Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Εγώ είμαι με gtv 6.4.21, sim στην θέση 1 και SD στη θέση 2 και δεν έχω μέχρι στιγμής πρόβλημα με το 4g...

Sent from my MI PAD using Tapatalk
    • Ρε παιδιά...και μία βλακώδη ερώτηση...γιατί δεν βρήκα κάτι να το ξεκαθαρίσω...
      Η GTV-6 με την Stable 7 ποια διαφορά έχουν;;;;;;;;;; ?( :oops:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • @fanatic

Η αληθεια ειναι οτι με dev rom δεν εχω δουλεψει καθολου το κινητο για να δοκιμασω...
      Εβαλα μονο την chinese για 10 λεπτα για να ξεκλειδωσω και μετα γυρισα σε stable Ελληνικη.
      Ισως να ειναι θεμα των stable, αλλα απο την αλλη και αλλοι την χρησιμοποιουν χωρις θεμα... :/

Επισης τωρα που εκανα δοκιμες με τις sim εβγαλα την θηκη (ipaky) και εκανα παλι ενα τεστ και ηταν 4-5 mbps ταχυτερο το κινητο... οποτε δεν ξερω το κατα ποσο ισχυει αυτο που λενε οτι δεν επηρεαζει το σημα...

@pavlidisc

Η μια ειναι Dev και η αλλη Stable
    • Διαφήμιση
    • Παίζει να μπέρδεψα τα μπούτια μου. Διορθωνω γιατί δεν θυμάμαι ποια θέση είναι η σωστη:
      Σύμφωνα με το αγγλικό φόρουμ έχει αναφερθεί ότι στην θέση 2 δεν λειτουργεί 4G (η θέση 2 δεν είναι που παίρνει και SD? Αν ναι αυτήν εννοούσα εξ αρχης) και προτείνουν την θέση 1 για χρήση 4G. Με πιο απλά λόγια η θέση που παίρνει και SD δεν δίνει σήμα 4G.
      Συγγνώμη αν μπέρδεψα κάποιους ( @Project_P) απλά επειδή είμαι έξω από βιασύνη πληκτρολογησα λάθος τις θέσεις και στην τελική μπερδεύτηκα και εγώ χαχα

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Παιδιά κι εγώ με με μία sim και κάρτα μνήμης SD δεν έχω κανένα πρόβλημα με το 4g.

Το έχω απενεργοποιήσει όμως γιατί δεν έχω θέμα με τις ταχύτητες. Και H+ με καλύπτει, δεν βλέπω βιντεακια full HD ας πούμε με δεδομένα....
    • Ο/H Project_P έγραψε:

@pavlidisc

Η μια ειναι Dev και η αλλη Stable
      Άρα η μία είναι σε "πειραματικό" στάδιο και η άλλη είναι αυτή που βάζεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
      Και γιατί έχουν διαφορετική αρχική αρίθμηση (6 και 7). Η μία δεν είναι συνέχεια της άλλης;
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • @pavlidisc

Καλα τα λες. Μην μπερδευεσαι με την αριθμηση , αυτη εχει να κανει πιο πολυ με ημερομηνιες και το πως πανε.
      Ουσιαστικα η Dev ειναι πιο εξελιγμενη απο την Stable , με πιο πολλα ''καλουδια'' και οτι τελευταιο κυκλοφορει σε βελτιωσεις και προσθηκες, απλα επειδη ειναι παντα σε φαση δοκιμων μπορει να εχει και περισσοτερα bugs.

@DrSaG
      Σε εμενα συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Εχω σημα 4G μονο στην Slot 2 (εκει που παιρνει nano ή SD Card) και δεν πιανω με τιποτα 4G στην Slot 1 (εκει που παιρνει μονο Micro Sim).

Kαι στο αγγλικο φορουμ εχω δει οτι εχουν αρκετοι το ιδιο θεμα, ιδιαιτερα με Redmi Note 3 Pro αλλα και καποιες αλλες συσκευες.. .
      Phone prefers 3G over 4G - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
    • Διαφήμιση
    • Μίλησα μόλις με Cosmote (για το θέμα που έχω με τα Sms) και τους ρώτησα επίσης για αυτό, ότι στις κλήσεις γυρνάει σε 3G. Μου είπε ότι το 4G είναι μόνο για το ίντερνετ και στις κλήσεις γυρνάει σε 3G αυτόματα αλλά μόνο στις κλήσεις. Από κει και πέρα οι ταχύτητες που πιάνεις εσύ είναι υπερβολικά χαμηλές για 4G. Δοκίμασες καμία άλλη Sim 4G πέρα των δικών σου;

• Ο/H manik έγραψε:

... λοιπόν το Mobizen θα χρησιμοποιήσω τελικά. Ο λόγος είναι ότι για τη δουλειά που το θέλω στο σχολείο σε σύνδεση με usb καλώδιο έχει καλύτερη κ πιο γρηγορη ανταπόκριση στην οθόνη...
      ...με καλώδιο, ακαριαία απόκριση, έχει το Mi PC Suite...
      ...κάτω αριστερά θα δείς screencast...
      ...check it out...
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Μίλησα μόλις με Cosmote (για το θέμα που έχω με τα Sms) και τους ρώτησα επίσης για αυτό, ότι στις κλήσεις γυρνάει σε 3G. Μου είπε ότι το 4G είναι μόνο για το ίντερνετ και στις κλήσεις γυρνάει σε 3G αυτόματα αλλά μόνο στις κλήσεις. Από κει και πέρα οι ταχύτητες που πιάνεις εσύ είναι υπερβολικά χαμηλές για 4G. Δοκίμασες καμία άλλη Sim 4G πέρα των δικών σου;
      Οχι δεν εχω δοκιμασει αλλες καρτες SIM αλλα μου φαινεται παραξενο μιας και ειναι και οι 2 καινουργιες και απο διαφορετικες εταιριες....
      Καποια στιγμη παντως θα δοκιμασω...
    • Μην μπλέξεις με εξυπηρέτηση πελατών πάντως. Κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό με αυτά που μου λένε όλη μέρα σήμερα. Και ακόμα δεν λύθηκε το πρόβλημα. Εδώ μου είπαν ότι η περιοχή μου δεν καλύπτει 4G και στον χάρτη κάλυψης δείχνει ότι με καλύπτει... Άστο. Καλύτερα με περιστέρια να επικοινωνούμε, αυτό κατάλαβα

• Διαφήμιση
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Πάντως και εμένα με τη sim στο slot 2 δουλεύει το 4g κανονικά. Από εσωτερικό χώρο έχω τα παρακάτω αποτελέσματα.
      Έχω την global stable.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk