Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • ...καλημέρα...
      ...δυστυχώς απ'ότι φαίνεται, το ρουτάρισμα με SU, δημιουργεί πολυποίκιλα προβλήματα σε όλες τις κάστομ εκδόσεις της μιούι, ελληνικές αλλά και xiaomi.eu, χωρίς να αποκλείω και την οφφίσιαλ γκλόμπαλ στέιμπλ...
      ...έχουμε ήδη το γνωστό, πολύ σοβαρό πρόβλημα του shell...
      ...επίσης, μού χάνονται οι additional settings και κρασσάρει όλη η εφαρμογή των settings, σε ΟΛΕΣ...
      ...δεν επανέρχονται δε, ούτε με wipes, ούτε με επανεγκατάσταση της ρόμ, παρά μόνο με πλήρες reset από twrp...
      ...έχει να κάνει με το SU συνδυαστικά με την ενεργοποίηση-απενεργοποίηση των developer options...
      ...διεγνώσθη σαν risk η ενεργοποίηση των developer options, και από τη στιγμή που πάτησα fix, εξαφανίστηκαν τα additional settings, δυστυχώς ανεπανόρθωτα...
      ...προφανώς πρόκειται γιά πολύ σοβαρό conflict του γαμο-SU με το λειτουργικό...
      ...ξέρει κανείς πως συμπεριφέρεται το adguard που δεν απαιτεί root, σε σχέση με το adaway ;;
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...καλημέρα...
      ...δυστυχώς απ'ότι φαίνεται, το ρουτάρισμα με SU, δημιουργεί πολυποίκιλα προβλήματα σε όλες τις κάστομ εκδόσεις της μιούι, ελληνικές αλλά και xiaomi.eu, χωρίς να αποκλείω και την οφφίσιαλ γκλόμπαλ στέιμπλ...
      ...επίσης, μού χάνονται οι additional settings και κρασσάρει όλη η εφαρμογή των settings, σε ΟΛΕΣ...
      ...δεν επανέρχονται δε, ούτε με wipes, ούτε με επανεγκατάσταση της ρόμ, παρά μόνο με πλήρες reset από twrp...
      ...έχει να κάνει με το SU συνδυαστικά με την ενεργοποίηση-απενεργοποίηση των developer options...
      ...διεγνώσθη σαν risk η ενεργοποίηση των developer options, και από τη στιγμή που πάτησα fix, εξαφανίστηκαν τα additional settings, δυστυχώς ανεπανόρθωτα...
      ...ξέρει κανείς πως συμπεριφέρεται το adguard που δεν απαιτεί root, σε σχέση με το adaway ;;

Ποιο SuperSU χρησιμοποιείς?

Οι official developer δεν έχουν root ούτως ή άλλως? (μέσω του security app)
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...καλημέρα...

Καλημέρα φιλε μου.Αυτο με τις επιπλεον ρυθμίσεις το επαθα και εγω με την ιδια ρομ. Τελικα εφταιγε οτι ειχα παγωσει την εφαρμογη cloud print.Οταν την ξεπαγωσα οι επιπλεον ρυθμίσεις εμφανιστηκαν ξανα και δεν κρασαραν

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H tsigpan έγραψε:

Καλημέρα φιλε μου.Αυτο με τις επιπλεον ρυθμίσεις το επαθα και εγω με την ιδια ρομ. Τελικα εφταιγε οτι ειχα παγωσει την εφαρμογη cloud print.Οταν την ξεπαγωσα οι επιπλεον ρυθμίσεις εμφανιστηκαν ξανα και δεν κρασαραν
      ...θα το ελέγξω...
      ...ευχαριστώ...
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

1...το 2.65 stable...
      2...όχι, μόνο με SU...

Στο nexus 5 που είχα την China Dev, είχε κανονικά root permission menu στο security app (στο RN3 Pro έχω ακόμα global stable κ δεν το έχει).
      Επίσης γιατί δοκιμάζεις τόσο παλιό SuperSU κ όχι τα τελευταία beta? [BETA][2016.05.19] SuperSU v2.74
    • Διαφήμιση
    • ...γιά προφανείς λόγους...
      ...το πιό πρόσφατο stable εγκαθιστώ πάντα...

...το νέξους έχει vanilla android...
      ...γιά μας υπάρχει η AOSP V4 που είναι καταπληκτική και θα την χρησιμοποιούσα, αλλά δεν βρήκα τρόπο να παίζει το built in FM radio...
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...γιά προφανείς λόγους...
      ...το πιό πρόσφατο stable εγκαθιστώ πάντα...

Επέτρεψε μου να σου πω ότι το τελευταίο stable είναι πολύ παλιό πλέον, τη στιγμή που τα beta είναι μακράν πιο βελτιωμένα, δουλεύουν άριστα κ πολύ καλύτερα. Έχω μόνο έναν μικρό ενδοιασμό όσον αφορά τα OTA μιας κ τροποποιούν λίγο το boot.img
    • @referravag υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις κάμερας , face detection. αν ειναι ενεργοποιημένο αν εντοπίσει πρόσωπο κάνει mirror την φωτογραφία
    • @DaRk_dOg

...πάντως από twrp, μετά το φλασσάρισμα της 7.3.2, αν κάνεις αυτόματο install SU, και bootάρεις και προχωρήσεις στο απαραίτητο update binaries, πάλι την 2.65 θα σου βάλει...
      ...στην επόμενη δοκιμή μου, θα αρνηθώ το su install, θα επιστρέψω, και θα φλασσάρω την 2.74...
      ...thnx...
    • Διαφήμιση
    • Όσον αφορά για τις ειδοποιήσεις που αναφέρατε προηγουμένως, μόνο το hangouts δεν το χω καταφέρει ακόμα. (σε όλες τις dev) . Όλες οι άλλες εφαρμογές, δουλεύουν αψογα από μιαν αρχή.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk