Παιδιά καλησπέρα, έχω την ελληνική gtv7. 2 κι έχω θέμα με την εφαρμογή music η οποία δεν συνδέεται με το Internet ώστε να μπορώ να κατεβάσω τραγούδια.
Παρακαλώ τα φώτα σας
Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναπαντηθει...
Αν θελει κάποιος και ξέρει ας μου απαντήσει...
Έχω το redmi note 3 pro , έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootlocker και μου εστειλαν μήνυμα οτι έγινε και να κατεβάσω κάτι απο ένα σαιτ...
Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος και αν διορθώνει το πρόβλημα με το pin που το πατας 2 φορές για να μπει στο κινητό αλλά απο χθες δε μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με το wifi... ψαχνει ip κλεινει και ξαναψάχνει...
Είναι άδικο που έβγαλαν official global rom και δεν έχει ελληνικά... ήμαρτον... Επίσης το remote δεν μου έπαιξε ποτέ...
Ευχαριστώ!
Φίλε μάλλον έχεις κάποια multi από κινεζομαγαζο γιαυτό σου κάνει νούμερα . Πήγαινε εδω και θα λυθούν οι απορίες σου
Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναπαντηθει...
Αν θελει κάποιος και ξέρει ας μου απαντήσει...
Έχω το redmi note 3 pro , έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootlocker και μου εστειλαν μήνυμα οτι έγινε και να κατεβάσω κάτι απο ένα σαιτ...
Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος και αν διορθώνει το πρόβλημα με το pin που το πατας 2 φορές για να μπει στο κινητό αλλά απο χθες δε μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με το wifi... ψαχνει ip κλεινει και ξαναψάχνει...
Είναι άδικο που έβγαλαν official global rom και δεν έχει ελληνικά... ήμαρτον... Επίσης το remote δεν μου έπαιξε ποτέ...
Ευχαριστώ!
Φίλε μάλλον έχεις κάποια multi από κινεζομαγαζο γιαυτό σου κάνει νούμερα . Πήγαινε εδω και θα λυθούν οι απορίες σου
Πραγματικά έχω την ρομ που έβαλαν στο vickmall...
Το κινητό το ξεκλέιδωσε η xiaomi και μου έστειλαν μήνυμα...
Αν βάλω άλλη ρομ ποια να βάλω?Είμαι λίγο άσχετος αν και περισσότερο φοβάμαι μη κάνω καμια πατάτα...
Θα διορθωθούν πιστευεις όλα και το πιο σημαντικό, θα σβηστούν τα πάντα απο το κινητο?
Μην αγχωνεστε τόσο για δείκτες SAR κτλ. Στο σπίτι που κοιμομαστε δίπλα σε Router/ασύρματα τηλέφωνα κτλ έχουν πολύ περισσότερο. Γενικά βλέπω επικρατεί ένα ψιλό άγχος για το SAR ενώ αν καλό σκεφτείτε πόσο ακτινοβολία δεχόμαστε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, στα νοσοκομεία για θέματα υγείας (ακτινογραφίες, αξονικες κτλ) θα φρικάρετε πιο πολυ.
Και κάτι τελευταίο, ακόμα και οι συσκευές ενδοεπικοινωνιας για την παρακολούθηση των βρεφων όταν κοιμούνται, εκπέμπουν ακτινοβολία. Τα έκανα σε εργασία στο πανεπιστήμιο για αυτό τα αναφέρω.