Η αληθεια ειναι οτι με dev rom δεν εχω δουλεψει καθολου το κινητο για να δοκιμασω...
Εβαλα μονο την chinese για 10 λεπτα για να ξεκλειδωσω και μετα γυρισα σε stable Ελληνικη.
Ισως να ειναι θεμα των stable, αλλα απο την αλλη και αλλοι την χρησιμοποιουν χωρις θεμα...
Επισης τωρα που εκανα δοκιμες με τις sim εβγαλα την θηκη (ipaky) και εκανα παλι ενα τεστ και ηταν 4-5 mbps ταχυτερο το κινητο... οποτε δεν ξερω το κατα ποσο ισχυει αυτο που λενε οτι δεν επηρεαζει το σημα...
Παίζει να μπέρδεψα τα μπούτια μου. Διορθωνω γιατί δεν θυμάμαι ποια θέση είναι η σωστη:
Σύμφωνα με το αγγλικό φόρουμ έχει αναφερθεί ότι στην θέση 2 δεν λειτουργεί 4G (η θέση 2 δεν είναι που παίρνει και SD? Αν ναι αυτήν εννοούσα εξ αρχης) και προτείνουν την θέση 1 για χρήση 4G. Με πιο απλά λόγια η θέση που παίρνει και SD δεν δίνει σήμα 4G.
Συγγνώμη αν μπέρδεψα κάποιους ( @Project_P) απλά επειδή είμαι έξω από βιασύνη πληκτρολογησα λάθος τις θέσεις και στην τελική μπερδεύτηκα και εγώ χαχα
Άρα η μία είναι σε "πειραματικό" στάδιο και η άλλη είναι αυτή που βάζεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Και γιατί έχουν διαφορετική αρχική αρίθμηση (6 και 7). Η μία δεν είναι συνέχεια της άλλης;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Καλα τα λες. Μην μπερδευεσαι με την αριθμηση , αυτη εχει να κανει πιο πολυ με ημερομηνιες και το πως πανε.
Ουσιαστικα η Dev ειναι πιο εξελιγμενη απο την Stable , με πιο πολλα ''καλουδια'' και οτι τελευταιο κυκλοφορει σε βελτιωσεις και προσθηκες, απλα επειδη ειναι παντα σε φαση δοκιμων μπορει να εχει και περισσοτερα bugs.
@DrSaG
Σε εμενα συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Εχω σημα 4G μονο στην Slot 2 (εκει που παιρνει nano ή SD Card) και δεν πιανω με τιποτα 4G στην Slot 1 (εκει που παιρνει μονο Micro Sim).
Μίλησα μόλις με Cosmote (για το θέμα που έχω με τα Sms) και τους ρώτησα επίσης για αυτό, ότι στις κλήσεις γυρνάει σε 3G. Μου είπε ότι το 4G είναι μόνο για το ίντερνετ και στις κλήσεις γυρνάει σε 3G αυτόματα αλλά μόνο στις κλήσεις. Από κει και πέρα οι ταχύτητες που πιάνεις εσύ είναι υπερβολικά χαμηλές για 4G. Δοκίμασες καμία άλλη Sim 4G πέρα των δικών σου;
... λοιπόν το Mobizen θα χρησιμοποιήσω τελικά. Ο λόγος είναι ότι για τη δουλειά που το θέλω στο σχολείο σε σύνδεση με usb καλώδιο έχει καλύτερη κ πιο γρηγορη ανταπόκριση στην οθόνη...
...με καλώδιο, ακαριαία απόκριση, έχει το Mi PC Suite...
...κάτω αριστερά θα δείς screencast...
...check it out...
Μίλησα μόλις με Cosmote (για το θέμα που έχω με τα Sms) και τους ρώτησα επίσης για αυτό, ότι στις κλήσεις γυρνάει σε 3G. Μου είπε ότι το 4G είναι μόνο για το ίντερνετ και στις κλήσεις γυρνάει σε 3G αυτόματα αλλά μόνο στις κλήσεις. Από κει και πέρα οι ταχύτητες που πιάνεις εσύ είναι υπερβολικά χαμηλές για 4G. Δοκίμασες καμία άλλη Sim 4G πέρα των δικών σου;
Οχι δεν εχω δοκιμασει αλλες καρτες SIM αλλα μου φαινεται παραξενο μιας και ειναι και οι 2 καινουργιες και απο διαφορετικες εταιριες....
Καποια στιγμη παντως θα δοκιμασω...
Μην μπλέξεις με εξυπηρέτηση πελατών πάντως. Κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό με αυτά που μου λένε όλη μέρα σήμερα. Και ακόμα δεν λύθηκε το πρόβλημα. Εδώ μου είπαν ότι η περιοχή μου δεν καλύπτει 4G και στον χάρτη κάλυψης δείχνει ότι με καλύπτει... Άστο. Καλύτερα με περιστέρια να επικοινωνούμε, αυτό κατάλαβα