7% θα αφαιρείται πάντα απο κάθε αποθηκευτικη μνήμη (φλασακια, σκληρό δίσκο κτλ) . Πχ το 16αρι έχει καθαρή μνήμη 14.78Gb. Από κει και πέρα αφαιρεις το λογισμικό και το υπόλοιπο είναι το διαχειρισιμο μέρος της μνήμης.
Καλησπέρα παιδιά!! Έχω κι εγώ από τα ξημερώματα την ελληνική 7.3.2 stable!! Εξαιρετική δουλειά από τα παιδιά και νομίζω ότι μου αρέσει περισσότερο από την china dev. Το μόνο που κρατώ με ερωτηματικό είναι ότι μάλλον πρέπει να καταναλώνει την μπαταρία γρηγορότερα όταν είναι ανοιχτή η οθόνη. Μπορεί να είναι και ιδέα μου. Όταν είναι σε αναμονή μου φαίνεται ότι το ίδιο καταναλώνει πάνω κάτω... Το είχα στην αναμονή για ώρες που έκανε restore από το Mi Back Up και δεν έπεσε πολύ 2-3% σε 7 ώρες περίπου που το είδα μετά. Μου αρέσουν τα thumbnails στον task manager (δεν τα είχε η china dev) και το ότι δουλεύει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην κάμερα πράγμα που δεν συνέβαινε με την china dev. Root προς το παρόν δεν έχω κάνει. Εγκατέστησα το αρχείο αλλά δεν το έχω εκκινήσει. Όσο δεν μου χρειάζεται δεν το βάζω. Για μπλοκάρισμα διαφημίσεων χρησιμοποιούσα το AdGuard και δούλευε καταπληκτικά χωρίς να κόβει το τηλέφωνο ή το internet. Μάλλον θα συνεχίσω με το ίδιο για να αποφύγω root που θέλει το adaway.
Επιβεβαιώνω επίσης και με την china DEV ότι όταν το συνδέσω στο PC αρχίζει για κάποιον λόγο και ξεφορτίζει. Anyway! Σε λίγο θα δοκιμάσω να δω αν δουλεύει και το 4G στην Κόρινθο και θα ενημερώσω! Πολύ καλή δουλειά στην ελληνική ROM παιδιά!! Από τη δική μου μεριά αυτό που έχω να πω την 1 εβδομάδα που έχω το τηλέφωνο είναι ότι ποτέ δεν έχω ξανά ευχαριστηθεί τόσο πολύ άλλο τηλέφωνο, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος.
Και ναι έχει προεγκατεστήμενο TWRP το οποίο εγκαθίστανται και αντικαθιστά το ήδη υπάρχον κατά την εγκατάσταση της ρομ!
Σε γενικές γραμμές πιστεύω είναι πάρα πολύ καλή. Παρατήρησα και γω όπως και άλλα παιδιά πτώση του σήματος. Με την 7.2.2.0 η αλήθεια είναι ότι το κινητό έπιανε σε πολύ περισσότερα σημεία καλύτερο ίντερνετ αλλά οκ...Δεν είναι τραγική η κατάσταση.