Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
@giasoy
Μου το έκανε 1 φορά στις 10 κλήσεις με την 7.2.5.0 οπότε είναι λίγο δύσκολο να σου πω ότι όντως το φτιάξανε, αν και στα changelogs δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.
Λύστε μου την απορία γιατί θα σκάσω. Στην φώτο που ανέβασα, το γκρι χρώμα στο notification shade είναι πιο κάτω από πριν με αποτέλεσμα να κόβει γράμματα στην μέση. Δεν ήταν έτσι, σωστά;
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Πριν περάσω την ελληνική είχα ικανοποιητικο ίντερνετ από την κάρτα μου. Μετά το πέρασμα της ελληνικής όταν βρίσκομαι σε ένα συγκεκριμένο σημείο που πριν είχα ίντερνετ, τώρα δεν έχω. Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται να αλλάξω τίποτα στις ρυθμίσεις. Υπόψιν ότι βρίσκομαι Ιταλία αν αυτό βοηθάει.
-
Redmi Note 3 3gb ή Redmi Note 3 pro 2gb
Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για την υπέροχη και ομοιογενή κοινότητα
που έχετε δημιουργήσει! Για να μην μακρυγορώ λοιπόν σκεφτομαι να αγοράσω
ένα απο τα παραπάνω κινητά απο vickmall αλλά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια
καθότι αν και έμπειρος χρήστης έχω μείνει λίγο πίσω όσο αφορά τα
κινητά. Ζώ ή καλύτερα προσπαθώ να συμβιώσω μάταια όμως με ενα HTC Desire
HD με miui custom Rom αλλα πλέον έφθασε ο κόμπος στο χτένι (Κολλήματα,
κλήσεις φεύγουν μόνες τους, απώλεια σήματος κλπ). Ή εγώ λοιπόν
εγκεφαλικό ή το κινητό στη θάλασσα.
Εντός 1-2 ημέρων πρέπει να αγοράσω ένα απο τα παραπάνω 2 κινητά και θα
ήθελα να ξέρω αν τα 2gb - 16gb του PRO κάνουν για εμένα (μιας που είναι
και φθηνότερο και απ'οτι άκουσα παίρνει και microSD) ή θα πρέπει να πάω
στα 3gb.
Η χρήση που του κάνω είναι σχετικά απλή. 4-5 ιατρικά προγράμματα (λόγω
εργασίας), ΟΧΙ παιχνίδια, ΝΑΙ facebook, foursquare και άλλα apps
λιγότερο "βαριά". Θέλω όμως το κινητό να ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ, να λειτουργεί out
of the box γιατι δεν έχω όρεξη για πειράματα ή φλασαρίσματα.Τόσο απλά!
Μπορείτε να με βοηθήσετε στην αγορά του? Μίλησα με αντιπρόσωπο της
vickmall και μου ειπε -όσο αφορά την Rom- να διαλέξω την official μιας
και δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό menu αλλά με ενδιαφέρει φυσικά να
γράφω στα Ελληνικά! Rooted? Καλοδεχούμενο αν είναι ήδη και χωρίς
κινεζικα apps αν γίνεται.
Τι πρέπει να προσέξω στην παραγγελία του?
Ευχαριστώ θερμά! -
@geoanto555
Μαλλον κατι λαθος κανω.Ακολουθω τον οδηγο απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum .Κατεβαζω το miflash και το εγκαθιστω.Κατεβαζω τη ρομ που θελω (εχει καταληξη .tar) και την αποσυμπιεζω (προκυπτει ΕΝΑ μονο αρχειο μετα την αποσυμπιεση και οχι 5-6 οπως δειχνει ο οδηγος) βαζω το κινητο σε fastboot mode το συνδεω ,το αναγνωριζει κανονικα το miflash και διαλεγω το folder που ειναι αποσυμπιεσμενη η ρομ.Μετα οτι και να πατησω (flash all,flash all except data...) μου βγαζει μηνυμα λαθους οτι λειπει το flash all.bat. Πραγματι λειπει αφου υποτιθεται θα ηταν στην ρομ που κανω αποσυμπιεση.
Με mi pc suite ποια ειναι η διαδικασια? Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.
Update τελικα ηθελε μετονομασια το αρχειο που προκυπτει απο την πρωτη αποσυμπιεση και μετα κανοντας 2η προκυπτουν τα αρχεια που δειχνει και στον οδηγο.Παλι δεν προχωραει βγαζοντας το ιδιο σφαλμα,θα κανω μια προσπαθεια να αλλαξω τη γλωσσα των windows σε αγγλικα μηπωε μπερδευεται ο φακελος. -
@geocha Προσωπικά, θα προτιμούσα το Pro (Snapdragon) των 2GB από το απλό (Mediatek) των 3GB. Ναι, τα Pro παίρνουν και SD Card (στη θέση της 2ης SIM), οπότε ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι τόσο θέμα, αν χρησιμοποιείς 1 SIM.
Σημασία δεν έχει μόνο το πόσες εφαρμογές χρησιμοποιείς, αλλά και το αν σε ενδιαφέρει να μένουν στο background έτοιμες. Δηλαδή, ο άλλος μπορεί να χρησιμοποιεί συνολικά 10 εφαρμογές, αλλά μια-δυο τη φορά να τον ενδιαφέρουν, αλλά εσύ μπορεί να χρησιμοποιείς 4 μόνον και να θες και τις 4 ετοιμοπόλεμες, να μπορείς να αλλάζεις μεταξύ τους χωρίς να κάνουν reload. Ο πρώτος, αν και χρησιμοποιεί 10 εφαρμογές, και τα 2GB μια χαρά θα του ήταν, ενώ στον δεύτερο θα ήταν καλύτερα τα 3GB.
Αν μπορείς να βάλεις λίγα παραπάνω χρήματα και να τσιμπήσεις το Pro των 3GB θα ήταν ότι καλύτερο, κυρίως λόγω future-proof (είτε επειδή ίσως αλλάξει η χρήση σου, είτε επειδή γίνουν λίγο πιο βαριές οι εφαρμογές). Αν είσαι άτομο που κρατάει το κινητό του 2+ χρόνια, πιστεύω αξίζει το 30-40$ παραπάνω. Εγώ αυτό έκανα. -
-
@geomos είσαι σίγουρος ότι κατεβάζεις την σωστή ρομ;
Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Δοκίμασε κ πες.. -
@geoanto555
Ναι ειναι αυτη.Αμα δεις το update στο αρχικο μου ποστ ηθελε δυο φορες αποσυμπιεση.Μολις αλλαξα τη γλωσσα των windows σε αγγλικα δουλεψε σωστα αλλα τωρα βγαζει το μηνυμα "device is locked.Cannot flash images" .Αρα το ξεκλειδωμα του bootloader ειναι μονοδρομος? -
@geomos όπως φαίνεται δεν έχεις διαβάσει τίποτα από τους οδηγούς και προσπαθείς να κάνεις κάτι το οποίο δεν γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξεις με brickaρισμένο κινητό και πίστεψέ με, δεν χαίρομαι για αυτό.
Αφού το κινητό ήρθε με dev κάνε αίτηση και ξεκλείδωσε τον bootloader και θα σου εξηγήσω πολύ απλά γιατί:
Όταν ο bootloader είναι κλειδωμένος ο μόνος τρόπος να φλασάρεις ρομ είναι μέσω Mi Flash βάζοντας όμως το κινητό σε edl mode. Πράγμα εξαιρετικά επικίνδυνο!!!
Ξεκλειδώνοντας τον bootloader σου δίνεται να φλασάρεις πάλι με Mi Flash αλλά μέσω Fastboot (ναι για να μπορέσεις να φλασάρεις οτιδήποτε θες μέσω fastboot πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει πρώτα τον bootloader).
Εννοείται βέβαια ότι η επιλογή είναι δική σου. Αν τελικά αποφασίσεις να μην ξεκλειδώσεις και θες τώρα άμεσα να περάσεις την Global rom και να μείνει έτσι το κινητό πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν εδώ τον οδηγό αλλά να είναι υπερβολικά προσεκτικός. Αν ένα βήμα δεν γίνει σωστά τότε το κινητό θα brickάρει όταν ξεκινήσεις το flash.
Ξαναλέω άλλη μία φορά την άποψή μου και κλείνω το ποστ εδώ, αφού είσαι τυχερός και σου ήρθε με official dev rom το κινητό δώσε 10μέρες περιθώριο κάνε αίτηση και πάρε έγκριση για ξεκλείδωμα και μετά πέρνα την Global Stable Που θες μέσω MI Flash αλλά μέσω fastboot mode Που είναι και ακίνδυνο.
Φιλικά πάντα: lallasgr -
@lallasgr δες λίγο εδώ, νομίζω ότι μπορεί να ακολουθήσει κ αυτόν τον οδηγό βάζοντας την china stable για αρχή.
Τι λες;
Φυσικά συμφωνώ απόλυτα και προτιμώ να ξεκλειδώσει bootloader πρώτα.(άλλωστε το χω προτείνει πιο πάνω) -
@lallasgr
Τωρα το ξεκαθαρισα! Αρα η διαδικασια που εκανα ειναι σωστη( miflash και fastboot rom) αλλα το μονο που πρεπει να κανω ειναι το ξεκλειδωμα πρωτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα