Χρηση σε χωριο με αθλιο σημα.
6,5 ωρες οθονη και 2 μερες αναμονη με ολη τη μερα ανοιχτα δεδομενα και να αλλαζει δικτυο καθε λιγο(2G-3G-4G)
Δυστυχως ομως διαπιστωσα οτι σε σημεια που ενα λενοβο Κ3 επιανε H η H+ το χιαομι,δεν εβρισκε.
Αρα δεν εχει εξισου καλη ποιοτητα στη κεραια.
δυστυχως την κεραια το συγκεκριμενο τηλ.την εχει στο κατω μερος,εκει που εινα τα buttons.Kαι αναποφευκτα κρατωντας το με το χερι μας "μπουκωνουμε" το σημα,μεχρι και να το χανουμε.Ειναι μεγαλο μειον.
Ωπα μου ρθε φλασια. Κατέβασε την fastboot ή την recovery? Την φαστβοοτ χρειαζεσαι με κατάληξη tgz κάπως έτσι και αυτή κάνεις unrar. Όχι τη zip rom. Κατέβασε την ρομ που δίνω στον οδηγό για unofficial σε official
Μπράβο @Jimkog φαντάζομαι να είδες τελικά ότι όλα ήταν απλά και ευκολα. Αν από την αρχή ακολουθουσες 100% τους οδηγούς με τα αρχεία που δίνουμε θα είχες γλυτώσει και την ταλαιπωρία.
Ο φίλος που είχε πρόβλημα με τα Red underlines όταν έγραφε μήνυμα, μου το έκανε και σε εμένα και εντελώς τυχαία βρήκα την λύση. Δεν φταίει το SwiftKey keyboard αλλά το Google keyboard που πήρε update πρόσφατα. Πήγαινε στο store και κάνε Uninstall το Google keyboard. Δεν στο σβήνει τελείως απλά σε γυρνάει στο προηγούμενο update. Μετά το τελευταίο update που έβγαλε η Google πείραξε τα dictionaries με αποτέλεσμα να βαράει λάθος σε όλες τις λέξεις.
Γεια στο forum! Σκεφτομαι να αγορασω το Redmi Note 3 των 32gb, το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι η μπαταρια αν και μεγαλη δεν ειναι αποσπωμενη, ξερω με τον καιρο οι μπαταριες χανουν την ισχυ τους και ξεφορτιζουν γρηγορα, θα συμβει και σε αυτην την συσκευη η μηπως εχει καποια καλυτερη ποιοτητα? Μηπως να κινηθω στο Redmi Note 2 αν και με μετρια αυτονομια η μπαταρια αλλαζει. Ποια η αποψη σας?
το πιο πιθανο ειναι πως μεχρι να μειωθει αρκετα η ζωη της μπαταριας θα εχεις ηδη αλλαξει 2 συσκευες...
ακομη και αν μειωθει η ζωη της μπαταριας θα εχεις περισσοτερο SOT απο αλλα κινητα με καινουργια μπαταρια.
η μπαταρια αλλαζει, σχετικα ευκολα.