σου λέει εγώ έκανα αυτό.

ΥΓ- Ναι καλό θα ήταν να μεταφερθούμε στο σωστό τόπικ
      ...έ, ναι ρε φίλε εννοείται...
      ...φυσικά και καταλαβαίνω, και είναι έτσι όπως τα λές...κοινή λογική...
      ...δεν πήγα να τσεκάρω αμέσως μετά που έκλεισα τα dev options, ούτε αμέσως μετά που αποσύνδεσα το κινητό από το PC...το screenshot που βλέπεις είναι μετά από δυό τρείς μέρες, αφού είχε ξαναφουλάρει η μπαταρία & είχε μηδενίσει η εφαρμογή...
      ...μάλιστα πλέον( με κλειστά τα dev options), αμέσως μόλις συνδέω με το PC, μου δείχνει τις άσπρες φυσσαλίδες που ανεβαίνουν, στο πράσινο πάνω κομάτι της εφαρμογής power από τα settings (γιά όσους το έχουν παρατηρήσει)...
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Παντως με μια γρηγορη αναγνωση που του εκανα (αν και δεν εχει εμφανιστει ποτε σε εμενα αυτο το θεμα)
      ια ελεγα αν εχεις στον υπολογιστη που το συνδεεις Mi PC Suite να το απεγκαταστησεις εντελως και να ξαναδοκιμασεις γιατι οπως φαινεται παιζει αυτο να δημιουργει το θεμα (σημειωση¨εγω δεν εχω κανει εγκατασταση το pc suite.)
      ...σόρρυ φίλε μου αλλά είναι λίγο αστείο έτσι όπως το θέτεις με την απεγκατάσταση...
      ...ασχολούμαι πολλά χρόνια με τους υπολογιστές, και έχω φροντίσει να ξεκαθαρίσω ότι δεν ευθύνεται το mi PC suite, αφού μέσω του task manager των windows και αφού το συνδέσω, βεβαιώνομαι ότι δεν τρέχει όχι μόνο το mi PC suite, αλλά ούτε και κάποιο από τα services που έχει, όπως το mi helper...
      ...άλλωστε δεν θέλω να την απεγκαταστήσω την σουίτα αφού την βρίσκω πολύ χρήσιμη, και θέλω να την χρησιμοποιώ συχνά...
    • Διαφήμιση
    • Δοκίμασε μία πλήρη αποφόρτωση μπαταρίας και θα στρώσει λογικά

Σε πολλούς έστρωσε. Βασικά δεν εμφανίστηκε ο πρώτος που Δεν...
    • Έχω απορία πάντως... @jazzu4ia
      Γιατί ξεκινάς μια καινούργια πρόταση με τελίτσες; No offense, απλά το αναρωτιέμαι εδώ και μέρες :D
      Ο @Project_P προσπαθεί να σου πετάξει ιδέες μήπως και το φτιάξεις, τώρα κατά την γνώμη μου και την εμπειρία μου στα τόσα χρόνια SW Developing, συνήθως οι "αστείες" και "χαζές" ιδέες σώζουν την φάση.
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Ο/H DrSaG έγραψε:

@Project_P Δεν προτιμώ τα ελληνικά στο κινητό, συνήθειο απο το εξωτερικό :P
      Μου ήρθε update μόλις για την 7.2.3.0LHOMIDA 192mb. Να το κάνω ή παρουσίασε τίποτα θέματα;
      Η ελληνικη εχει μερικες ευκολιες και εξτρα στις εφαρμογες (πχ καταλαβαινει οτι εισαι ελλαδα και κατεβαζει αυτοματα στα ελληνικα εφαρμογες υπηρεσιες, 160 χαρακτηρες sms κτλ. Βεβαια αφου σε βολευει και ετσι πιο ανετα.

Λογικα κομπλε θα ειναι η 7.2.3.0 ... εγω στην global εφτασα μεχρι 7.1.8.0 (και ημουν αρκετα ευχαριστημενος).
      Εισαι σιγουρος οτι η ελληνικη εχει 160 χαρακτηρες?
      Γιατι εμενα δεν εχει.
    • Για να δουλέψουν οι 160 χαρακτήρες πρέπει να γράφεις μόνο με κεφαλαία.
    • Διαφήμιση
    • @DrSaG Τελικα καλτσες για δωρο και το κρατας εσυ? Ή θα το δωσεις?? Χθες δεν ηταν η προθεσμια?? Καλο λιωσιμο...
    • @mirotis
      Καλτσούλα και άγιος ο θεός. Έχει 4 ώρες τώρα το έχω τεντώσει στο teamviewer, matlab κτλ. Δεν μασάει τίποτα. Από τις καλύτερες επενδύσεις που έχω κάνει!
    • Καλησπέρα παιδιά. Έχω την τελευταία ελληνική dev και στην κατανάλωση μπαταρίας βλέπω το υπηρεσίες Google play να έχει σκαρφαλωσει στην δεύτερη θέση από εκεί που ήταν πάντα στη 4-5, στην πρώτη είναι το σύστημα Android και στη τρίτη λειτουργικό Android που ήταν πάντα στην δεύτερη. Από Google έχω τα στάνταρ που έρχονται μαζί με την ρομ + Chrome, χάρτες και YouTube. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει και κάνει 13% κατανάλωση η είναι νορμάλ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...σόρρυ φίλε μου αλλά είναι λίγο αστείο έτσι όπως το θέτεις με την απεγκατάσταση......ασχολούμαι πολλά χρόνια με τους υπολογιστές, και έχω φροντίσει να ξεκαθαρίσω ότι δεν ευθύνεται το mi PC suite, αφού μέσω του task manager των windows και αφού το συνδέσω, βεβαιώνομαι ότι δεν τρέχει όχι μόνο το mi PC suite, αλλά ούτε και κάποιο από τα services που έχει, όπως το mi helper...
      ...άλλωστε δεν θέλω να την απεγκαταστήσω την σουίτα αφού την βρίσκω πολύ χρήσιμη, και θέλω να την χρησιμοποιώ συχνά...

Οπως καταλαβαινεις δεν γνωριζουμε το ποιον του καθενος και τις γνωσεις πανω σε καθε αντικειμενο. Αλλα οπως ειπαν και πιο πανω εντελως εμπειρικα τις περισσοτερες φορες οι πιο αστειες και απλες κινησεις λυνουν τα προβληματα. Και επειδη σε καποια πραγματα παμε στα ψαχτα, μερικες ακακες δοκιμες δεν πιστευω να δημιουργησουν προβλημα (ιδιαιτερα αν εχεις ασχολειθει τοσο πολυ και εχεις δοκιμασει διαφορα). Εφοσον παντως ειναι και αυτο τσεκαρισμενο παω πασο, απλα το ανεφερα με καθε καλη προθεση μπας και βρεις ακρη ;)

@Dante
      Οπως ειπε και ο NasDriver πρεπει να βαλεις απο την αρχη κεφαλαια και να τα κανεις lock και μετα λειτουργει κανονικα (δεν κανει δυστυχως αυτοματη μετατροπη οπως κανουν αλλες εφαρμογες), αλλα απο το ολοτελα και αυτο καλο ειναι (για την ωρα :D )
    • Διαφήμιση
    • Κατέβασα το Miui PC Suite και έχω μερικά θεματάκια.
      Πχ. κάνω updates κάποια apps και κολλάει στο install.
      Δεύτερον, δεν κάνει για κανένα λόγο add music from pc. Για κανένα όμως. Βρίσκω κανονικά το τραγούδι που θέλω να περάσω και μόλις πατάω άνοιγμα απλά δεν κάνει τίποτα και συνεχίζει να μου δείχνει "No songs".
      Καμιά ιδέα;

Edit: Ενεργοποίησα το USB debugging και όλα κομπλέ, αν και στο Music task υπάρχουν αρκετά bugs. Δεν κάνει autorefresh τα τραγούδια που περνάω απο το PC και επίσης δεν τα εμφανίζει όλα.