Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Γιατί εφόσον το range ειναι 400mhz έως 1800mhz όλα τα προγράμματα δείχνουν ότι δουλεύει στα 691mhz lower price;;; και 1400 max price ;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk.

edit: Ανακάλυψα ότι με το Kernel Adiutor μπορείς να κατεβάσεις το frequency στο 400mhz του τετραπυρήνα ΑΛΛΑ επειδη το κινητό χρειάζεται λίιιγο παραπάνω ισχύει για να λειτουργεί αlagαριστο, συνέχεια ανεβοκατεβαίνουν τα frequencys από 400 έως full και γιαυτό τα βάζεις 691mhz και όλα ρολόι σταθεροποιείται στο 691mhz. Επίσης το 1800mhz δεν το εμφανίζει γιατι το app αυτό αναγνωρίζει μόνον τον 4πυρήνα και όχι και τον 2πύρηνο.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Χρησιμοποιει κανει το adaway με την Ελληνικη Stable? Σκεφτομαι να το βαλω μπας και γλυτωσω απο καμια διαφημιση, αλλα απο την αλλη ειμαι εποφυλακτικος γιατι δεν ξερω το κατα ποσο θα τα παει καλα με την ROM. Επισης δεν ξερω τι θα γινει οταν καποια στιγμη κανω update σε νεα stable μιας και απο οτι διαβασα δεν θα ειναι pre-rooted.
      ...το πέρασα και εγώ ένα φεγγάρι, όταν δοκίμαζα τα πάντα κι έκανα πειράματα...
      ...ακριβώς όπως τα λέει ο λάλλας...
    • ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

@caeser η Halifax(group Lloyd's). Πετάει μήνυμα η εφαρμογή ότι αυτή η συσκευή είναι jailbroken/rooted και γιαυτό η εφαρμογή δεν μπορεί να συνεχίσει
      Sent from my Redmi Note 3 Pro
      Φαντάζομαι ότι οι προγραμματιστές της εφαρμογής της Halifax, πρέπει να δούνε ψυχολόγο... :roll:
    • @caeser όπως ξανάγραψα παραπάνω νομίζω ότι το θέμα έχει κάποια λογική. Αν είναι rooted η συσκευή ένας ιός μπορεί να τσιμπήσει ότι θέλει και πιθανότατα και τα στοιχεία που έχει αποθηκευμένα η εφαρμογή. Δεν ξέρω 100% πως δουλεύει το σύστημα αλλά θεωρώ ότι έχουν τους λόγους τους. Δεν ψάχνω να τους δικαιολογήσω αλλά επειδή φαντάζομαι έχουν δει πολλά τα μάτια τους γιαυτό έβαλαν και αυτή την παραπάνω προφύλαξη!!
    • Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!
      Μετά από ένα 24ωρο φουλ χρήσης εντόπισα μερικά πράγματα που χαλάνε λίγο το όλο σκηνικό.
      1. Ξαφνικά χάνει σαν προεπιλογή το SwiftKey keyboard και γυρίζει στο Google. Επιλέγω το SwiftKey ξανά το ανοίγει σωστά στο επόμενο μήνυμα και μετά από 1-2 λεπτά πάλι τα ίδια.
      2. Το notification light για την χαμηλή μπαταρία δεν γίνεται να κλείσει; Μια επιλογή που βρήκα για battery light ενώ την κάνω off δεν αλλάζει τίποτα.
      3. Στην οθόνη αρκετές φορές όταν πατάω να γράψω στα text boxes μου βγάζει είτε να κάνω paste γιατί μάλλον το αντιλαμβανεται σαν παρατεταμένο πάτημα είτε δεν μου ανοίγει το keyboard να γράψω και θέλει 2-3 πατήματα.
      4. Η κάμερα το βράδυ με φλας είναι αρκετά χάλια. Δεν την συγκρίνω ούτε για πλάκα με το 5ετιας Samsung Galaxy S3.
      5. Τέλος μετά από συνεχόμενη χρήση τρώει κάποια lag spikes. Φριζαρει το keyboard, δεν ανταποκρινεται η οθόνη για 2 δευτερόλεπτα κτλ.
      Από μπαταρία πάντως δεν έχω κανένα θέμα. Γουρουνισια είναι. Αλλά όλα τα παρα πάνω μου προκαλούν λίγο μια ξενερα γιατί ειδικά το πληκτρολόγιο και η μη σωστή ανταπόκριση της οθόνης είναι θέματα που δεν μπορεί να τα αγνοησει κάποιος!
      Είχε κάνεις τα ίδια θέματα με εμένα; και αν ναι πως τα έλυσε;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

@caeser όπως ξανάγραψα παραπάνω νομίζω ότι το θέμα έχει κάποια λογική. Αν είναι rooted η συσκευή ένας ιός μπορεί να τσιμπήσει ότι θέλει και πιθανότατα και τα στοιχεία που έχει αποθηκευμένα η εφαρμογή. Δεν ξέρω 100% πως δουλεύει το σύστημα αλλά θεωρώ ότι έχουν τους λόγους τους. Δεν ψάχνω να τους δικαιολογήσω αλλά επειδή φαντάζομαι έχουν δει πολλά τα μάτια τους γιαυτό έβαλαν και αυτή την παραπάνω προφύλαξη!!
      Για σκέψου το ...ανάποδα! Όλες οι άλλες τράπεζες διοικούνται από ηλιθίους άραγε και η Lloyd's μόνο ενδιαφέρεται να "προστατέψει" τους πελάτες της?
      Όσο για τα περί "ιών", δεν είναι τίποτα περισσότερο από σενάρια επιστημονικής φαντασίας στην ΟΥΣΙΑ!
      Φαντάζομαι να μην νομίζεις, ότι κάποιος που δεν είναι root, είναι περισσότερο ασφαλής απέναντι σε κάθε λογής κακόβουλα λογισμικά! Σαφώς και το root κάνει τη συσκευή πιο "ευάλωτη", αλλά αυτό είναι ευρύτερο θέμα συζήτησης και δεν αφορά μόνο την ασφάλεια απέναντι στα ευαίσθητα δεδομένα μιας συσκευής.
      Δυστυχώς ΔΕΝ έχω και δεν ξέρω που μπορώ να βρω στοιχεία, αλλά εάν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα ότι εάν μπορούσαμε να δούμε τις περιπτώσεις που έχουν πέσει κατά καιρούς θύματα υποκλοπών διάφορες συσκευές ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών-θυμάτων, θα είχε unrooted συσκευές και ΟΧΙ rooted! Και ξέρεις που βασίζω αυτή μου την υπόθεση? Ότι οι περισσότεροι χρήστες των rooted συσκευών είναι πιο advanced χρήστες και άρα πιό "πονηρεμένοι" και δεν ανοίγουν εύκολα διάφορα "ουρανοκατέβατα" APKs που ξαφνικά και απρόσκλητα παρουσιάζονται στην οθόνη τους (και που φυσικά είναι συνήθως η αιτία του κακού!)
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Ξαφνικά χάνει σαν προεπιλογή το SwiftKey keyboard και γυρίζει στο Google. Επιλέγω το SwiftKey ξανά το ανοίγει σωστά στο επόμενο μήνυμα και μετά από 1-2 λεπτά πάλι τα ίδια.

Ο/H DrSaG έγραψε:

Στην οθόνη αρκετές φορές όταν πατάω να γράψω στα text boxes μου βγάζει είτε να κάνω paste γιατί μάλλον το αντιλαμβανεται σαν παρατεταμένο πάτημα είτε δεν μου ανοίγει το keyboard να γράψω και θέλει 2-3 πατήμα
      Έχω τα ίδια θέματα με την ελληνική stable.
      Για το πρώτο, έκανα παντού default το Swiftkey, γιατί μου αρέσει περισσότερο, μερικές φορές το έχανε μόνο του,
      εδώ και 1-2 μέρες δεν το έχει ξαναχάσει.
      Για το δεύτερο, δεν το έχω λύσει και με εκνευρίζει αφάνταστα! Μάλιστα, μου κάνει και κάτι ακόμα:
      Μεγενθύνει πολύ την οθόνη, με ένα κόκκινο πλαίσιο γύρω της και για να ξαναδουλέψει σωστά πρέπει να βγείς από το sms/mail, που γράφεις και να ξαναμπείς.
    • @caeser Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η εφαρμογή της Εθνικής μου ζήτησε δικαιώματα ρουτ όταν την εγκατέστησα :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Thracia έγραψε:

@caeser Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η εφαρμογή της Εθνικής μου ζήτησε δικαιώματα ρουτ όταν την εγκατέστησα :)
      Αλήθεια? Δεν το ήξερα αυτό! Εμένα ΔΕΝ έχει όμως... Περίεργο! ?(
    • Διαφήμιση
    • @Xstos
      Δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά αλλά έχει αρχίσει να με εκνευρίζει και εμένα..ειδικά αυτό με τα text boxes και το πληκτρολόγιο. Και ξέχασα να αναφέρω πως έχω την Global Stable 7.2.3.0

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk