Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @Souits ευχαριστώ πολύ. Δεν βλέπω κάτι συγκλονιστικο, άρα προσπερναω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @hoyas Ότι θέλει ο πελάτης ;) .......Εγώ και κάθε μέρα να μου έβγαζαν update, θα το έκανα. :lol:
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • @hoyas τι εννοείς;
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @Souits θέλω να πως για κάποιον που δεν έχει μεγάλη άνεση με ολα αυτά, είναι τόσο απλό, ώστε να κάνει update συνέχεια;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @hoyas

Την εβαλα απο χτες το βραδυ (7.3.2.0) και μεχρι στιγμης ειναι κομπλε. Στην αρχικη μου φανηκε λιγο να κολλαει αλλα μαλλον επειδη ηταν φρεσκοπερασμενη.
      Τωρα το πρωι δειχνει κομπλε. Συνδιαστικα με 7.2.5.0 και 7.3.2.0 εχουν κανει ενα σκασμο βελτιωσεις. Εχουν κανει την καμερα να δουλευει με το fingerprint που ειναι αρκετα βολικο σε καποιες περιπτωσεις και θεωρητικα εχει βελτιωθει και η καμερα (ακομα δεν εχω τσεκαρει να σου πω). Εχουν βελτιωσει παντως πολλα bugs και το συγκεκριμενο θεωρειται μεγαλο και σοβαρο update. Θα προτεινα να κανεις τουλαχιστον update σε 7.2.5.0 που την ειχα μια εβδομαδα χωρις προβλημα.

Το να κανεις το update ειναι πραγματικα θεμα 10 δευτερολεπτων για να κανεις wipe dalvik / cache και να πατησεις install... περιμενεις 5-10 λεπτα να τελειωσει και να ανοιξει μετα το κινητο και ΕΤΟΙΜΟΣ.

Απο την αλλη επειδη και εγω ειμαι επιφυλακτικος, πριν περασω καποιο update κανω με TWRP ενα Nandroid Backup σε ενα USB stick που εχω με το OTG καλωδιακι μου και σε περιπτωση που δω οτι κατι δεν μου αρεσει σε 10 λεπτα ειμαι πισω στην παλια μου ROM κύριος, χωρις να χρειαζεται να ξαναστηνω η να ρυθμιζω κατι ;)

TO MONO bug που εχω βρει μεχρι στιγμης (εχω κανει report μεσω κινητου και θα φτιαξω και στο αγγλικο φορουμ), ειναι το εξης που το ειχα αναφερει και νωριτερα οταν ειχα δοκιμασει το baseband απο την beta εκδοση.

Δουλευω το κινητο dual sim και εχω τα δεδομενα προεπιλεγμενα στην SIM2.

Aν τα βαλω σαν προεπιλογη στη SIM1 ειτε τα εχω ανοιχτα η οχι πεφτει ΔΡΑΣΤΙΚΑ το σημα της SIM1 (απο 5 γραμμες φουλ και 89db παει στις 2 γραμμες στα 101db πχ).
      Οταν τα ξαναγυριζω στην SIM2 επανερχεται το σημα στην SIM1.

H Sim2 απο την αλλη δεν επιρεαζεται καθολου σε καμια απο τις περιπτωσεις.
    • Παιδιά μια ερώτηση:

Sim1 : Vodafone
      Sim2 : Cosmote
      Η Cosmote (στη 2) σχεδόν όπου κι αν είμαι το σήμα στις μπάρες είναι φουλ.
      Η Vodafone (στην 1η) στα ίδια μέρη πάντα ποιο χαμηλά και σε κάποια καθόλου, με την άλλη στο φουλ.

Ιδιο setup είχα και στον προηγούμενο κινέζο μου (ZP998) και δεν είχα τέτοιο θέμα.
      Παίζει κάτι με την πρώτη θεση για sim?

(Δεδομένα δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμα σε καμία)
      XTRV Stable V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 - Pyxis
      XTRV Stable V10.2.1.0 - kenzo
    • Διαφήμιση
    • @nik68

Δεν αποκλειται... για να βεβαιωθεις κανε μια τραμπα τις καρτες.
      Και εμενα μου φαινεται οτι εχω παντου καλυτερο σημα στην θεση 2 και τα εχω αντιστροφα

Sim1 : Cosmote
      Sim2 : Vodafone
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Aν τα βαλω σαν προεπιλογη στη SIM1 ειτε τα εχω ανοιχτα η οχι πεφτει ΔΡΑΣΤΙΚΑ το σημα της SIM1 (απο 5 γραμμες φουλ και 89db παει στις 2 γραμμες στα 101db πχ).
      Οταν τα ξαναγυριζω στην SIM2 επανερχεται το σημα στην SIM1.

H Sim2 απο την αλλη δεν επιρεαζεται καθολου σε καμια απο τις περιπτωσεις.
      Ακούγεται λογικό νομίζω.. και σίγουρα θα παιζει ρόλο η περιοχή που είσαι.
      Όταν βάζεις την σιμ 1 προεπιλογη δεδομένα, αυτομάτως σε παει σε τυπο δικτύου 4g, Εκείνη την στιγμή δοκίμασε να το γυρίσεις στο 2g και δες το.

• @geoanto555

Εγω εξακολουθω να εχω και το προβλημα με την παντελη απουσια του 4G/LTE στην SIM1, οποτε μου αναγραφει παντα 3G ή Η/Η+.

Απο την αλλη και στην SIM2 που γραφει συνεχεια 4G οταν εχω προεπιλεγμενα δεδομενα δεν το κανει αυτο...
      Επισης στις προηγουμενες εκδοσεις δεν ειχα παρατηρησει να κανεις κατι τετοιο, μιας και αλλαζα συνεχεια τα δεδομενα απο Sim σε Sim (ψαχνοντας να βγαλω ακρη με το προβλημα μου...)
    • Μόλις πέρασα και γω την 7.3.2.0 και όλα πήγαν καλά. Έκανα πρώτα ένα full backup από το twrp για παν ενδεχόμενο. Την διαδικασία την ξεκίνησα με 77-78% μπαταρία και αφού τελείωσε το backup το install και το φόρτωμα της ρομ τώρα το κινητό έχει 62% μπαταρία. Αυτό το αναφέρω για να βλέπει ο κόσμος γιατί λέμε να ξεκινάτε ένα update με όσο το δυνατόν περισσότερη μπαταρία! :)

Από κει και πέρα αφού τελείωσε η εγκατάσταση και έκανα reboot μετά έκανε κάνα 15λεπτο για να φορτώσει. Στην αρχή εμφάνισε μόνο Mi Logo και μετά από 2λεπτά (με το ρολόι) περίπου φόρτωσε από κάτω το android και αμέσως την άσπρη μπάρα που φόρτωνε. Τα λέω αυτά για να μην αγχωθεί κανείς. Υπομονή χρειάζεται και θα ανοίξει το κινητό μια χαρά στη νέα ρομ! :)
    • Διαφήμιση
    • παιδιά μπορούμε να πάμε κατευθείαν από 7.2.2.0 σε 7.3.2.0 σωστά? δεν χρειάζεται να περάσουμε πρώτα την 7.2.5.0. και επίσης απλά την φλασαρουμε από twrp , κάνουμε wipe chache/dalviκ και είμαστε ok ;) δεν χρειάζεται κάποιο άλλο φλασαρισμα (boot κτλ)