Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
@geomaza αφού εχεις αυτή τη ρομ τότε πρέπει να περάσεις κάποια official developer ROM μετά να ξεκλειδωνεις τον bootloader ακολουθώντας τον σχετικό οδηγό του φόρουμ και τέλος αν θες να περάσεις την Ελληνική. Ή χιαομι εστειλε μήνυμα για το οκ οτι μπορείς να ξεκλειδωνεις. Δεν ξεκλειδωσαν κάτι αυτοί.
είμαι από κινητό και δεν είναι εύκολο να βάλω λινκς. Πήγαινε στους οδηγούς βρες πως αλλάζεις από multi σε official dev και μετά βρες για το ξεκλειδωμα του bootloader.
Sent from my Redmi Note 3 Pro -
@geomaza
Βασικα αμα διαβασεις τους 2 οδηγους που σου εβαλε ο @kostas43 προσεκτικα θα βγαλεις ακρη. Ουσιαστικα βγαζεις την rom που ειχε απο vickmall και περνας μια Dev (δεν εχει σημασια κινεζικη η Global ) , μετα ξεκλειδωνεις τον bootloader και τελος περνας την ελληνικη και εισαι οκ. -
-
Καλησπέρα σε όλους!
Δύο ερωτησούλες έχω:
1) Έχει βρει κανείς το γιατί όποτε πατάω να γράψω σε ένα text box μου βγάζει κατευθείαν το Paste; Το αντιλαμβάνεται σαν double tap η οθόνη και δεν ξέρω γιατί.
2) Υπάρχει επιλογή για να γίνει arrange των apps σε αλφαβητική σειρά; Λίγο κουράζει αυτό που τα βάζει όπου να ναι!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Ο/H DrSaG έγραψε:
1) Έχει βρει κανείς το γιατί όποτε πατάω να γράψω σε ένα text box μου βγάζει κατευθείαν το Paste; Το αντιλαμβάνεται σαν double tap η οθόνη και δεν ξέρω γιατί.
Ένα print screen ίσως βοηθούσε λίγο να κατανοήσουμε τι ακριβώς σου βγάζει για να κάνεις PASTE (την επιλογή της Miui ή έχεις κάποια εφαρμογή για αυτό?)
Ο/H DrSaG έγραψε:
2) Υπάρχει επιλογή για να γίνει arrange των apps σε αλφαβητική σειρά; Λίγο κουράζει αυτό που τα βάζει όπου να ναι!
Δες ένα παράδειγμα:
-
@caeser
Δεν έχω αλλάξει ούτε launcher ούτε κάποιο άλλο messaging app..
Παράδειγμα, μπαίνω στα sms να στείλω ένα καινούργιο...
Αφού πατήσω στο text box (Text message) εμφανίζει αμέσως το Paste...
Και το κάνει παντού σε όλες τις εφαρμογές κτλ.
Όσο για την αλφαβητική σειρά, είναι δυνατόν να μην έχουν τέτοια επιλογή. Πως τους ξέφυγε κάτι τέτοιο; -
Παίδες συγγνώμη για το off-topic ρώτησα και σε προηγούμενο post έχω την gtv7. 2 και στο music app δεν έχει την δυνατότητα να κατεβάσω τραγούδια μέσω Internet, είναι κάποιο bug ή έχω κάνει εγώ καμία πατάτα?
-
Παιδιά εμενα αυτο με το paste στην global stable δεν το εχει κάνει ποτέ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H DrSaG έγραψε:
@caeser
Δεν έχω αλλάξει ούτε launcher ούτε κάποιο άλλο messaging app..
Παράδειγμα, μπαίνω στα sms να στείλω ένα καινούργιο...
Αφού πατήσω στο text box (Text message) εμφανίζει αμέσως το Paste...
Και το κάνει παντού σε όλες τις εφαρμογές κτλ.
Όσο για την αλφαβητική σειρά, είναι δυνατόν να μην έχουν τέτοια επιλογή. Πως τους ξέφυγε κάτι τέτοιο;
Αλλά χωρίς λόγο, να βγαίνει εκεί, δεν το έχω ξαναδεί. (Βγάζει κάτι εάν πατήσεις το paste?)
Η πιθανότητα να έχει να κάνει με το SwiftKey πληκτρολόγιο, δεν υπάρχει, αφού δεν έχει "built in" αυτή τη δυνατότητα του "copy & paste", αλλά την "δανείζεται" από το κινητό.
Να υποθέσω ότι είναι κάποιο "απομεινάρι" (σκουπίδι) της cache (ένα καθάρισμα θα στο "πει" αυτό) ή ίσως κάποιο bug (το έχει άλλος άραγε με τη συσκευή σου?) Δεν ξέρω...
Όσο για τα κλασικό "συρτάρι" του stock Android, που βάζει τις εφαρμογές με αλφαβητική σειρά, δεν το ξέρω (ούτε το έχω ψάξει ποτέ) στη Miui.
Αν όμως αυτό θέλεις οπωσδήποτε, ίσως να σε βόλευε η εφαρμογή "AppSwap". Μπορείς μετά την εγκατάσταση να το βάλεις κάτω, στη "σταθερή σειρά" των εικονιδίων, εκεί που βρίσκονται τα "μηνύματα", "επαφές" κ.λ.π. και κάθε φορά που θέλεις να βλέπεις ΟΛΕΣ τις εφαρμογές μέσα στο "συρτάρι" χύμα, μπορείς με ένα tap επάνω στην εφαρμογή να το επιτυγχάνεις αυτό. Εννοείται ότι μπορείς να σορτάρεις τις εφαρμογές και αλφαβητικά, μεταξύ άλλων... Αλλά δεν ξέρω τι πρακτικότητα θα προσέφερε κάτι τέτοιο, όταν κάποιος έχει πολλές 10αδες ή και 100αδες εφαρμογές στη συσκευή του και θα πρέπει να "περιηγείται" ανάμεσά τους?
...
-
-
@caeser
Έκανα clear την cache αλλά τίποτα. Στο paste δεν βγάζει τίποτα και η πλάκα είναι οτι για να "ξεκλειδωθει" η επικόλληση πρέπει να αντιγράψεις ή να κάνεις cut μια λέξη... Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.
Θα δοκιμάσω το App swap αν και από ότι βλέπω καλύτερα θα είναι να τα καταταξω ανά κατηγορίες.
Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου!
Κάτι τελευταίο, έχεις να μου προτείνεις κάποιο weather App που να βγάζει και ωραίο widget για την αρχική σελίδα; Έχω το GO weather τώρα αλλά δεν ανανεώνεται αυτόματα ούτε η ώρα ούτε η θερμοκρασία. Πχ αν μπει σε sleep το κινητό η ώρα παγώνει την στιγμή που κλείδωσε το κινητό και η θερμοκρασία φρικάρει. Δείχνει 34 βαθμούς Κελσίου στις 2 το βράδυ ενώ το weather της Miui δείχνει την σωστή (15 πχ), απλά δεν έχει ωραίο widget
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα