@Xenakimi το TWRP έχει MTP support, αυτό σημαίνει ότι μπορεις να κατεβάσεις στον η/υ σου την ελληνική και μετα να την αντιγράψεις στην συσκευή κανονικά. Όταν τελειώσει η αντιγραφή πάτα το Install και επέλεξε το zip της ελληνικης rom.
Από τον SQLite editor, πηγαίνεις στο αρχείο /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db (εδώ είναι που χρειάζονται τα δικαιώματα διαχειριστή)
Μπαίνεις στην database global
Αλλάζεις την τιμή του πεδίου tether_dun_required σε 0.
Αφού κατέβει την περνάς χύμα στο κινητό και πας από τον Updater της MIUI επιλέγεις το .zip αρχείο και κάνεις την αναβάθμιση.
Πας Tools->Updater->Πάνω δεξιά στις τρεις τελίτσες->choose update package->επιλέγεις το zip αρχείο της dev rom->φεύγεις για τελικό!!!
2) Αν δεν δουλέψει ο παραπάνω τρόπος (που δεν έχει λόγο να μη δουλέψει) τότε βάζεις το κινητό σε download mode (Volume+ και Power) και το συνδέεις στο pc.
Τρέχεις το Mi PC Suite και θα σου πετάξει μήνυμα για να στο κάνει recovery επιλέγοντας Stable ή Dev (beta) rom. Εσύ επέλεξε beta και προχώρα!!
Από τον SQLite editor, πηγαίνεις στο αρχείο /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db (εδώ είναι που χρειάζονται τα δικαιώματα διαχειριστή)
Μπαίνεις στην database global
Αλλάζεις την τιμή του πεδίου tether_dun_required σε 0.
Το είδα και γω αυτό αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή σε μένα. Δεν υπάρχει δηλαδή το com.android.providers.settings
Καλησπέρα σε όλους, έχω περασμένη την παρακάτω έκδοση, η οποία νομίζω πως είναι η dev.
Παρ'όλα αυτά, δεν έχω root access (ενώ νόμιζα πως ήταν ενσωματωμένο με την συγκεκριμένη ROM), όπως φαίνεται και από το root checker, αλλά και μέσα από το Security.
καλησπερα παιδια,εχω τη rom 6.4.21 beta (chinese developer)..ετσι μου ηρθε απο vickmall...επειδη θελω να αποφυγω εντελως τα κινεζικα και επειδη εχει και καποια θεματα η rom αυτη σκευτομαι να βαλω την global official stable..(δεν θελω ελληνικα).Η ερωτηση μ ειναι αμα μπορω να χρεισιμοποιησω το προγραμμα miflash για να περασω την Global ή πρεπει να ακολουθησω καποιον αλλο οδηγο και ποιον?
Ευχαριστω πολυ!
καλησπερα παιδια,εχω τη rom 6.4.21 beta (chinese developer)..ετσι μου ηρθε απο vickmall...επειδη θελω να αποφυγω εντελως τα κινεζικα και επειδη εχει και καποια θεματα η rom αυτη σκευτομαι να βαλω την global official stable..(δεν θελω ελληνικα).Η ερωτηση μ ειναι αμα μπορω να χρεισιμοποιησω το προγραμμα miflash για να περασω την Global ή πρεπει να ακολουθησω καποιον αλλο οδηγο και ποιον?
Ευχαριστω πολυ!
Απλά για την πληροφόρησή σου, η ελληνική ρομ δεν προσφέρει μόνο ελληνική γλώσσα.. Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιείς ελληνική GTV με αγγλική γλώσσα (όπως κάνουν πάρα πολλοί χρήστες!)... Θα σε απαλλάξει από πολλές ταλαιπωρίες και κακογουστιές...