Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ευχαριστω για την απαντηση! Και κατι τελευταιο, είναι γενικα πιο μπελαλιδικο να φλασαρεις Rom στο Note 3 σε σχεση με το Note 2 ? Διαβαζω στους οδηγούς για ξεκλείδωμα του bootloader, που χρειαζεται και μερες , η ισχυει το ιδιο και για τις δυο συσκευες?
    • Η μόνη διαφορά "μπελαλιδικη" ανάμεσα στα 2 είναι να ξεκλειδώσεις την συσκευή.
      Κατά τ άλλα είναι ακριβώς η ίδια διαδίκασία.

• Διαφήμιση
    • φίλοι μου στο task manager μόλις πάω να σβήσω τον internet explorer μου βγάζει ότι είναι κλειδωμένος και δεν με αφήνει να τον σβήσω.γιατί γίνεται αυτό?
    • Ο/H xxiris έγραψε:

φίλοι μου στο task manager μόλις πάω να σβήσω τον internet explorer μου βγάζει ότι είναι κλειδωμένος και δεν με αφήνει να τον σβήσω.γιατί γίνεται αυτό?
      Εκεί που σου τα βγάζει αυτά του κουνάς προς τα κάτω κλειδώνει, το κουνάς προς τα κάτω ξεκλειδώνει, το κουνάς πάνω ή το Χ και φεύγει.

Είναι λειτουργία αν πχ θέλεις κάτι να παραμένει ανοιχτό να το κλειδώνεις και όταν πατάς το Χ για καθαρισμό να φεύγουν όλα εκτός εκείνο. Λογικά κατά λάθος το κλείδωσες φίλε μου :D

Δεν είναι κάτι... Είναι τεράστιο το MIUI και όλοι μαθαίνουμε συνέχεια
    • Καλημέρα, έχω το εξής θεμα: έχω αγορασμένο nova launcher και δεν μπορω να βρω τον τρόπο να αλλάξω τα icons σε αυτά που δίνει το theme που έχω κάνει apply. Καμία ιδέα κανείς?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Και μετά από μερικές μέρες συμβίωσης με την Ελληνική stable ROM 7.2.2.0 θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους αφιέρωσαν και συνεχίζουν να αφιερώνουν το χρόνο τους και την ενέργεια τους. :thumbsup: :thumbsup: (εδώ παραθέτω απορία φίλου: γιατί η Xiaomi δεν περιλαμβάνει την ελληνική γλώσσα στη Global ROM ;;)
      Το κινητό συμπεριφέρεται άψογα και μέχρι τώρα το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι με το swiftkey που κάποιες φορές απενεργοποιείται και γυρνάει στο google πληκτρολόγιο ! Μπορεί να οφείλεται στο ότι είχα την κανονική έκδοση Swiftkey και με την ελληνική ROM μπήκε και η beta, αλλά μετά έσβησα τη beta;; (απορία: γιατί βάζετε τη beta ;;).
      Επίσης να αναφέρω ότι επειδή η εφαρμογή Music Player της miui δεν εμφανίζει τα album art (είναι γνωστό bug που ακόμα δεν έχει λυθεί) δοκίμασα αρκετούς player για να βρω αντικαταστάτη. Η Poweramp και η PlayerPro είναι πολύ καλές αλλά "φορτωμένες" εφαρμογές για το γούστο μου, οπότε δοκίμασα και το Shuttle Music Player (έχει δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση με 1$ + Folder Browsing). Πολύ καλή , λιτή εμφάνιση που θυμίζει "μανίσιες" εφαρμογές με καλή παραμετροποίηση στην οργάνωση της μουσικής.
      !!! Και πάλι συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά σας !!!!
    • Ρε παιδιά πόσο καιρό κάνουν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο; Έχω στείλει το αίτημα εδώ και 10 μέρες.
    • Ο/H studiosakis έγραψε:

Ο/H Dante έγραψε:

Χρηση σε χωριο με αθλιο σημα.
      6,5 ωρες οθονη και 2 μερες αναμονη με ολη τη μερα ανοιχτα δεδομενα και να αλλαζει δικτυο καθε λιγο(2G-3G-4G)

Δυστυχως ομως διαπιστωσα οτι σε σημεια που ενα λενοβο Κ3 επιανε H η H+ το χιαομι,δεν εβρισκε.
      Αρα δεν εχει εξισου καλη ποιοτητα στη κεραια.
      δυστυχως την κεραια το συγκεκριμενο τηλ.την εχει στο κατω μερος,εκει που εινα τα buttons.Kαι αναποφευκτα κρατωντας το με το χερι μας "μπουκωνουμε" το σημα,μεχρι και να το χανουμε.Ειναι μεγαλο μειον.
      Δε φταιει μονο η θεση της κεραιας.
      Εχω ενα συγκεκριμενο σημειο στο σπιτι που το εβαζα το Κ3 και επιανε Η και το συνδεα με το λαπτοπ και ειχα ανεκτο ιντερνετ.
      Το δικο μας ουτε για δειγμα Η εκει.
    • Ο/H jsjsjs13 έγραψε:

Καλημέρα, έχω το εξής θεμα: έχω αγορασμένο nova launcher και δεν μπορω να βρω τον τρόπο να αλλάξω τα icons σε αυτά που δίνει το theme που έχω κάνει apply. Καμία ιδέα κανείς?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Αν δεν κανω λάθος, πρεπει να δωσεις δικαιώματα στον nova απο το κεντρο ασφαλειας,αλλα και να κανεις επίσης απο το κεντρο ασφαλειας επιτρεπτή την αυτόματη εναρξη nova- nova prime

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Ρε παιδιά πόσο καιρό κάνουν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο; Έχω στείλει το αίτημα εδώ και 10 μέρες.
      Δεν το ξεκλειδώνουν αυτοί ;) .Σου ήρθε μήνυμα ότι μπορείς να ξεκλειδωσεις?Αν έχεις wind πιθανόν να μην έρθει,μπες στη σελίδα που έκανες την αίτηση και δεν αν σε αφήνει να κατεβάσεις την εφαρμογή για το pc :)
      You may think you can fly - but you better not try