Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @geocha

Καλησπερα φιλε. Και για εμενα αν σε παιρνει δωσε κατι παραπανω και παρε το 3gb /32gb snapdragon (20 δολλαρια διαφορα ειδα εχουν στο vickmall το MTK με το SD).

Διαφορετικα ισως το Mediatek να ειναι πιο σωστη επιλογη για τις απαιτησεις σου.

Γενικα η γνωμη μου ειναι να παρεις την εκδοση με την πιο μεγαλη RAM / ROM γιατι ουσιαστικα αυτες ειναι που κανουν το κινητο πιο γρηγορο στην καθημερινη χρηση. Οι επεξεργαστες στα 2 μοντελα ειναι η μερα με την νυχτα απο πλευρα επιδοσεων, χωρις ομως να σημαινει οτι ο MTK δεν ειναι καλος η γρηγορος (απλα ο SD ειναι καλυτερος).

Απο την αλλη το να εχεις αφθονια στην RAM (που οσο περναει ο καιρος τα προγραμματα καταναλωνουν πιο πολυ) και να εχεις ενσωματωμενο μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο για να περνας εφαρμογες και αρχεια (με την sd card και την εγκατασταση app σε αυτη, οπως θα γνωριζεις δεν τα παει καλα το android) πιστευω ειναι πιο βασικο.

Με το να παρεις βεβαια το Pro μπορεις να τα συνδιασεις ολα μαζι και μην κανεις συμβιβασμους πουθενα :thumbup:
    • Ο/H geocha έγραψε:

@piniata7 Εμένα πάντως για την χρήση που το θέλω τα 2gb μου φαίνονται αρκετά. Εδώ κράτησα το HTC τόσα χρόνια, δεν θα με βγάλει το xiaomi 2χρονάκια?
      Αρκετά είναι τώρα, και θα είναι λογικά για αρκετό καιρό. Αλλά αν το πας "έτσι και αλλιώς θα είμαι καλύτερα από το παλιό HTC μου", τότε απλά πάρε όποιο Redmi Note 3 είναι φθηνότερο..
      Αν είσαι σίγουρος ότι μέσα σ'αυτά τα δυο χρόνια δε θ'αλλάξει η χρήση που κάνεις, μαζί σου. Άλλωστε σου πρότεινα έτσι και αλλιώς το νέο μοντέλο με τα 2GB και όχι αυτό των 3GB με MTK.
      Αλλά από προσωπική εμπειρία, η χρήση βασίζεται και στο κινητό. Για παράδειγμα, η αδερφή μου είχε ένα S3 Mini για καιρό, και πρόσφατα πήρε ένα Meizu M2 Note. Αρκετά καλή αναβάθμιση, ειδικά στον τομέα της RAM, που τα 1GB του Mini είναι λίγα. Θα περίμενε κανείς ότι θα τη βγάλει ασπροπρόσωπη για χρόνια, αλλά ήδη υπάρχουν φορές που το φέρνει στο αμήν το κινητάκι, κι'αυτό επειδή με μια καλύτερη συσκευή ανοίχθηκαν κάποιοι ορίζοντες ως προς το τι μπορεί να κάνει με το κινητό της.
    • Ακριβώς @geomos. Μπορείς να την περάσεις και τώρα την fastboot rom αν θες βάζοντας το κινητό σε edl mode και ακολουθώντας τον οδηγό που έδωσα πιο πάνω αλλά αν ξεκλειδώσεις θα είναι πολύ πιο ασφαλής η διαδικασία! :)

Οπότε για να μην σε ζαλίζουμε και σένα, κάνε αίτηση και ξεκλείδωσε το κινητό και μετά περνάς την ρομ με miflash βάζοντας το κινητό σε fastboot mode (λαγουδάκι) :D
    • Διαφήμιση
    • RE: Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Ο/H DrSaG έγραψε:

Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι ότι το κινητό έχει αρκετό lag μετά το update, κάτι που δεν είχε ούτε για πλάκα πριν. Έκανα αλλά 2 reboot χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
      Κάτι τελευταίο, αυτή η γκρι σκιά δεν θα έπρεπε να σταματαει στην πάνω γραμμή; Έτσι δεν ήταν; Γιατί τώρα σταματάει πιο κάτω και κόβει το κείμενο.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Ένα check όσοι δεν έχετε την 7.3.2.0 μπορείτε να κάνετε και να μου λύσετε την απορία;

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • @DrSaG Σε ποιο μενού είσαι; Δοκίμασε να αλλάξεις κανά θέμα..

• Ο/H Project_P έγραψε:

@geocha

Καλησπερα φιλε. Και για εμενα αν σε παιρνει δωσε κατι παραπανω και παρε το 3gb /32gb snapdragon (20 δολλαρια διαφορα ειδα εχουν στο vickmall το MTK με το SD).

Διαφορετικα ισως το Mediatek να ειναι πιο σωστη επιλογη για τις απαιτησεις σου.

Γενικα η γνωμη μου ειναι να παρεις την εκδοση με την πιο μεγαλη RAM / ROM γιατι ουσιαστικα αυτες ειναι που κανουν το κινητο πιο γρηγορο στην καθημερινη χρηση. Οι επεξεργαστες στα 2 μοντελα ειναι η μερα με την νυχτα απο πλευρα επιδοσεων, χωρις ομως να σημαινει οτι ο MTK δεν ειναι καλος η γρηγορος (απλα ο SD ειναι καλυτερος).

Απο την αλλη το να εχεις αφθονια στην RAM (που οσο περναει ο καιρος τα προγραμματα καταναλωνουν πιο πολυ) και να εχεις ενσωματωμενο μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο για να περνας εφαρμογες και αρχεια (με την sd card και την εγκατασταση app σε αυτη, οπως θα γνωριζεις δεν τα παει καλα το android) πιστευω ειναι πιο βασικο.

Με το να παρεις βεβαια το Pro μπορεις να τα συνδιασεις ολα μαζι και μην κανεις συμβιβασμους πουθενα :thumbup:
      Δυστυχώς δεν νομίζω οτι είναι 20$ μόνο. Εισαι σίγουρος? Ποια ρομ να επιλέξω?
    • Στα 3gb έιναι όντως η διαφορά 20δολλαρια.
      Αν επιλέξεις pro πάρτο με dev ρομ για να ξεκλειδώσεις bootloader απευθείας..

• Διαφήμιση
    • Μπορείς να μου στείλεις το λινκ σε παρακαλώ? Ποια η διαφορά του stock απο το dev Rom? Εμένα πάντως μου πρότιναν το stock (GLobal) γιατι τους είπα οτι δεν θέλω να ασχοληθώ και να πειράξω το κινητο
    • Καλησπερα σε ολους,
      ηθελα για ακομα μια φορα τα φωτα σας.
      Μου τυχαινει συχνα πυκνα στις κλησεις μου ενω ακουω πεντακαθαρα δεν με ακουνε καθολου.
      Κλεινω ξανακαλω και μετα απο κανα 3 προσπαθειες με ακουνε.
      Τι λετε να φταιει ο παροχος μου(vodafone)? ή το μικροφωνο του κινητου μου?
    • Ο/H geocha έγραψε:

Μπορείς να μου στείλεις το λινκ σε παρακαλώ? Ποια η διαφορά του stock απο το dev Rom? Εμένα πάντως μου πρότιναν το stock (GLobal) γιατι τους είπα οτι δεν θέλω να ασχοληθώ και να πειράξω το κινητο
      Η dev είναι σε περίπτωση που θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader.. Aν όχι καλά σου πρότειναν global stable.
      note 3 pro note 3

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H geocha έγραψε:

Μπορείς να μου στείλεις το λινκ σε παρακαλώ? Ποια η διαφορά του stock απο το dev Rom? Εμένα πάντως μου πρότιναν το stock (GLobal) γιατι τους είπα οτι δεν θέλω να ασχοληθώ και να πειράξω το κινητο
      Η dev είναι σε περίπτωση που θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader.. Aν όχι καλά σου πρότειναν global stable.note 3 pro note 3
      χμμμ, γιαυτό εγινε η παρεξήγηση. Εγώ αναφερόμουν στο note pro 2gb και note pro 3gb , οχι note απλο.Anyway η διαφορά τους (προ) είναι περίπου 43$. Αξίζει να δώσω αυτά τα χρήματα για τα 3Gb?
    • Διαφήμιση
    • Είναι καθαρά θέμα χρήσης.. Για μένα αξίζει.. για αυτό και το πήρα με 3gb..