βρε παιδιά δεν λέει με τίποτα να ανοίξει η οθόνη στα notifications...έτσι ξαφνικά. συγκεκριμένα από gmail και facebook messenger. ενώ χτυπάει κανονικά ο ήχος , ανάβει το led η οθόνη μένει σβηστή...έχω δώσει όλα τα δικαιώματα , δεν έχω βάλει κάποιο προφίλ στην μπαταρία. έσβησα τις εφαρμογές τις ξαναπέρασα...τίποτα...καμια ιδέα?
Δοκίμασες να κάνεις και κάνα ρεσταρτ μπας και έχει κολλήσει τίποτα? Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ένα wipe cache και dalvik απο twrp να δεις μετά αν θα στρώσει!!
Αν και δεν νομίζω ότι είναι λάθος κατέβασε αν θες τα αρχεία που έχω στην σελίδα 3 από τον Ελληνικό οδηγό και περνά από εκεί τη recovery. Και μετά την Ελληνική ρομ. Αν πατήσεις volume+ και power τώρα λογικά θα σε βγάλει να βλέπεις ένα κινητό με καλώδιο. Δεν υπάρχει κίνδυνος να δοκιμασεις τι έχει ως recovery τωρα αν και νομίζω με το φλας που έκανες φύγαμε όλα.
Μετά από 2 (ΔΥΟ) ΜΗΝΕΣ, μετά από refund απ΄το Paypal πριν από μια βδομάδα και μετά από νέα παραγγελία από vicmall EU προχθές,
βλέπω σήμερα στο tracking ότι είναι προς παράδοση. Ωραία λέω. Αμ δε. Είναι να μη σε θέλει.
Anyway το απόγευμα μου έρχεται μήνυμα ότι δε με βρήκαν τα elta curier και πάω από κει για να διαπιστώσω ότι το πήγαιναν σε λάθος διεύθυνση. 3 αντι 13.
Τι να πώ? Τέλος πάντων, όλα καλά.
Με official dev ήρθε, αύριο έρχεται και το laptop από επισκευή και βουρ στα γνωστά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.