@caeser
1) Θέλω να αποθηκεύσω απευθείας στην SIM από την Δημιουργία επαφής. Επιλέγω την αποθήκευση σε Sim Card, συμπληρώνω τα πεδία και γράφει "an error has occured". Δεν προσπαθώ να κάνω extract στην SIM, αλλά αποθήκευση μιας νέας επαφής.
2) Αυτό ακριβώς. Δεν έχω καμία εφαρμογή ανοιχτή. Μόλις κάνω unplug ξεκινάει να παίζει μουσική. Έκανα και clear cache + data του Music player αλλά και πάλι τίποτα (το πρότεινε ένας mod στο αγγλικό φόρουμ).
Για δοκιμασε και κανα αλλο σετακι handsfree να δεις γιατι μερικες φορες εχουν περιεργη συμπεριφορα.
Εμενα ουτε στην Global το εκανε ουτε στην Ελληνικη stable το κανει αυτο.
Δοκιμασα με τα Mi Hybrid και με ενα αλλο σετ Iluv που εχω και οταν τα βαζω με ρωταει παντα αν θελω να ενεργοποιησωMiKey λειτουργεια ή ακουστικα (και ανοιγει το τελευταιο mp3 πανω στο συρταρι, χωρις να παιζει ομως) και οταν τα βγαζω δεν κανει τιποτα...
Για δοκιμασε και κανα αλλο σετακι handsfree να δεις γιατι μερικες φορες εχουν περιεργη συμπεριφορα.
Εμενα ουτε στην Global το εκανε ουτε στην Ελληνικη stable το κανει αυτο.
Δοκιμασα με τα Mi Hybrid και με ενα αλλο σετ Iluv που εχω και οταν τα βαζω με ρωταει παντα αν θελω να ενεργοποιησωMiKey λειτουργεια ή ακουστικα (και ανοιγει το τελευταιο mp3 πανω στο συρταρι, χωρις να παιζει ομως) και οταν τα βγαζω δεν κανει τιποτα...
Σε ρωτάει αν θέλεις να ενεργοποιήσεις το Mi Key? Τι είναι αυτό; LOL. Ποτέ δεν μου εμφάνισε κάτι τέτοιο!
Να προσθέσω ότι απενεργοποιησα το NuPlayer, το πρότεινε ένας user στο αγγλικό φόρουμ, έλεγε πως αυτό προκαλεί reverse algorithm. Κάτι τέτοιο.
@caeser
1) Θέλω να αποθηκεύσω απευθείας στην SIM από την Δημιουργία επαφής. Επιλέγω την αποθήκευση σε Sim Card, συμπληρώνω τα πεδία και γράφει "an error has occured". Δεν προσπαθώ να κάνω extract στην SIM, αλλά αποθήκευση μιας νέας επαφής.
Σε μένα, όταν πατάω δημιουργία νέας επαφής μου βγάζει αυτές τις επιλογές από κάτω:
Δεν έχει πουθενά επιλογή για να αποθηκευτεί η νέα επαφή στη SIM...
Σε σένα έχει και επιλογή για SIM?
------------
Όσο για το θέμα με τα ακουστικά μάλλον είναι bug της συγκεκριμένης ρομ, αφού εγώ δεν μπόρεσα να αναπαράγω το πρόβλημα σε άλλες συσκευές (δεν έχω τη συσκευή σου...)
Να προσθέσω κάτι ακόμα που απλά μου έφερε γέλιο. Έκανα τεστ τo headphone μέσα από το QC Test, όλα ωραία και καλά, μόλις όμως έβγαλα τα ακουστικά άρχισε να μικροφωνιζει σαν τρελό το κινητό. Πατούσα να κάνει reboot και το έκανε μετά από 2 λεπτά.
Να το δώσω στην γιαγιά μου μήπως να το ξεματιασει; Λέτε να είναι ματιαγμενο το χρυσό μου;
Σε ρωτάει αν θέλεις να ενεργοποιήσεις το Mi Key? Τι είναι αυτό; LOL. Ποτέ δεν μου εμφάνισε κάτι τέτοιο!
@DrSaG μπορει να μην έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή MiKey αλλα αυτη στην ουσία διαχειρίζεται το MiKey, σωστά? Το hardware detection και την ερώτηση βεβαια (γι' αυτο σε ρώτησα αν βάζεις το βύσμα σε ρωτάει κάτι??) την κάνει η ίδια η rom..Επειδή δεν πιστεύω ότι είναι bug, είτε φταίνε τα ακουστικά είτε φταίει κάποια ρύθμιση..
Και επειδή κάποια απο τα ακουστικά πλέον έχουν προγραμματιζόμενα πλήκτρα, την επόμενη φορά πήγαινε στις Ρυθμίσεις και δες σαν τι ανιχνεύει το RMN3 το σετ που συνδέεις? Και τι προγραμματισμό παίρνουν τα πλήκτρα του σετ?