@referravag εγώ έκανα κίνηση για ξεκλείδωμα το οποίο δεν χάνεται με τις εγκαταστάσεις αναβαθμίσεων (dev ελληνική σε dev ελληνική). Δε μου δόθηκε ακόμα η δυνατότητα να το τσεκάρω εκτός Αττικής. Θεωρητικα λοιπόν, ξεκλείδωσα την band 20 (800 mhz).
Από vodafone.gr/portal/4G Ενεργοποιήση/ Απενεργοποίηση της χρήσης του δικτύου 4G
- Να καλέσουν από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285
- Να στείλουν SMS από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας
4G NAI
- Nα απευθυνθούν στα καταστήματα Vodafone ή να καλέσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 13830 για οικιακούς συνδρομητές ή 1399 για εταιρικούς συνδρομητές
@piniata7, @harispao μόλις πήρα τηλ στο 1285 και ακολούθησα τις οδηγίες. Μου είπε στο τέλος ότι καταχωρήθηκε το αίτημά μου και ότι θα ειδοποιηθώ εντός 24 ωρών για την ενεργοποίησή του. Ευχαριστώ και τους δύο!!
@tkvkp το ξεκλείδωμα της μπάντας το έκανες με τον τρόπο που είχε γραφτεί σε αυτό το θέμα παλαιότερα εδώ; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Στην ελληνική ROM είναι ξεκλειδωμένη αυτή η μπάντα από default;
Μια ερώτηση ακόμη. Έχω δει και από την παρουσίαση του τηλεφώνου που έλεγε ο τύπος που το παρουσίαζε ότι μπορεί να τραβήξει φωτογραφία με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε εμένα γιατί δεν το κάνει; Πρέπει να ενεργοποιηθεί από κάποια ρύθμιση; Όσο και αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι...
Επίσης μόλις έλαβα το sms για unlock του bootloader από την Xiaomi!! Τι κάνουμε;; Με τρώει να το κάνω και να δοκιμάσω την ελληνική απλά με προβληματίζουν κάποιες αναφορές για μειωμένη μπαταρία και τα κακά παρατράγουδα του Shell... Από ελληνική τι προτείνετε την Stable ή την Dev που παίρνει ενημερώσεις κάθε βδομάδα (GTV νομίζω λέγεται)? Πάντως και η Stable παίρνει πολύ συχνά και αυτή ενημερώσεις απ' όσο κατάλαβα διαβάζοντας και τις 225 σελίδες του παρόντος νήματος. Μήπως να περιμένω το αυριανό update της china dev πρώτα το οποίο απ' ότι διαβάζω θα είναι και το τελευταίο (6.5.26) της China Dev MIUI 7 καθώς μετά πάμε σε MIUI 8 και να περιμένω να δω όταν θα μου ενεργοποιήσουν το 4G αν δουλεύει και με την china dev; Αν και χλωμό το κόβω από όσα έχω διαβάσει εδώ καθώς είναι θέμα ενός flag στο firmware το οποίο εφόσον είναι ανενεργό δεν πρόκειται να δουλέψει σε 4G στη συγκεκριμένη μπάντα.
Πρέπει να κάτσω να διαβάσω τους οδηγούς φλασαρίσματος και εγκατάστασης των driver αναλυτικά πάλι... Αν έχω απορία θα ρωτήσω αν και ασχολούμαι με φλασάρισμα από την εποχή του πρώτου Galaxy S (το οποίο τρέχει 6.0 παρακαλώ!!)
--edit--
Τελικά δεν κρατήθηκα του έκανα unlock τον bootloader. Κατεβάζω stable 7.3.2 ελληνική
Καλημέρα στην κοινότητα.Εδώ και 2 ημέρες έχω περάσει την ελληνική stable 7.3.2.0 . Σήμερα είδα με ημερομηνία 27-5-2015 ανανέωση της λίστας των stable.Α φορά ρομ για άλλες συσκευές που ανανεώθηκαν ή και για το redmi note 3 pro ?
@akisjes Φίλε μου δλδ τι να πω...θα ήταν ποιο εύκολο να μπεις εκει που λες να δεις τι έγινε παρά να μπεις εδώ μέσα στην υποκατηγορία δλδ και να γράψεις όλο αυτο το μήνυμα......Μπες εδώ και δες είτε την πρώτη σελίδα που γράφει ποιο κινητο παίρνει ποια ρομ ή στην τελευταία σελίδα να δεις τι έγραψε ο @MIUI_ART.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Έχω δυο απορίες σχετικά με το λογισμικό. Η μία αφορά το notification shade κ συγκεκριμένα την εμφάνιση του:
Έχω δει σε άλλους αντί για σκούρο φόντο, ημιδιάφανο blurred το wallpaper. Αυτό το κάνει στις Official developer? (Εμένα στην global stable μου βγάζει σκούρο).
Κ όσον αφορά την δεύτερη απορία (που είναι ίσως κ λίγο αφελής): ΠΩΣ κλείνει η δόνηση για τις ειδοποιήσεις όταν βάζω σε αθόρυβο?