Δεν ξέρω τι είναι αυτό! Θα πρέπει να φλασαρω τη ρομ και μετά το τροποποιημενο αρχείο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φλασαρεις στα καπάκια μετά την rom
Το universal image patcher πρέπει να δουλεύει.
Αυτό εφόσον πας σε official ROM γιατί αλλιώς συνήθως οι moded το έχουν έτοιμο αλλαγμένο.
Φλασαρεις στα καπάκια μετά την rom
Το universal image patcher πρέπει να δουλεύει.
Αυτό εφόσον πας σε official ROM γιατί αλλιώς συνήθως οι moded το έχουν έτοιμο αλλαγμένο.
Φλασαρα τη ρομ αφού έκανε το κλασικό wipe και μετά έβαλα και το universal patch αλλά με το που έκανα την κίνηση για να φλασαριστει, με πέταξε πάλι στην αρχική οθόνη του twrp. Να ξαναφλασαρω το universal patch? Έκανα επανεκκίνηση στη συσκευή αλλά προφανώς δεν περαστηκε για να μπορεί να ξεκινήσει.
Edit: Τελικά δούλεψε μια χαρά η ρομ με το τροποποιημένο αρχείο. Θα σας πω εντυπώσεις Μόλις είμαι σε θέση να κρίνω την καινούρια global stable.
Παιδιά μπορώ να κάνω επαναφορά του μπακαπ μου απο το note σε ενα αλλο τηλ χωρίς miui;
Δε μπορώ με τπτ να κάνω μπακαπ με τιτανιουμ
sent from my redmi note 3 pro
Όχι !! Ούτε σε άλλο που έχει miui δεν συνιστάται
Χωρίς να ξέρω τι θα συμβεί το ρώτησα παλιά και ... έφαγα πόρτα. Μου είπαν ούτε και να το σκεφτείς οι ειδικοί, άρα πάρε απλά το όχι ως απάντηση.
Εγώ φυσικά ρώτησα για miui και όχι τόσο ακραίο που λες εσύ
Πως να μπει αν δεν έχει MIUI? Που να μπει?
Για μεταφορά επαφών κλπ από ένα τηλ σε άλλο πολύ καλη δουλεια κανει το wondershare mobileGo. Κάπως έτσι ψαχτο και θα το βρεις. Ζητά να στο στείλει ο θείος από Αμερικη
Κάνει τρομερή δουλειά και το χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα με επιτυχία.
Ξέρει κανείς πως μπορώ να ξεφορτωθω τις ενοχλητικές κόκκινες γραμμές κάτω από τις λέξεις; Διάβασα ότι είναι ο έλεγχος ορθογραφίας αλλά μέσα από το μενού Spell Check δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του.
Συγνώμη για το repost απλά δεν βρήκα άκρη τελικά..
Καλησπέρα παιδιά μόλις παρέλαβα το κινητό! Τι οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για να έχω την τελευταία έκδοση global stable και twrp? Θα ήθελα να είμαι root στην αρχή για να βγάλω ότι εφαρμογές δεν θέλω και μετά να το βγάλω το root. Είναι εφικτό?
Επίσης σε πιο tray από τα δύο είναι καλύτερα να βάλω την sim? Ευχαριστώ.